Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinės kelnaitės

Apklausa: Kokias apatines kelnaites dėvite? (674 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Buvo laikas, kai tik su stringais laksciau smile.gif o dabar renkuosi dailias kelnaites, taciau sortukai ir ne man smile.gif megstu aptemptus rubus, tai persisviecia smile.gif
Atsakyti
O aš jums pasakosiu istoriją apie kelnaites ir seksualumą. Taigi laukiu autobuso, stotelėje stovi mama su kokių 6-7 metų dukra. Ir staiga dukra, kad suriks ant visos stotelės: mama, o pas tetą per kelnes triusikai persišviečia, tai ji neseksuali. Motina bando raminti mergaitę, aiškina, kad taip kalbėti negražu, o mergaitė- tai kad mama, tu pati taip sakei. Motina stovėjo raudona, kaip burokas.
Atsakyti
istorija thumbup.gif
Tik dailios kelnaites ir retkarciais strimgai biggrin.gif sortuku nemegstu,o ypac vasara..
Atsakyti
paprastos kelnaitės. jei reikia, kad siūlių nesimatytų, tai tada renkuosi lazeriu kirptas.
Atsakyti
tiktai sortukus wub.gif
Atsakyti
Maziau dengiancias vasara,o sortukus labiau ziema biggrin.gif
Atsakyti
turiu ir šotukų ir kelnaičių ir stringų ir visus nešioju pagal nuotaiką smile.gif
Atsakyti
Aš taipogi turiu visokių rūšių ax.gif Tik ne visus pastaruoju metu dėviu. Va, pavyzdžiui, senai senai stringus buvau užsitempusi, nežinau kodėl g.gif Kažkokie nepatogūs man jie paliko.. schmoll.gif biggrin.gif Šortukai taipogi nevisada, na o trikampiukai irgi, dėviu priklausomai nuo to, kada nedėviu šortukų ir stringų biggrin.gif Bet jei kas lieptų rinktis iš šių trijų variantų, paimčiau paprastąjį mirksiukas.gif Trikampiukus ax.gif
Atsakyti
Trikampukus ir stringus, nemegstu sortuku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 05 18, 11:50)
O aš jums pasakosiu istoriją apie kelnaites ir seksualumą. Taigi laukiu autobuso, stotelėje stovi mama su kokių 6-7 metų dukra. Ir staiga dukra, kad suriks ant visos stotelės: mama, o pas tetą per kelnes triusikai persišviečia, tai ji neseksuali. Motina bando raminti mergaitę, aiškina, kad taip kalbėti negražu, o mergaitė- tai kad mama, tu pati taip sakei. Motina stovėjo raudona, kaip burokas.

lotuliukas.gif

QUOTE(vasara04. @ 2011 01 11, 23:43)
Trikampukus ir stringus, nemegstu sortuku  schmoll.gif

O man visai atvirksciai, stringai paskutinej vietoj.
Atsakyti
jokiu stingu schmoll.gif feeeeeeee schmoll.gif
Atsakyti
Tik trikampiukai thumbup.gif stringus tik po visokiais šviesiais, aptemptais, plonais rūbeliais.. šiaip nepatogu ir nesveika.. šortukai dar man labai gražu, bet pačiai nepatogu, susiraito po kelnėmis, o iš po suknelių matosi unsure.gif
Atsakyti