Gal kas bandė išplauti žuvų taukų dėmę iš rūbų?Tiksliau dėmės,kaip ir nebėra,bet kvapelis....
Skalbiau aukštoje temperaturūje,ploviau su Feiriu.Nepadėjo.
Šiandien išskalbiau su Baliu,tai žiūresiu gal padės.
gal kas zino kaip isimti deme guaso is medvilnes,bandziau balikli,vanisa,virinau niekas nepadeda
QUOTE(lannasuper @ 2009 12 05, 12:25)
gal kas zino kaip isimti deme guaso is medvilnes,bandziau balikli,vanisa,virinau niekas nepadeda 
man rodos neissiplauna guasas
QUOTE(juratelexxx @ 2009 11 26, 21:55)
Prasau padekite
Nusipirkau devetus undatros puskailinius, bet negaliu nesioti - jie man labai ... smirda. Net nesuprantu, ar tai naturalaus kailio kvapas, ar dar kieno
Gal galite kas padeti, del kvapo panaikinimo, o dar geriau "dezinfekavimo"
Lauksiu pagalbos ir is anksto dekoju
.
Nebandet nunesti i valykla? Gal ten galetu ta kvapa panaikinti...
kraujas issivalo su vandenilio peroksidu reikia uzpilti ant demes truputi tegul paputoja ir nuvalykit svariu vatos tamponeliu jei iskart neisivalys tai pakartok kelis kartus seip jei kraujas sviezias tai gana lengvai issivalo
Papildyta:
sakai issiskalbe su tide skalbimo milteleis
Papildyta:
sakai issiskalbe su tide skalbimo milteleis
Aš turbūt nemoku skalbt
Sugadinu jau antrą rūbą 2in 1, kur balta apykaklė prisiūta prie megztos liemenės. Išskalbus, nors audinys ir nedažo, man apykaklės kraščiukas palei kaklą palieka ne baltas, o toks rusvas... Įtariu, kad čia nuo kompaktinės pudros... Ale su kuo pabalint, kad būtų lygiai graži balta apykaklė? Ar jums baltiems marškinukams taip nepasidaro?
Kuo išskalbt tas pudros paliktas dėmes?
PRIES SKALBIANT PABANDYK UKISKU MUILU PATRINTI APYKAKLE O TADA DETI I SKALBIMO MASINA,CIA VISU MOTERU BEDA SU PUDRA
Sveikos mielosios
MV sutepė naują megztuką su rašaliniu tušinuku, mirkiau Vanish, bet dėmės vistiek liko. Galbūt turite patirties kas galėtų jas pašalinti.
MV sutepė naują megztuką su rašaliniu tušinuku, mirkiau Vanish, bet dėmės vistiek liko. Galbūt turite patirties kas galėtų jas pašalinti.
sveikos super mamos
uzsukau pas jus su man labai aktualia beda... gal kuri galetu patarti....
pas mus miegamajame patiestas ilgo plauko dramblio kaulo spalvos kilimas kuris mane po truputi veda i nevilti...po keleto baliu(ir sunaus) jis atrodo siaubigai.visas pilkas,demetas...
pirkau visus Vanishus ir kitus isreklamuotus valiklius,bet jokio efekto
gal kuri zino kokiu priemoniu kurios tikrai veiksmingos?
uzsukau pas jus su man labai aktualia beda... gal kuri galetu patarti....
pas mus miegamajame patiestas ilgo plauko dramblio kaulo spalvos kilimas kuris mane po truputi veda i nevilti...po keleto baliu(ir sunaus) jis atrodo siaubigai.visas pilkas,demetas...
Riebalines demes puikiai issima Fairy