Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Florestina @ 2008 05 29, 20:41)
Tai vat būtent, kad toks mūsų būdas yra. Tik man labai įdomu, kur parašyta, kad plaukeliai nereikalingi? Tai už tai aš ir neinu niekur, nes bijau, kad kas nors pakvies "į lovą", o pas mane nei gramo seksualumo. verysad.gif
Šiaip tai aš gimiau pernešiota ir dėl to labai ilgai kankino įvairios odos ligos. Ir dabar mano oda yra labai jautri, man tik truputį kas ir jau niežti taip, kad puoli rankinėje ieškoti antialergeno. Kas rankinėje nešiojasi vaistus nuo galvos skausmo, o aš nuo alergijos.  g.gif

Laikas suaugti ir nustoti galvoti apie tai, kokia kitų nuomonė apie Tave, nes tokiu būdu niekingai eikvoji savo energiją bei gyvenimo džiaugsmą 4u.gif
Atsakyti
Stringu niekad nensiojau ir tikriausiai nenesiosiu.Visu pirma man jie nepatogus, o kita priezastis - medicinine. Labiausiai megstu tradicines kelnaites pazemintu liemeniu.Sortukus kartais uzsidedu.Manau su jais tikrai galima atrodyt seksualiai (mano draugas tai patvirtintu).Na ir ne kiekvienai figurai viskas tinka.Ant mano sikniuko stringai atrodytu juokingai, nors nesu jau baisiai didele blush2.gif
Atsakyti
Tiek stringai , tiek šortukai. smile.gif Nors dažniau stringai. Labai patogios sloggi firmos kelnaitės wub.gif
Atsakyti
geriau sortukai smile.gif
Atsakyti
As tik uz pazeminto juosmens sortukus!
Atsakyti
Vasara patinka nesioti stringus, o ziema sortukus thumbup.gif
Atsakyti
prisededu prie merginu, kurios ir tokius ir tokius nesioja 4u.gif priklauso nuo to, ar dzinsiukai labai sikniuka aptempia, ar baltas siek tiek permatomas kelnes rengsiuos, tai tada stringiukus, o kai sijonuka seguosi, tai jau sortuku tipo kelnaites renkuosi 4u.gif
Atsakyti
Nesioju ir sortukus ir stringus, priklauso nuo nuotaikos ir aprangos 4u.gif
Atsakyti
man mylimiausi yra stringai ax.gif džiaugiuosi kad juos išrado biggrin.gif
Atsakyti
Tik stringai thumbup.gif
Atsakyti
Seniau dėvėdavau ir stringus, ir pažeminto liemenio kelnaites, kai pagimdžiau antrą vaiką ir po ilgos pertraukos užsitempaiu stringus, pasijutau visai nekaip schmoll.gif taigi dėviu tik kelnaites 4u.gif o my dear beloved stringai apsigyveno tremty spintos užkaboriuose.
Atsakyti
O as labiausiai megstu pazeminto juosmens dailiais nerinukais kelnaites. Stringus nesioju tik jei deviu baltas kelnes, nes man asmeniskai baisiai atrodo, kai vaiksto sviesiomis kelnemis moterys, o is sonu kelnaiciu siules matosi...
Atsakyti