Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Giedrike X @ 2008 04 28, 18:47)
ir sortukus ir stringus,nuo nuotaikos priklauso ax.gif

drinks_cheers.gif ir stringus, ir sortukus. Nuo nuotaikos ir apsirengimo priklauso ax.gif
Atsakyti
aš už šortukus biggrin.gif
Atsakyti
Prabalsavau už stringus ir šortukus, pasatarieji iš ties labai ptogūs ir smagūs, o stringai taip pat reikalingitam tikrose situacijose ax.gif
Atsakyti
stringai lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš pradžių buvau pasinešusi ant stringų biggrin.gif , bet kai pradėjau dirbti ir pusę dienos tai tikrai prie kompo reikia prasėdėti, tai su stringais ne kas, perėjau ant šortikų, o ir žiemą einant į darbą užpakalis nešala lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
PASTARUOJU METU PAMEGAU SORTUKUS,BET STRINKAI IR thumbup.gif
Papildyta:
STRINGAI NOREJAU PARASYT blush2.gif
Atsakyti
Šortukai biggrin.gif
Atsakyti
kakza esu girdejus,kad nesioti pastoviai stringus nesveika.ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(ramincele @ 2008 05 07, 20:59)
kakza esu girdejus,kad nesioti pastoviai stringus nesveika.ar tai tiesa?

Ir man teko girdėti, nes ta juostelė gali užnešti infekciją į lyties organus. Nu, kaip ten sako, kad atlikus didyjį gamtos reikaliutą neįdealiai nusivalai, na ir tada patenka infekcija. O taip pat teko girdėti, kad jie gali tapti Hemorojaus priežastimi, nes nuolat brūžina tą vietą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 05 07, 19:06)
Ir man teko girdėti, nes ta juostelė gali užnešti infekciją į lyties organus. Nu, kaip ten sako, kad atlikus didyjį gamtos reikaliutą neįdealiai nusivalai, na ir tada patenka infekcija. O taip pat teko girdėti, kad jie gali tapti Hemorojaus priežastimi, nes nuolat brūžina tą vietą. g.gif

tiesa, mano mama dirba medicinos srityje, tai sakė gydytojai itin dėl to sunerimę.

aštai už šortukus - visokius - trikotažinius, mielus, juokingus, iš nėrinių, bet visom keturiom thumbup.gif
stringus turėjau vienus gyvenime blush2.gif ir negalėjau aš jų pakęsti, kažkaip neišmokau nešioti, o dabar ir nebesinori smile.gif keista matyt aš mergiotė biggrin.gif
Atsakyti
stringai thumbup.gif
Atsakyti
Tik sortukai thumbup.gif
Atsakyti