gal kas gali patarti su kuo galeciau vyro darbinius dzinsus isvalyti. jis dirba autoservise tai visi dzinsai tepaluoti buna pastoviai. nors jis ne remontuoja masinu o tik priemime dirba. geda ziuret i jo darbinius dzinsus. bandziau su vaitspiritu, vanish neisvale. sakau gal bendzinas padetu
QUOTE(antanina22 @ 2011 02 10, 15:27)
gal kas gali patarti su kuo galeciau vyro darbinius dzinsus isvalyti. jis dirba autoservise tai visi dzinsai tepaluoti buna pastoviai. nors jis ne remontuoja masinu o tik priemime dirba. geda ziuret i jo darbinius dzinsus. bandziau su vaitspiritu, vanish neisvale. sakau gal bendzinas padetu
Yra tokia priemone STAIN OFF tik nezinau kartas numeris, ten specialiai riebalams ir tepalams, pasiieskok gal tas pades.
Dar kitas dalykas, nusiperka tegul vyras juodus dzinsus, ne taip matysis;)
QUOTE(powerpuff @ 2009 09 09, 09:36)
Sveikos. Visko neskaiciau, gal jau buvo tokiu patarimu, bet pasidalinsiu
Turejau tokia beda-ant sviesiu maikuciu visad likdavo prakaito tokios gelsvos demes, nors atrodo ir neprakaituoju labai jau..
Jokie vanish neisime man ju niekad, bet va ka radau :
Prakaito dėmės
Tie, kurie piktinasi gelsvomis nuo prakaito liekančiomis dėmėmis ant drabužių, veikiausiai naudoja prakaito išsiskyrimą slopinančias priemones su aliuminio druskomis. Šios druskos tvirtai prikimba prie audinio pluoštų. Sąveikaujant su prakaitu, atsiranda ilgą laiką išliekančių ir sunkiai panaikinamų dėmių. Dėmes galima pašalinti taip: drabužius užmerkti į šiltą vandenį su actu (santykis 4:1), po to išskalbti kaip visada.
Prakaito dėmes galima šalinti ir plaunant drabužius su muilu, kurio sudėtyje yra tulžies.
pamirkiau as tam acte ir issiskalbe viskas puikiausiai
Gal kam pravers.

Prakaito dėmės
Tie, kurie piktinasi gelsvomis nuo prakaito liekančiomis dėmėmis ant drabužių, veikiausiai naudoja prakaito išsiskyrimą slopinančias priemones su aliuminio druskomis. Šios druskos tvirtai prikimba prie audinio pluoštų. Sąveikaujant su prakaitu, atsiranda ilgą laiką išliekančių ir sunkiai panaikinamų dėmių. Dėmes galima pašalinti taip: drabužius užmerkti į šiltą vandenį su actu (santykis 4:1), po to išskalbti kaip visada.
Prakaito dėmes galima šalinti ir plaunant drabužius su muilu, kurio sudėtyje yra tulžies.
pamirkiau as tam acte ir issiskalbe viskas puikiausiai

Labai ačiū, tik gaila, kad daugumą savo pageltusių maikučių neseniai išmečiau

sveiki, siandien antra karta uzsidejau savo juodus dzinsus ir daziau, ir auksiniu akriliniu dazu krisliukas nukrito, iskart pradejau valyti, isdziuvo, baltas krisliukas, namie su skalbimo milteliais iskalbiau, niekas nepasikeite, po to su ukiniu muilu bandziau irgi nieko. Su kuo ar galeciau pabandyti ?
QUOTE(antanina22 @ 2011 02 10, 15:27)
Fairy užpilkit ir į skalbyklę, puikiai išvalo riebalus, o tepalai ir yra riebalai

QUOTE(antanina22 @ 2011 02 10, 16:27)
pati klausiau dabar atsakysiu

QUOTE(antanina22 @ 2011 03 26, 17:55)
pati klausiau dabar atsakysiu
radau maximoj kazkoki gera muila kaip ukini, bet ne tas kur su tulzim(man jis niekam tikes) tai gerai patrynus ir palaikius isvalo tas nelemtas demes 

o gal galit tiksliau pasakyti, kaip tas muilas vadinasi? vyras sugebėjo su šviesia striuke į kažkokius tepalus įlįst - kol kas neradau kuo išvalyti

Aš turėjau problemų su keliom dėmėm ant kilimo ir ant odos, tai man labai pagelbėjo cheminiai valikliai. Gerai nepamenu pavadinimų, bet tikrai žinau, kad gamintojas Buls. Vienas valiklis puikiai pašalino man įvairias dėmes nuo odos ir net labai gerai pašalino kramtomą gumą iš kilimo. Pačio valiklio pavadinimo nepasakysiu, bet man jį pasiūlė draugė o pirkau jį iš http://new.telta.lt Dar kas patiko, kad tas valiklis buvo ekologiškas ir likdavo labai malonus apelsino kvakas. Ten puslapyje daug visokių valiklių buvo ir kelis pirkau ir pastoviai perku dabar - grindų valymui, indo plovikis labai geras, sanitariniai valikliai. Bet anas dėmių panaikinui labai patiko ir jei vėl atsiras kokių nedidėlių problemėlių, vėl kreipsiuos i telta

O kaip isvalyti isisenejusias riebalu demes?Jokie valikliai neisvalo...