Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Viskokius nešioju: tiek šortukus, tiek stringus, tiek paprastas, tiek be jų kartais būnu...
Man atrodo, išpūstas reikalas, kad stringai nesveika. Nė kiek ne nesveikiau nei sintetines kitokias kelnaites nešiot ar nekeisti jų laiku. Tiesiog jei asmeninės higienos laikais ir stengies gera smedžiagas rinktis, tai forma nieko nekeičia.
Atsakyti
labiausiai tai patinka grazus spalvoti zaismingi sortukai, nes patogiausi... 4u.gif bet del draugo tenka ir stringus uzsidet.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 10 08, 11:55)
Viskokius nešioju: tiek šortukus, tiek stringus, tiek paprastas, tiek be jų kartais būnu...
Man atrodo, išpūstas reikalas, kad stringai nesveika. Nė kiek ne nesveikiau nei sintetines kitokias kelnaites nešiot ar nekeisti jų laiku. Tiesiog jei asmeninės higienos laikais ir stengies gera smedžiagas rinktis, tai forma nieko nekeičia.

nu jau, nekeičia biggrin.gif , taigi stringai trina išangės gleivinę, kad ir kokios medžiagos jie būtų. o šortukai ir trikampiukai ten net nesiliečia. gleivinė gali išopėt ir prasidėt uždegimai, atsirasti nutrynimai, gleivinės išplonėjimai. ir vien dėl trinties (nes tokia forma), o ne dėl medžiagos ar nešvaros tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2007 10 08, 11:17)
Man tai teko pastebeti keleta jaunu mergaiciu,taip stringai seksualu,bet kai jie jau is po dzinsu matosi nuo nesvarumo spalva pekeite doh.gif tai nemanau ,kad tai seksualu,kaip noretusi mergaitems priminti apie svara,bet jei motina nesugebejo tokio jausmo idiegti tai as siulyciau toms mergaitems isviso nenesioti jokiu kelnaiciu blink.gif  lotuliukas.gif

tada džinsai bus nešvarūs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2007 10 05, 11:49)
pas mane kazkaip sezoniskai siltuoju metu laiku - stringai, saltuoju- ivairaus tipo sortukai blush2.gif

pas mane taspats drinks_cheers.gif, saltoka ziema stringai ir dzinsai, o kalgodkiu po apacia nekenciu doh.gif
Atsakyti
paskutiniu metu mieliau šortukus dėviu rolleyes.gif
Atsakyti
As tai gyvenime nebuvau uzsimaukslinus stringu lotuliukas.gif Matyt esu atgyvena tongue.gif Paprastos kelnaites arba sortukai man yra patys paciausi ax.gif
Atsakyti
Man vasara tik stringai , o kai šalta tada kelnaitės.
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2007 10 08, 16:07)
labiausiai tai patinka grazus spalvoti zaismingi sortukai, nes patogiausi... 4u.gif bet del draugo tenka ir stringus uzsidet.... smile.gif

aha, ko tiem vyram taip stringai patinka? as nesu stringu fane, nesioju tik kai reikia. bet is antrosios puses daznai isgirstu nora, kad jais puosciaus.. rolleyes.gif tai as jam paciam tokius nupirkau.. istvere 1minute blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai už stringus ir šortukus ax.gif , gal net labiau už šortukus, bet tik iš natūralių medžiagų rolleyes.gif
Kaip prisimenu anksčiau nešiojau kažkokią sintetiką, tai tiek problemų turėjau doh.gif
Atsakyti
O as uz bet koki apatini trikotaza, kuris butu patogus, grazus ir svarbiausia medvilninis.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2007 10 08, 10:17)
Man tai teko pastebeti keleta jaunu mergaiciu,taip stringai seksualu,bet kai jie jau is po dzinsu matosi nuo nesvarumo spalva pekeite doh.gif

Jei baltos ir sintetinės kelnaitės, tai gali spalvą keist ne nuo nešvarumo, o nuo netinkamo skalbimo (per aukšta temperatūra ir jei pilamas baliklis).
Atsakyti
Svarbiausia ne tik ką , bet kaip nešiojame IR KIEK NEŠIOJAME lotuliukas.gif
Kad ir kas kuriai patinka,nepamirškime higienos ir rinktis naturalaus pluošto apatinius.
Aš tik už naturalią medžiagyte thumbup.gif
O šiaip tai trikampėliai šone su juostele 4u.gif
Atsakyti