Viskokius nešioju: tiek šortukus, tiek stringus, tiek paprastas, tiek be jų kartais būnu...
Man atrodo, išpūstas reikalas, kad stringai nesveika. Nė kiek ne nesveikiau nei sintetines kitokias kelnaites nešiot ar nekeisti jų laiku. Tiesiog jei asmeninės higienos laikais ir stengies gera smedžiagas rinktis, tai forma nieko nekeičia.
labiausiai tai patinka grazus spalvoti zaismingi sortukai, nes patogiausi...
bet del draugo tenka ir stringus uzsidet....

QUOTE(Frinja @ 2007 10 08, 11:55)
Viskokius nešioju: tiek šortukus, tiek stringus, tiek paprastas, tiek be jų kartais būnu...
Man atrodo, išpūstas reikalas, kad stringai nesveika. Nė kiek ne nesveikiau nei sintetines kitokias kelnaites nešiot ar nekeisti jų laiku. Tiesiog jei asmeninės higienos laikais ir stengies gera smedžiagas rinktis, tai forma nieko nekeičia.
nu jau, nekeičia

Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2007 10 08, 11:17)
Man tai teko pastebeti keleta jaunu mergaiciu,taip stringai seksualu,bet kai jie jau is po dzinsu matosi nuo nesvarumo spalva pekeite
tai nemanau ,kad tai seksualu,kaip noretusi mergaitems priminti apie svara,bet jei motina nesugebejo tokio jausmo idiegti tai as siulyciau toms mergaitems isviso nenesioti jokiu kelnaiciu

tada džinsai bus nešvarūs

QUOTE(SUPERŽMONA @ 2007 10 05, 11:49)
pas mane kazkaip sezoniskai siltuoju metu laiku - stringai, saltuoju- ivairaus tipo sortukai 

pas mane taspats

paskutiniu metu mieliau šortukus dėviu

As tai gyvenime nebuvau uzsimaukslinus stringu
Matyt esu atgyvena
Paprastos kelnaites arba sortukai man yra patys paciausi

Man vasara tik stringai , o kai šalta tada kelnaitės.
QUOTE(Glamorous @ 2007 10 08, 16:07)
labiausiai tai patinka grazus spalvoti zaismingi sortukai, nes patogiausi...
bet del draugo tenka ir stringus uzsidet.... 

aha, ko tiem vyram taip stringai patinka? as nesu stringu fane, nesioju tik kai reikia. bet is antrosios puses daznai isgirstu nora, kad jais puosciaus..

Aš tai už stringus ir šortukus
, gal net labiau už šortukus, bet tik iš natūralių medžiagų
Kaip prisimenu anksčiau nešiojau kažkokią sintetiką, tai tiek problemų turėjau

Kaip prisimenu anksčiau nešiojau kažkokią sintetiką, tai tiek problemų turėjau

O as uz bet koki apatini trikotaza, kuris butu patogus, grazus ir svarbiausia medvilninis....

QUOTE(AveM @ 2007 10 08, 10:17)
Man tai teko pastebeti keleta jaunu mergaiciu,taip stringai seksualu,bet kai jie jau is po dzinsu matosi nuo nesvarumo spalva pekeite

Jei baltos ir sintetinės kelnaitės, tai gali spalvą keist ne nuo nešvarumo, o nuo netinkamo skalbimo (per aukšta temperatūra ir jei pilamas baliklis).
Svarbiausia ne tik ką , bet kaip nešiojame IR KIEK NEŠIOJAME
Kad ir kas kuriai patinka,nepamirškime higienos ir rinktis naturalaus pluošto apatinius.
Aš tik už naturalią medžiagyte
O šiaip tai trikampėliai šone su juostele

Kad ir kas kuriai patinka,nepamirškime higienos ir rinktis naturalaus pluošto apatinius.
Aš tik už naturalią medžiagyte

O šiaip tai trikampėliai šone su juostele