Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 05 29, 16:01)
Nesukauk.As issakiau savo nuomone ir tiek.Jei per 30 metu nepatiko, nepatiks ir toliau.

biggrin.gif As irgi issakiau nuomone,ir visai nesukauju,tai zinai anksciau ir tie sortukai kitokie buvo...
Atsakyti
QUOTE(Femme Fatale @ 2008 05 29, 15:03)
biggrin.gif As irgi issakiau nuomone,ir visai nesukauju,tai zinai anksciau ir tie sortukai kitokie buvo...

Esu pakankamai jaunas kad dar ziureciau i moteris ir kiltu ivairiu minciu, tad ir sortukus visokius pastebiu. Paprastos kelnaites super, sortukai ne.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 05 29, 14:49)
Vyresni vyrai tiktu.
Sortuku krastai matosi per kelnes.O plaukeliai ne tik moteru reikalas.

Vyresni manęs nedomina. Žodžiu, viskas aišku, esu stora, bjauri, plaukuota senmergė. Tiesą sesutė sakė, ir baikim šią temą, kol neapsižliumbiau. verysad.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 29 gegužės 2008 - 14:08
QUOTE(Florestina @ 2008 05 29, 15:08)
Vyresni manęs nedomina. Žodžiu, viskas aišku, esu stora, bjauri, plaukuota senmergė. Tiesą sesutė sakė, ir baikim šią temą, kol neapsižliumbiau. verysad.gif  cray.gif

Ne, juk reikia isitikint, kad nekiltu abejoniu, jog tikrai esi stora, bajuri ir plaukuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 05 29, 16:05)
Esu pakankamai jaunas kad dar ziureciau i moteris ir kiltu ivairiu minciu, tad ir sortukus visokius pastebiu. Paprastos kelnaites super, sortukai ne.

o tai kodel tada paprastos kelnaites patinka, jos irgi nepasakyciau kad ypatingos kokios ar seksualios...kodel tada ne stringai???
Atsakyti
QUOTE(Femme Fatale @ 2008 05 29, 15:20)
o tai kodel tada paprastos kelnaites patinka, jos irgi nepasakyciau kad ypatingos kokios ar seksualios...kodel tada ne stringai???

Man jos seksualios.Ju forma tokia moteriska.O stringai kartais.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 05 29, 16:24)
Man jos seksualios.Ju forma tokia moteriska.O stringai kartais.

Gali buti,nezinau,pati seniai jau nenesioju tu paprastu...kazkaip nepatogios man budavo...
Atsakyti
ma iki nestumo megau ivairias kelnaites mirksiukas.gif taciau po gimdymo tik sortukus nesioju patogiausia bent jau man, na aisku kartais dar uzsidedu ir stringus taciau labai retai nes nebepatogu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2008 05 29, 15:16)
Ne, juk reikia isitikint, kad nekiltu abejoniu, jog tikrai esi stora, bajuri ir plaukuota smile.gif

Turėjau krūvą progų įsitikinti. Apie storumą ir bjaurumą dar besimokydama vidurinėje prisiklausiau iš savo klasiokų. Tėvai ir pas mokytojus ėjo- tai aiškino, kad tai santykiai tarp vaikų ir į juos kištis negalima. Žodžiu prasivardžiuoti yra thumbup.gif , o kad vaikas dėl to nenori eiti į mokyklą- tai tėvų reikalas, kad nesugeba pagimdyti tokio vaiko kaip kiti. verysad.gif
O dėl to kad plaukuota... mečiau sporto klubą, girdėjau, kaip ponios ir panelės salėje apklabinėjo, juk rūbinėje matosi, kokia esi. g.gif
O pas mane yra labai jautri oda ir aš alergiška sintetikai (todėl renkuosi tik medvilnines kelnaites), visom epiliacijos priemonėm (kremam, geliam, važko juostelėm), o nuo paprasto skutimo ar rovimo pasireiškia alerginis bėrimas. verysad.gif
Taigi, esu nurašyta ir nieko čia nebepakeisi. bash.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 29 gegužės 2008 - 15:33
QUOTE(Florestina @ 2008 05 29, 16:32)
Turėjau krūvą progų įsitikinti. Apie storumą ir bjaurumą dar besimokydama vidurinėje prisiklausiau iš savo klasiokų. Tėvai ir pas mokytojus ėjo- tai aiškino, kad tai santykiai tarp vaikų ir į juos kištis negalima. Žodžiu prasivardžiuoti yra  thumbup.gif , o kad vaikas dėl to nenori eiti į mokyklą- tai tėvų reikalas, kad nesugeba pagimdyti tokio vaiko kaip kiti. verysad.gif
O dėl to kad plaukuota... mečiau sporto klubą, girdėjau, kaip ponios ir panelės salėje apklabinėjo, juk rūbinėje matosi, kokia esi. g.gif
O pas mane yra labai jautri oda ir aš alergiška sintetikai (todėl renkuosi tik medvilnines kelnaites), visom epiliacijos priemonėm (kremam, geliam, važko juostelėm), o nuo paprasto skutimo ar rovimo pasireiškia alerginis bėrimas. verysad.gif
Taigi, esu nurašyta ir nieko čia nebepakeisi. bash.gif  cray.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 05 29, 17:32)
Turėjau krūvą progų įsitikinti. Apie storumą ir bjaurumą dar besimokydama vidurinėje prisiklausiau iš savo klasiokų. Tėvai ir pas mokytojus ėjo- tai aiškino, kad tai santykiai tarp vaikų ir į juos kištis negalima. Žodžiu prasivardžiuoti yra  thumbup.gif , o kad vaikas dėl to nenori eiti į mokyklą- tai tėvų reikalas, kad nesugeba pagimdyti tokio vaiko kaip kiti. verysad.gif
Taigi, esu nurašyta ir nieko čia nebepakeisi. bash.gif  cray.gif

Tai ta prasme tu niekaip plauku salint negali???na tai zinai,cia jau kiekvienam neisaiskinsi,pamato kiti ir tuoj plepet kad neprisiziuri,plaukuota...toks jau lietuviu budas verysad.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme Fatale @ 2008 05 29, 16:38)
Tai ta prasme tu niekaip plauku salint negali???na tai zinai,cia jau kiekvienam neisaiskinsi,pamato kiti ir tuoj plepet kad neprisiziuri,plaukuota...toks jau lietuviu budas verysad.gif  thumbup.gif

Tai vat būtent, kad toks mūsų būdas yra. Tik man labai įdomu, kur parašyta, kad plaukeliai nereikalingi? Tai už tai aš ir neinu niekur, nes bijau, kad kas nors pakvies "į lovą", o pas mane nei gramo seksualumo. verysad.gif
Šiaip tai aš gimiau pernešiota ir dėl to labai ilgai kankino įvairios odos ligos. Ir dabar mano oda yra labai jautri, man tik truputį kas ir jau niežti taip, kad puoli rankinėje ieškoti antialergeno. Kas rankinėje nešiojasi vaistus nuo galvos skausmo, o aš nuo alergijos. g.gif
Atsakyti