Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų ir kt.

QUOTE(Nova @ 2010 11 25, 16:53)
As abu naudojau - milteliai stipriau isima, bet reikia skalbyklej skalbt, o su skystu galima ant demes uzpilt palaikyt, patrint. Man milteliai labiau tinka, kai visa ruba reikia tvarkyt - pvz. uzsidazo nuo kazko. Zydrai uzdazyta palaidine su Vanish milteliais per 3 kartus isbalinau visiskai.

Aciu,Nova,uz nuomone! 4u.gif Ziuresiu ir as dabar Vanish milteliu nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2010 11 25, 20:39)
Aciu,Nova,uz nuomone! 4u.gif  Ziuresiu ir as dabar Vanish milteliu nusipirkti.

bet imkit tuos plastmasinej dezutej, o ne popieriniam pakelyje. Man drauge sake, kad is popieriniu pakeliu silpni (jie ir pigus).
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 26, 00:06)
bet imkit tuos plastmasinej dezutej, o ne popieriniam pakelyje. Man drauge sake, kad is popieriniu pakeliu silpni (jie ir pigus).

Dar karteli dekoju 4u.gif ACIU! O tai jau garantuotai parduotuvej butu dilema buvus,kokia pakuote pirkti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
kaip valot spinteles, plyteles nuo isisenejusiu riebalu, aptaskiusiu visa turta doh.gif
Atsakyti
laba vakara na man tai labai gerai valo lietuviskas virtuves valiklis ir purskiamas kas patogu ir ilgam uztenka.
Atsakyti
Sveikos! O as,tai i Cillit Bang visu rusiu isikibus ax.gif Nezinau ,gal ir kitokiu,kiek pigesniu taip pat labai geru yra. Na ,bet man Bangai kolkas nepakeiciami. Tiesa,kartais reikia ir smarkiau patrinti,jeigu pritaskymai savaites senumo buna.Nera jau taip, kaip per reklama,kad rodo. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, net nežinau kurioj čia temoj kreiptis, tai klausiu čia.. Gal jūs žinot su kuo galima išvalyti iš verstos odos batų druskas? Į mano ugg'us "prisigėrė" druskų kur kelius barsto, paliko baltos dėmės ir net nežinau su kuo išvalyti... verysad.gif verysad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2010 12 19, 11:27)
net nežinau kurioj čia temoj kreiptis, tai klausiu čia..

Avalynės priežiūra 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gal patarsit su kuo geriau isvalyti pieno deme is ciuzinio? dukryte apipyle, plemas didziausias doh.gif ir su kuo geriausiai issiplauna kudikio ismatu demes is rubeliu, vystykliuku?
Atsakyti
QUOTE(inguciuksss @ 2011 01 21, 17:27)
Sveikutes  smile.gif gal patarsit su kuo geriau isvalyti pieno deme is ciuzinio? dukryte apipyle, plemas didziausias  doh.gif ir su kuo geriausiai issiplauna kudikio ismatu demes is rubeliu, vystykliuku?

Dukrytes vystyklus, rubus skalbdavau (ir iki siol skalbiu) paprastais vaikiskais skalbimo milteliais. Viskas puikiai issiskalbia. Vystyklus gi galima isskalbti aukstesnes temperaturos vandenyje, tad demiu, manau, neturetu likti mirksiukas.gif
O pieno deme valyciau muiluotu vandeniu su kokiu sepeciu. Veliau palikciai isdziuti. Jeigu nuo vaikisko ciuzinio norite isskalbti, tai gal uzvalkalas nusiima? Tada paprasciausiai ji isskalbti ir tiek.
Atsakyti
Mielos mamytės,gal čia rasiu atsakymą...pelėsis sugadino mūsų sportinuką,medžiagėlė apipelyjo,ką daryti..bandžiau išskalbti,bet schmoll.gif ...kaip išimti pelėsį g.gif ,lauksiu atsakymo
Atsakyti
turiu problema g.gif gal kas žinot ar susidūrėt su tuo kaip išvalyt iš džinsų lipalo dėmę
Atsakyti