Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O man stringai labai nepatogu, seniau nešiodavau, bet dabar tik paprastas kelnaites.
Atsakyti
smile.gif Pagrinde muviu stringais, man patogu, ir pasamonej jauciuosi sexualesne... Taciau jej uzsimanau jaukiai, isiviniojusi i silta megztini pasedet namuose, apsimaunu paprasciausiais medvilnines kelnaites
Atsakyti
as bunu tik uz sortukus:> man jie geriau tinka:>>>
Atsakyti
dažniausiai dėviu stringus, tačiau ne dėl to kad madinga ar ne, o tiesiog man patogiau, o tomis dienomis tenka ir šortukus užsidėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina20 @ 2009 07 26, 03:29)
smile.gif Pagrinde muviu stringais, man patogu, ir pasamonej jauciuosi sexualesne...

Kokie prioritetai rolleyes.gif
Atsakyti
visokiu turiu biggrin.gif
Atsakyti
Kazkada megau stringus, dabar turiu ju, bet labai retai uzsidedu (tokiais atvejais, kai norisi, kad nesimatytu, kad yra kelnaites ir pan). Megstu visokius medvilninius, spalvotus sortukus. Tokie man labiausiai patinka smile.gif
Atsakyti
Tik sortukai ar yprasto tipo kelnaites, nemegstu stringu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 26, 15:24)
Tik sortukai ar yprasto tipo kelnaites, nemegstu stringu schmoll.gif

pas mane lygiai taip pat, nors turiu keleta stringu, jei netycia prireiktu smile.gif Tik kazkaip neprireikia man ju biggrin.gif Na, bet kaip sakoma atsarga gedos nedaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 07 26, 15:16)
pas mane lygiai taip pat, nors turiu keleta stringu, jei netycia prireiktu smile.gif Tik kazkaip neprireikia man ju biggrin.gif Na, bet kaip sakoma atsarga gedos nedaro biggrin.gif

drinks_cheers.gif pas mane ir visai naujų dar yra doh.gif vis laukiu kada tas noras atsiras juos užsidėti blush2.gif bet man jau bais nepatogu su jais schmoll.gif
Atsakyti
Stringai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 19, 19:52)
kaip atrodo tas trikampis prikyje ir gale?cia paprastos kelnaites?

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 01 26, 01:08)
Manau tokios:
user posted image

drinks_cheers.gif taip, tokios.

cia irgi tokio tipo:

user posted image

Atsakyti