Ir stringai ir šortukai. Turiu visko,bet nešioju tik tai kas geros kokybės ir patogu,vengiu sintetikos. Turiu dovanotus du apatinių komplektukus - grožis neapsakytas,o ir kaina numanau nemaža,bet jau kaaaip nepatogu,tai ir guli jie ten spintoj

Bet aš mačiau penktadienį. Viena panelė parduotuvėj atsitūpė ir išlindo pusė subinės su stringais juostelė buvo tarsi batraištis siaurutė. Mano sesė pažiūrėjo ir sako, jai tik tokios kelnaitės- tai gal jokių nereikia.

Man stringai patogiausi

Stringai

Stringai megstamiausi

nei stirngai, nei šortukai, o paprastos kelnaitės,svarbu, kad gražios ir iš naturalios medžiagos, stringai gal ir gražu, bet priismenu kaip viena kmu dėstytoja sakydavo,a kd nesveika
Normalios kelnaites, stringai man tik kai kuriom progom, siaip nelabai megstu ju, o kelnaiciu yra ivairiu, visokiu grazumu, ivairiais neriniais

na kokie dar stringai, taigi nemalonu, kai medziaga i uzpakali sulindus..
is salies paziuret tai graziai, taip sexy atrodo, bet pastoviai juos nesiot ir kamuotis?
nu jau ne....

is salies paziuret tai graziai, taip sexy atrodo, bet pastoviai juos nesiot ir kamuotis?
nu jau ne....
mėgstu šortukus

Stringai

QUOTE(Lina O. @ 2008 10 30, 01:06)
na kokie dar stringai, taigi nemalonu, kai medziaga i uzpakali sulindus..
nu jau ne....

nu jau ne....

Svarbiausia medžiaga-mėgstu natūralius: šilkas, medvilnė

pripažįstu tik stringus
nors pastaruoju metu pamėgau tokias gražias gražias dailias kelnaites
tai kartais pakeičiu stringus, bet šiaip mėgstu stringus