Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Florestina @ 2008 09 25, 11:32)
O jei tos dienos. g.gif

A, nu jo, nebent... smile.gif
Atsakyti
Man patinka stringai,bet jei l.grazus,tai tinka ir sortukai.Ir beje per tas dienas sortukai daug patogiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubyna: 25 rugsėjo 2008 - 15:20
QUOTE(Rubyna @ 2008 09 25, 15:20)
Man patinka stringai,bet jei l.grazus,tai tinka ir sortukai.Ir beje per tas dienas sortukai daug patogiau blush2.gif

drinks_cheers.gif sutinku ax.gif
Atsakyti
Kadangi stringus nesioju tik isskirtinais atvejais, kai reikalauja rubas (persvieciamos kelnes ir pan.) tai balsuociau uz sortukus smile.gif
Atsakyti
Labiausiai megstu sortukus,bet dazniausiai tenka deveti stringus 4u.gif
Atsakyti
tik ne stringai schmoll.gif Elementarios kelnaites. kartias sortukai
Atsakyti
Dažniausiai stringus nešioju, per mmm-paprastas kelnaites arba šortukus
Atsakyti
nuo stringu pries keleta metu atbaide perskaityti straipsniai. nuo tol perku tik medvilnines kelnaites savo megstamiausioj Etam lingerie wub.gif
Atsakyti
Stringus nešioju tik kai REIKIA, kad nepersišviestų apatiniai ie pan., o šiaip aš už šortukus ir paprastas kelnaites smile.gif
Atsakyti
man patinka paprastos grazios apatines kelnaites, nors maniski ir labai zavi stringai, bet palepinu ji ne per daznai, nes man paciai stringai nepatogu..
Atsakyti
o as isimylejau Sloggy,nei stringai nei sortai,nomalus tokie,bet kadangi neturi siulyciu,tai jauciuosi kaip nuoga ir niekas nepersisviecia ir neisirezia,pries tai nesiojau stringus,o po sio atradimo negaliu jau
Atsakyti
As ir deviu tik sortukus,ar paprastas kelnaites.Stringai tik kaikuriais atvejais,pvz:vasara.
Atsakyti