Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(MaršuA @ 2008 04 11, 21:26)
man tai keistoka tema blink.gif Nejau kažkam iš Jūsų tikrai įdomu, kokias apatines kelnaites aš nešioju???? g.gif  g.gif  g.gif

Matyt,kad taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patinka ir stringai ir sortukai thumbup.gif
Atsakyti
as labai megau stringus, bet poto kazkaip atpratau- labai nehigieniskos tos kelnaites, stringai mirksiukas.gif

bet apskritai tai man nelabai patinka, kai per rubus kelnaiciu konturai svieciasi...
Atsakyti
Stringai labai tinka vasara prie sviesiu kelniu arba sijonuko, o siaip nesioju ir paprastas kelnaites ir sortukus, priklauso dar ir nuo nuotaikos rolleyes.gif
Atsakyti
Stringai smile.gif vel pradedu juos devet nors nestumo metu ipratau patogias kelnaites smile.gif Bet dabar jau nugrudau jas i gilu stalciu smile.gif
Atsakyti
na siaip as dazniausiai nesioju sortukus,bet kaip ir nintuke sake stringiukai vasara prie sviesiu kelniu gera iseitis,bent jau man
Atsakyti
Aš stringų nedėviu, bet ne dėl to, kads nepatinka, bet dėl sveikatos problemų, kurių kaltininkais jie ir tapo. Suprantu, kad tai yra gražu, bet man bjauru, kai eini gatve vasarą ir priešais eina moteris su vaiku, o per jos suknelę, kelnias ar sijoną kiaurai šviečia plikas užpakalis. Vienai mano kolegei 50, ji dėvis stringus, jeigu jai gerai- man dzin, bet vieną kartą atėjau ryte į darbą. Ji persirenginėjo po naktinės pamainos (na neskuba žmogus, aš tokiu laiku jau visad būnu persirengusi), tai vat pro tų stringų kraštus švietė visos neepiliuotos "grožybės". Bent jau susitvarkytų moteriškė, nebūtina to visiems rodyti, gal jos vyrui taip patinka, aš nežinau. g.gif
Atsakyti
Man labiau patinka sortukai, bet mano vyrui stringai lotuliukas.gif
Atsakyti
aš nešioju tik stringus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 04 11, 20:41)
Bent jau as manau,kad yra zymiai seksualiau ne stringai,o kelnaites,kurios labiau uzdengia(aisku,ne seimyninei lotuliukas.gif ).kas is to,kad isversi savo sikna pro siula!Viskas kaip ant delno!O va kai uzsidedi kokias nors su "kvarbatkelem"...,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pastaruoju metu dazniausiai nesioju sortukus 4u.gif
Atsakyti
ir sortukus ir stringus,nuo nuotaikos priklauso ax.gif
Atsakyti