Žodžiu grindys tregedija, juodais dryžiais nuo batų, šveiti iki pamėlynavimo, tai gerai jeigu nors kiek nublunka, bet ir taip plėmai likę ;(
Baisu prieškambaryje šviesą uždegti.
Gal kas galit pasidalinti kaip lengviau su dėmėm kovoti?
Sveikutes ar esate kada naudoje amway firmos produktus jie labai gerai viska isvalo
QUOTE(Tsile @ 2008 02 08, 16:21)
Žodžiu grindys tregedija, juodais dryžiais nuo batų, šveiti iki pamėlynavimo, tai gerai jeigu nors kiek nublunka, bet ir taip plėmai likę ;(
Žiūrint kokios tos dėmės, bet man pavyksta tas dėmes su trintuku ištrinti.
O aš su paprasta indų kempinėle - pamuiluoju, patrinu ir nėr. (vyro šepetės labai juodina, sakiau jau mesiu jas lauk, kitas dovanosiu
)

kas zinote, KUO is rūbelių išimti apelsinų sulčių (natūralių)dėmes? nepadeda net LOC

parašykit į až, jei žinot kokią gudrybę

Heh nepavyko ;(
Pas mus namie toks senas linioliaumas, koretas, bai pire jo kimba nesvarumai, varkar dzizhaus nu niekaip, vos vos tik pabluko
Naujesni linioliaumiai su slidesniu pavirshiumi tai nuo ju tie juodumai tiesiog nuslysta graziai, o chia nei reik nei begt
Pas mus namie toks senas linioliaumas, koretas, bai pire jo kimba nesvarumai, varkar dzizhaus nu niekaip, vos vos tik pabluko

Naujesni linioliaumiai su slidesniu pavirshiumi tai nuo ju tie juodumai tiesiog nuslysta graziai, o chia nei reik nei begt

na tai kaip visgi isplauti is rubeliu apelsinuu demes? gal kas nors patars?
Ir as prisidedu prie bedinciu visu. Apsikliockijau juodus dzinsus ir juoda megztuka su baltu korektoriumi. gal kas zino su kuo issimt demes?
QUOTE(nafania @ 2008 01 30, 16:52)
Merginos,
o gal kuri zinot, kaip nuo megztinio nuimti polietileninio maiselio likuti? pirkom megztini supakuota, o kai isemem pasirodo, kad ant megztuko yra to paties maiselio uzlydymo siules gabaliukas.
Gal kas pagelbes man, a?
o gal kuri zinot, kaip nuo megztinio nuimti polietileninio maiselio likuti? pirkom megztini supakuota, o kai isemem pasirodo, kad ant megztuko yra to paties maiselio uzlydymo siules gabaliukas.
Gal kas pagelbes man, a?

Negi niekas nezino kokio nors stebuklingo budo? Nors ideja pametekite, prasau