Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(linaaa @ 2008 06 24, 19:33)
ar gerai kad nenesioju namuose  kelnaiciu jokiu

O tai, ką visai nuoga vaikštot... lotuliukas.gif Šiaip tai man ir mieste teko matyti merginas, po permatomom kelnėm nedėvinčias kelnaičių. Tai gal esat viena jų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 06 24, 19:49)
O tai, ką visai nuoga vaikštot... lotuliukas.gif Šiaip tai man ir mieste teko matyti merginas, po permatomom kelnėm nedėvinčias kelnaičių. Tai gal esat viena jų...  g.gif

o kad ir yra tai jos pasirinkimo laisvė biggrin.gif
Atsakyti
Stringų mada mano spintoje jau senokai praėjo biggrin.gif Dabar dėviu tik retais atvejais - jeigu kelnės šviesios ir plono audinio ir triusikėliai persišviečia biggrin.gif Bet ir tai dažniau renkuosi dailias paprastas kelnaites, kurioms negėda dailiai šviesti per kelnes biggrin.gif
Atsakyti
Dar truputį stringų tema. Vakar lankiausi pas urologą (pas budintį) dėl šlapimo pūslės uždegimo. Tai jis man sakė, kad stringai kenkia ir šlapimo sistemai, liepė kuo greičiau juos mesti lauk. Na, aš jam ir sakau, kad tokių kelnaičių neturiu ir nedėviu. Tai jis žmogus, man pasiguodė, kad kai kurios ponios ir panelės šį faktą labai jau "audringai" sutinka. Būna, kad ir seriją keiksmų paleidžia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 06 30, 14:49)
Dar truputį stringų tema. Vakar lankiausi pas urologą (pas budintį) dėl šlapimo pūslės uždegimo. Tai jis man sakė, kad stringai kenkia ir šlapimo sistemai, liepė kuo greičiau juos mesti lauk. Na, aš jam ir sakau, kad tokių kelnaičių neturiu ir nedėviu. Tai jis žmogus, man pasiguodė, kad kai kurios ponios ir panelės šį faktą labai jau "audringai" sutinka. Būna, kad ir seriją keiksmų paleidžia. g.gif

Nu, geras matai dar ir taip būna, net apšaukia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita_M: 30 birželio 2008 - 21:58
QUOTE(Florestina @ 2008 06 30, 15:49)

idomu kaip stringai įtakoją šlapimo pūslės uždegimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 06 30, 23:17)
idomu kaip stringai įtakoją šlapimo pūslės uždegimą g.gif

Nu, nežinau... Sako kažkaip pritrina bakterijas ir jos per šlaplę pakyla iki šlapimo pūslės. Bet mano sese sakė, kuri yra medikė, kad dažniausiai ši liga atsiranda peršalus kojas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 06 30, 23:22)
Nu, nežinau... Sako kažkaip pritrina bakterijas ir jos per šlaplę pakyla iki šlapimo pūslės. Bet mano sese sakė, kuri yra medikė, kad dažniausiai ši liga atsiranda peršalus kojas. mirksiukas.gif

Tai va aš apie kojų atšalimą taip pat žinau, bet kad stringai...Beja esu kažkur skaičiusi, kad moteriškom ligom- na pilvo skausmai, uždegimai įtakoja ir džinsai žemu liemeniu, bet man taip atrodo čia toks jau nusistatymas prieš naujoves ir norima jų atsisakyti, na nežinau kaip iš tikrųjų yra, bet tokia mano nuomonė susidarė.
Atsakyti
Na, dėl džinsų aš tokio dalyko nebuvau girdėjus, įdomiai čia g.gif
Atsakyti
Kai tik pradejau nesioti stringus dabar be ju nebegaliu.. ir patogu,ir grazu thumbup.gif bet ziema tai jau paprastas kelnaites nesioju arba sortukus.
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 06 30, 23:28)
Tai va aš apie kojų atšalimą taip pat žinau, bet kad stringai...Beja esu kažkur skaičiusi, kad moteriškom ligom- na pilvo skausmai, uždegimai įtakoja ir džinsai žemu liemeniu, bet man taip atrodo čia toks jau nusistatymas prieš naujoves ir norima jų atsisakyti, na nežinau kaip iš tikrųjų yra, bet tokia mano nuomonė susidarė.

Čia apie tuos džinsus- tai močiutės pasaka. Mano močiutė nuolat pykdavo ant tėvų, kad perka man kelnias pažemintu liemeniu, tipo į pilvą pučia. g.gif
O man iš viso uždegimo priežastis buvo inkstų akmenligė. Su sušalimu tai nieko bendra neturi. g.gif (juolab su stringais lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 09 liepos 2008 - 21:35
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 29, 21:28)
Stringų mada mano spintoje jau senokai praėjo  biggrin.gif  Dabar dėviu tik retais atvejais - jeigu kelnės šviesios ir plono audinio ir triusikėliai persišviečia  biggrin.gif  Bet ir tai dažniau renkuosi dailias paprastas kelnaites, kurioms negėda dailiai šviesti per kelnes  biggrin.gif

tiesiog mano žinutė, nereiks rašyti. thumbup.gif Nuo savęs pridedu, jog stringus išmečiau atėjus matyt brandos amžiui lotuliukas.gif ir juos pakeičiau į sexy šortukus, kur pusė pusrutuliuko matosi ax.gif man taip tikrai gražiau smile.gif
Atsakyti