Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Ir stringai ir šortukai. Turiu visko,bet nešioju tik tai kas geros kokybės ir patogu,vengiu sintetikos. Turiu dovanotus du apatinių komplektukus - grožis neapsakytas,o ir kaina numanau nemaža,bet jau kaaaip nepatogu,tai ir guli jie ten spintoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet aš mačiau penktadienį. Viena panelė parduotuvėj atsitūpė ir išlindo pusė subinės su stringais juostelė buvo tarsi batraištis siaurutė. Mano sesė pažiūrėjo ir sako, jai tik tokios kelnaitės- tai gal jokių nereikia. g.gif
Atsakyti
Man stringai patogiausi ax.gif
Atsakyti
Stringai wub.gif
Atsakyti
Stringai megstamiausi user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mano_svajone: 29 spalio 2008 - 00:52
nei stirngai, nei šortukai, o paprastos kelnaitės,svarbu, kad gražios ir iš naturalios medžiagos, stringai gal ir gražu, bet priismenu kaip viena kmu dėstytoja sakydavo,a kd nesveika
Atsakyti
Normalios kelnaites, stringai man tik kai kuriom progom, siaip nelabai megstu ju, o kelnaiciu yra ivairiu, visokiu grazumu, ivairiais neriniais ax.gif
Atsakyti
na kokie dar stringai, taigi nemalonu, kai medziaga i uzpakali sulindus.. blink.gif
is salies paziuret tai graziai, taip sexy atrodo, bet pastoviai juos nesiot ir kamuotis?
nu jau ne....
Atsakyti
mėgstu šortukus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Stringai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina O. @ 2008 10 30, 01:06)
na kokie dar stringai, taigi nemalonu, kai medziaga i uzpakali sulindus.. blink.gif
is salies paziuret tai graziai, taip sexy atrodo, bet pastoviai juos nesiot ir kamuotis?
nu jau ne....

lotuliukas.gif kam kančia, kam malonumas...man stringai- Nr.1, šortukai-miegui smile.gif ...paprastos kelnaitės-ta parasme paprasto fasono, bet neprastos-skirtos gundymui wub.gif ...nėrinukai, iškirpimukai ir pan.
Svarbiausia medžiaga-mėgstu natūralius: šilkas, medvilnė wub.gif ...o jei dar ir gražūs-nėrinukai ir t.t. aplamai nepraeinu pro šalį mirksiukas.gif
Atsakyti
pripažįstu tik stringus blush2.gif nors pastaruoju metu pamėgau tokias gražias gražias dailias kelnaites wub.gif tai kartais pakeičiu stringus, bet šiaip mėgstu stringus thumbup.gif
Atsakyti