Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kraštutinumai tokie nurodyti g.gif
bikini cut labiausiai mėgstu biggrin.gif su šortukais dabar šilčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 10 04, 21:39)
o kas tie 'paprastieji'?

Nu tokie, žopovidlos... Tokie, kur mergaites mamos mauna, kai anos jau nustoja myžt į kelnes. Ne kalconai ir ne stringai ir ne šortukai. Nu kaip maudomo trauzai...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 10 05, 12:51)
Nu tokie, žopovidlos... Tokie, kur mergaites mamos mauna, kai anos jau nustoja myžt į kelnes. Ne kalconai ir ne stringai ir ne šortukai. Nu kaip maudomo trauzai...

Gerai, o tada kas tie "braziliški" trauzai? g.gif

tipo tokie? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 05 spalio 2007 - 11:59
nešioju ir stringus, ir kelnaites, ir šortukus, ir visokius ten kitokius pantalonus imantriais pavadinimais, svarbu patogu
Atsakyti
as nesioju daugiau sortukus.
Atsakyti
Aš nešioju ir stringus ir šortukus, viskas priklauso nuo nuotaikos, ir su abejais patogu
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 10 05, 13:51)

Vajė kaip žiauriai unsure.gif
Atsakyti
Man anksčiau klaikiai nepatogūs buvo tie stringai, paauglė nusipirkau bobų pliaže Palangoj savo pirmuosius stringiukus... O matavausi tai aš juos ant maudymuko doh.gif tai paskui kai jau normaliai užsidėjau, tai sugebėjau nueit tik iki šiukšlių kibiro su jais biggrin.gif ir daug metų nepirkau. Vėliau pabandžiau ir labai jau patiko, tai dabar dažniausiai stringus ir nešioju, kol atšalus orams vėl tenka peršokt į standartines kelnaites ir aišku laisvesnes kelnes. Nebepatinka man MKK sindromas schmoll.gif
Atsakyti
Nešioju tik stringus, nes mėgstu aptemptus rūbus.
Atsakyti
O man paskutiniu metu nei stringai nei sortukai nepatinka, man mieliausi yra "trikampiukai"

Beje, sita tema jau yra "stilius ir apranga" skyriuje smile.gif

http://www.supermama...amp;hl=stringai
Atsakyti
Man tai teko pastebeti keleta jaunu mergaiciu,taip stringai seksualu,bet kai jie jau is po dzinsu matosi nuo nesvarumo spalva pekeite doh.gif tai nemanau ,kad tai seksualu,kaip noretusi mergaitems priminti apie svara,bet jei motina nesugebejo tokio jausmo idiegti tai as siulyciau toms mergaitems isviso nenesioti jokiu kelnaiciu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš anksčiau vien tik stringus nešiodavau, ale išaugau matyt biggrin.gif ir dabar šortukus visokius ax.gif
Atsakyti