Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(ERUGĖ @ 2007 10 23, 09:54)

Tai savaitgaliui neišeis man su ta dovanėle schmoll.gif

Būtum arčiau , tikrai galėčiau pagelbėti , turiu ką pasiulyti . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 23 spalio 2007 - 09:06
Užtat ir aš nesisiūlau blush2.gif IKi savaitgalio nespės nukeliaut.Bt gi pilna mergaičių arčiau ax.gif gal kas ir su žiedukais turėtų tokiam reikalui bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmildut @ 2007 10 23, 08:56)
Beje, jai kam reikia Actara miltelių, tai prie mano darbo yra tokia agrotiekimo parduotuvė - galiu nupirkt wink.gif

O kambariniams augalams naudojama kitokia Actara ar ta pati, kur visokioms darzovems ir etc.? blush2.gif Senukuos maciau nedideliais pokuciais parduoda, bet kad ten parasyta darzovems, tai nepirkau unsure.gif mano vienam kaktusui jos tikrai reiketu...
Atsakyti
Mergaitės, kartoju: kas atsakytų dėl pernelyg šviesiai pražydusios sanpaulijos Almutei? Naujas narys į mus kreipėsi, mes neatsakėme, aš nesugebu. Nesvetinga blush2.gif
Tenka konstatuoti nesėkmes: glemba kai kurie sodinti lapukai, šiandien atsisveikinau su gautu iš Sigutės Jan Madam, dar keli iš Visagino kaip nukamuoti būtų. Vau vau doh.gif , o jei ir su daugiau taip atsitiks? g.gif Ką spėjau anksčiau pasodinti, ne spalio pradžioje, atrodo, gyvi... schmoll.gif
Atsakyti
Almutei manau buvo aiškiai atsakyta RS forume , tad ir nebesikartojama ...
Na o dėl lapukų , turiu savo nuomonę - ruduo tam nebetinkamas metas , jau ir pernai taip buvo , dejavome , bėdavojomės , sprendėme jog neverta jų jau sodinti , merkti aš sau ir data buvau nusistačiusi , jog po rugpjūčio 15 dienos , nė vieno lapuko į namus nepriimti lotuliukas.gif , nu bet neišėjo laikytis to sau duoto pažado , ir vėl netekčių saraše 4 lapukai ... doh.gif
Atsakyti
Dabar suprantu kodel Aina vietoj mano prasyto lapelio, dave vaikuti blush2.gif Aciu tau Aina
Atsakyti
Mano data ankstyvesnė.Sakiau po joninių jokių lapų g.gif .Maniškiai liepos vidurio ,dabar taip sunkiai styro g.gif .Vaikiukai iškišti ,bet nei auga ,nei ką . unsure.gif Na auga tiesa pasakius ,bet kol nešildėm ,tai labai jau gązdino .Ir labai jau daug rūpesčio ir laiko pareikalavo . blush2.gif Todėl kad neturėt problemų ,sakiau reiks griežtai savosios datos laikytis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 23, 10:51)
Almutei manau buvo aiškiai atsakyta RS forume , tad ir nebesikartojama ...
Na o dėl lapukų , turiu savo nuomonę - ruduo tam nebetinkamas metas , jau ir pernai taip buvo , dejavome , bėdavojomės , sprendėme jog neverta jų jau sodinti , merkti aš sau ir data buvau nusistačiusi , jog po rugpjūčio 15 dienos , nė vieno lapuko į namus nepriimti  lotuliukas.gif , nu bet neišėjo laikytis to sau duoto pažado , ir vėl netekčių saraše 4 lapukai ... doh.gif

Supratau... blush2.gif (čia apie Almutę). Tačiau vis tiek - džiaugiamės, kad naujas narys supermamose!
O kas ten jiems darosi, Sigute, tiems lapukams, kad glemba: tiesiog ne augimo metas?.. Bet šakneles juk išleidžia ir iki pasodinimo vandeny laikosi... Nu, žodžiu, pamokėlės. blush2.gif blink.gif O Rimulėėė jau po Joninių bijosi lapelių? Taigi tik birželis - Joninės... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildzius @ 2007 10 23, 10:57)
Dabar suprantu kodel Aina vietoj mano prasyto lapelio, dave vaikuti  blush2.gif  Aciu tau Aina

prasom smile.gif . kaip tik turejau grazu vaikiuka, tai pamaniau, kam tau vargas su lapuku blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 23 spalio 2007 - 10:39
QUOTE(Liucerna @ 2007 10 23, 11:29)
O kas ten jiems darosi, Sigute, tiems lapukams, kad glemba: tiesiog ne augimo metas?..

Na lapukai su gražiomis šaknimis , tik tik prasikalusiomis , bet jau matosi jog jų daug , lpats lapas gražus , vešlus , per kotelio vidurį palinksta , ir staigus puvimas likusio koto , bei paties lapo , išgelbėti nėra šansų , bent man nepavyko , staigiai per dieną nunyksta , į vandenį ir angliuko įdėta , nu nežinau , kaip paaiškinti , tai bėdą rudeniui suverčiu , to man nėra buvę anksčiau... g.gif
O data tai mano iki Žolinės !!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano data ,iki joninių todėl ,kad dar spėtų vaikaibe problemų užaugti.dabartiniai mano lapai 0 7.11 jau vaikiukai yra ,bet vargsta neauga normaliai .,tik kelis atskyriau .O 07.17 dienos iš vis be vaikų.Tiesa išleis ,bet labai daug rūpesčiū . ax.gif
Pas mus pečius ,kūrenimas nepastovus .Sunkoka ,man su mano sąlygom rudenį. g.gif
mano pastebėjimai ,kad pavasary viskas žymiai greičiau ir paprasčiau. rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Klausiau Rojaus soduose, bet ir čia dar paklausiu. O ar pavyksta įšaknydinti lapelius, daiginti ir auginti vaikučius rudenį ir žiemą, naudojant dienos šviesos lempas? Kas bandėte, gal pasidalintumėt patirtimi? Ačiū.
Atsakyti