Ir ko mes dėl to savo hobio nepadarome - ir teroru užsiimame, ir net...... šantažas sapnuose vyksta
Oiii....
Ir ko mes dėl to savo hobio nepadarome - ir teroru užsiimame, ir net...... šantažas sapnuose vyksta
)))))))
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 10 29, 22:13)
Na,kad geriau miegotusi ir "saldūs" košmarai sapnuotusi
dar pora nuotraukų
galima sia nakti as cia miegosiu
reiks saviskiui gal pasiulyti karveliu augintis
nors maniskis geriau kompus krapstines
QUOTE(Liucerna @ 2007 10 29, 23:42)
Na aš visų nenorėčiau-perdaug
Alyvuoge ,zuikeli ,mes dar miegot neinam ,laukiam
Gal ką geresniems sapnams turi
Na žinoma,kaip aš jums nepalinkėsiu saldžių sapnų
Niu net silpna pasidare nuo tokio grozio kur ten laukti sapnu
Alyvuoge+, gėdykis mus taip kankinti, bo atvažiuosiu ir tą knygą paimsiu
Svarbu, kad nesusidėtum su kriminaliniais elementais, visa kita kaip nors ištversi
Nu jus mergelikes ir pavarot
perskaiciau saviskiui sapna apie "dieduka" ir teroro buda, tai juokemes abu.. nors kazkuria diena dirstelejes i palange lyg ir juokais pareiske, kad namie jau kaip dziunglese
cha, jis dar nezino, kad greitu metu "dziungles" dar labiau padides
ech, tie vyrai, kartais jie musu visiskai nesupranta
Papildyta:
kriminaliniai elementai sioje situacijoje reik suprast veisles su kriminaliniais pavadinimais?
ech, tie vyrai, kartais jie musu visiskai nesupranta
Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2007 10 30, 22:15)
Svarbu, kad nesusidėtum su kriminaliniais elementais, visa kita kaip nors ištversi 
kriminaliniai elementai sioje situacijoje reik suprast veisles su kriminaliniais pavadinimais?
Na ne, iš pasaulio kolekcininkų praktikos žinome, kad kur rimtos kolekcijos, ten pavydas, paskui vagystės, paskui nusikaltimai... (tpfū 3 kartus per petį)...
Papildyta:
mano lova palatoje būtų prie baltų sanpaulijų, užsiimu vietą
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 29, 23:20)
Akys tik išsiplėtė , nė miego nesinori , kaip kažkas jau minėjo mūsų visą kompaniją į vieną palatą reikia suguldyti , ligoniai nu ką padarysi , bet juk nepavojingi...

mano lova palatoje būtų prie baltų sanpaulijų, užsiimu vietą
QUOTE(Liucerna @ 2007 10 30, 23:15)
pas kurią čia i svečius isiprašius kokią gėlę pasivogt?