Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų ir kt.

QUOTE(LauraSim @ 2008 03 19, 15:32)
gal kas žinot stebuklingą būdą kaip iš daiktų išvalyti 'zelionkos' dėmes?  mirksiukas.gif  mazius susirgo vejaraupiais, tai namie atsirdo ligos zenklu  doh.gif  Padekit kas galit  4u.gif

geri skalbimo milteliai turi išplauti be žymių - mūsų mergina kai sirgo, niekur neliko nei dėmės, nors papildomai nieko nedėjau skalbdama smile.gif
Atsakyti
Irgi neseniai turėjom tokia beda su vejarupiais. Tai netičia išpyliau zelionke ir ant stalo ir ant laminato su sienom. Tai nuo stalo ir laminato puikiausiai išsivalę su nagu lako nuėmėju be acetono. O jau sienos liko neišvalytos
Atsakyti
thumbup.gif kiek nauju minciu 4u.gif man pavyko su Vanish nuvalyti maitinimo kedute bigsmile.gif o rubelius dar bandysim atskalbti, nors buvau parinkus prastesnius, tai nebus gaila jei nepavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilciukas @ 2008 03 24, 12:55)
Prasau pagalbos!!!
Uzsipyliau ant viso delno super moment kliju,su kuo galeciau juos nuplauti,nei acetonas nepadeda,niekas,jauciuosi,kaip su negyva ranka cry.gif

Tokiu atveju aš visada imu pemzos gabaliuką muiluoju ir šveičiu, odai nieko užtat klijai atsišveičia, nes aš labai mėgstu pirštus susiklijuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif paskutinį kart užtiško ant džinsų, sugalvojau kad palauksiu kol išdžius tada patrinsiu ir nubyrės, viltys žlugo: klijam išdžiūvus džinsas toj vietoj lūžo perpus, su džinsais atsisveikinau
cray.gif cray.gif

Dabar turiu kitą bėdą, užgelto mano juodos suknutės balti įsiuvai, gal turit minčių kuo juos išbalint kad nepažeisčiau juodos medžiagos?
Atsakyti
as turiu LOC,bet net nebandziau, mes ispylem du butelius, tai kilimus bandziau valyt su vanisch,tai dar blogiau doh.gif o issivalem su Amway kilimu valikliu ir balikliu thumbup.gif liko linoleuma virtuvej isvalyt.
Atsakyti
Abejoju, ar L.O.C. išvalys. g.gif Neturiu zelionkos, pabandyčiau. Baliklis Amway tikrai išima, nes per pristatymus darom toki bandymą. rolleyes.gif Išima akimirksniu, o audiniai atsinaujina, tinka spalvotiems rubams, nors vadinamas balikliu. thumbup.gif
Atsakyti
Ant stalo nuo kazko (gal nuo ispilto alkoholio ar kokio gerimo) atsirado baltos demes.kaip jas isvalyt?...Ar jau stalui kaput?
Atsakyti
deja, prisysintos lovos nepavyks isvalyt NIEKUO. Kvapelis liks amzinai... Zinau is patirties. Reikia labai atidziai kloti po paklode klijuote (butinai medicinine, is vaistines). Na arba tas vienkartines neperslampamas naudot. Ir vis tiek atsitiks taip, kad visa tai susigrus ir nelaime atsitiks... Todel protingiausia yra nepirkt vaikams brangiu lovu ir ciuziniu ir susitaikyt su mintim, kad juos teks neuzilgo ismest ir pirkt naujus. O kaldra geriausiai itaisyt skalbiama sintetine, o ne kokia pukine kurios isvalyt neina.
... vee, kai pagalvoju kad jau neuzilgo ir manes tas laukia... doh.gif ...
Atsakyti
Kvapa siek tiek isima valgomoji soda.Ja reikia pabarstyt jau isdziuvusia bet smirdincia slapimo deme, palaikyt kokia valanda ir nusiurbti ar iskratyt.Jei bandot vaikiuka atpratinti nuo pampersu, siulyciau nakciai vis tiek uzdet pamperiuka, o diena atpratinet.Berniukams ilgokai pasitaiko nakti prisiusiot schmoll.gif .Arba naudokit vienkartines paklodeles po tikraja paklode, butu nebloga iseitis.Linkiu sekmes siame nelengvame darbe 4u.gif
Atsakyti
Spiritu pameginkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes @ 2008 04 04, 12:03)
Ant stalo nuo kazko (gal nuo ispilto alkoholio ar kokio gerimo) atsirado baltos demes.kaip jas isvalyt?...Ar jau stalui kaput?

Medinis stalas? pabandyk itrinti aliejumi- ant vatos gabalelio uzpilk aliejaus ir trink... ilgokai. Jei prades gereti vaizdas trink kol isnyks. Siaip ilgokai tenka patrinti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2008 04 04, 17:37)
Medinis stalas? pabandyk itrinti aliejumi- ant vatos gabalelio uzpilk aliejaus ir trink... ilgokai. Jei prades gereti vaizdas trink kol isnyks. Siaip ilgokai tenka patrinti sad.gif

medinis.pameginsiu.na nesunku ir ilgai patrinti,kad tik padetu.....
Atsakyti