Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

QUOTE(Mildzius @ 2007 10 09, 20:36)
liezuvis.gif

Nea, jis naminis katinas (biski ne i tema, bet juk smagu pasigirt geru katinu blush2.gif ), i lauka ner salygu isleist, o ir ne i nauda jam laukas butu  unsure.gif
Is pradziu auklejau, bash.gif paskui paaukojau Juka, nes jos lapus kramto, o pasodintos zoles ne pro kur wacko.gif  Dabar uztenka tik varda griezciau istart ir supranta  hihihi.gif

Uiii, koks grazus zveriukas wub.gif Mano tos pat spalvos, tik trumpu kailiuku. Beje, gelemis irgi nesidomi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildzius @ 2007 10 07, 17:38)
as gerai suprantu, siltu metu laiku galima lapelius perliet nestipria vandens srove, tik saugant viduriuka? o jeigu lapelius su dregnu skudureliu nuvalyt?  g.gif nesaugau taip butu?

nevalyk skuduriuku. Joms nepatiks.

O skrotelę aspuk celofanu, kad neprilieti vandens, nes didžiulė rizika supūdyti, ir pakišk po krano "dušiuku" - atsargiai išmaudyk liedama, bet paskui šešėlyje išdžiovink. Bet elektrinį radiatorių, jei pečiaus neturi, tektų pajungti wink.gif Joks tada jau apie 24`C reikėtų džiūvimui.

Bet dulkėtų lapelių efektą, kada lapai pasidaro tarsi apdulkėję, tamsesni, blankūs, neturintys sveiko blizgesio, kotelis trumpas o pats lapukas kietas, kai žiedynkočiams sunku išlįsti iš po lapo gali ir dėl apšvietimo problemų.
Jei skaitai rusiškai:
(rusų selekcininkų Makuni informacija)
fialki.com ,
Т_ Макуни, Б_ Макуни Сенполии и свет

Atsakyti
Mano Pukis gelytemis domisi, vos tik nauja pamato apziuri is visu pusiu, o paskui tarp geliu isitaiso ir sedi ant palanges biggrin.gif O jei prie zydincios, tai nuo pat mazumes apsivynioja aplink vazoneli ir guli lotuliukas.gif
Tik gelyciu daugejant jam vietos vis maziau lieka g.gif
Atsakyti
Mamce, sveika, rašei man į až, bet atsakysiu viešai, gal ir kitoms bus naudinga ax.gif

Tie burbuliukai yra drenažui skirtos molio granulės, kurios sugeria drėmę. Aš jas dažnai naudoju. Stambesnes pvz. beriu ant vazonėlio dugno, kad skylutes uždengtų ir kažkiek apačioj drėgmės palaikytų. O iš viršaus smulkias granules iš pradžių barsčiau tam, kad katinas žemės iš vazono neiškapstytų (mėgėjas jis pas mane), bet paskui, kaip tu teisingai pamatei, pastebėjau, kad jos sulaiko drėgmę thumbup.gif Gavosi dviguba nauda biggrin.gif
Atsakyti
Aina, ačiū už chiritą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 10 11, 09:41)
Aina, ačiū už chiritą  wub.gif

prasom drinks_cheers.gif , kad tik augtu ir zydetu 4u.gif . manoji vel tris ziedkocius leidzia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 10 11, 07:02)
prasom drinks_cheers.gif , kad tik augtu ir zydetu 4u.gif . manoji vel tris ziedkocius leidzia wub.gif

tikiuosi, tai paveldima bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 11 spalio 2007 - 11:00
turiu vaikiuku, jei kas norit, prasau i AZ rasyti mirksiukas.gif :
Midnight Twist 1
Designer Dress 2
Sun Sizzle 1
Emerald Lace 1
Suncoast Circus Candy 1
EK-Shakhinya 1
Windy Day 1
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 11 spalio 2007 - 15:26
va kas liko is mano motineliu doh.gif po vyresnelio pykcio verysad.gif
user posted image

o cia dabar zydincios Ice Oueen ir Music Box Dancer
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 11, 14:25)
va kas liko is mano motineliu doh.gif po vyresnelio pykcio verysad.gif

o tavo vyresnėlis ragus kaip reikiant turi... blink.gif
Pas mus tokie pokštai atleidžiami tik katinui (kuriam dzin kiek tu jį lupsi, vistiek savaip darys) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 10 11, 16:56)
o tavo vyresnėlis ragus kaip reikiant turi...  blink.gif
Pas mus tokie pokštai atleidžiami tik katinui (kuriam dzin kiek tu jį lupsi, vistiek savaip darys)  biggrin.gif

tikra tiesa, katinas tai dundukas fool.gif gali aiskint neaiskinus, bet kad sunus taip blink.gif
uzjauciu Rena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildzius @ 2007 10 11, 17:43)
tikra tiesa, katinas tai dundukas  fool.gif gali aiskint neaiskinus, bet kad sunus taip  blink.gif
uzjauciu Rena  4u.gif

Atsiprasau, nenorejau izeisti blush2.gif
Atsakyti