Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija X

Pražydo mano Ness Forever Pinkuser posted image
Atsakyti
Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 10 12, 21:09)
Pražydo mano Ness Forever Pinkuser posted image

Vau! Kokia gražuolė bigsmile.gif

sveikinu, Liucerna! thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Ir man neįtikėtinai graži. Kažin, ar prie grožio priprantama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 10 12, 23:53)
Ačiū  4u.gif Ir man neįtikėtinai graži. Kažin, ar prie grožio priprantama?  smile.gif

Liucerna, ir as sveikinu 4u.gif Manau, kad nepriprantama... ax.gif Tiksliau, nemanau, o esu tuo isitikinusi ir pati patyrusi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 10 12, 21:09)
Pražydo mano Ness Forever Pink

Tikrai smagu Liucerna ir man , dabar taip trūksta tų gražių akimirkų , pilkoje kasdienybėje , o čia gražus rūžavas žiedukas , tikrai labai gerai nuteika , turiu ir aš kuo pasdžiaugti ,dar tik , tik prasiskleidė , turėtų būti daug didesnis tai Jamn Madam... . lotuliukas.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Atrodo labai švelni... O švelnumą paryškina pūkuoti lapeliai. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 13, 11:22)
turiu ir aš kuo pasdžiaugti ,dar tik , tik prasiskleidė , turėtų būti daug didesnis tai Jamn Madam...  . lotuliukas.gif

Sigute, Liucerna, labai grazu wub.gif O kas ten per tas baltas "pasijonis", Sigute, po tavo gelyte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2007 10 13, 14:04)
  O kas ten per tas baltas "pasijonis", Sigute, po tavo gelyte? g.gif

Besidairydama Estų , Latvių augintojų puslapiuose , pasiskaitinėjau ir foto pasižiūrėjau , kaip jie gražiai parodo savo gėlytes , tą patį augaliuką stengesi įvairiai parodyti , ir jiems tai pavyksta , tai ir aš pabandžiau pagal jų parašymą , taip atsiskleidžia visas augalo vaizdas , iš paprasto popieriaus kerpamas apskritimas , įkerpama iki pusės , viduryje iškerpamas mažas apskritimas , ir visas augaliukas imaunamas , gaunasi kaip tu minėjai "pasijonis " , Estai taip ir į parodas pristato savo augalus , vazonėlio ir žemiu nesimato , jei ir prastesnis vazonas , nesumenkina augalo .....daug ten visokių smulkybių prisispoksau .... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai įdomus pateikimas ax.gif Ogi galima ir to popieriaus spalvomis žaisti, turint laiko bigsmile.gif
Atsakyti
off topic, klausykit, o kas cia kalbejo apie meeta vilniuje spalio men. ar as ka nors jau praleidau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džiaugsmelis: 13 spalio 2007 - 14:47
http://www.rojaussod...opic.php?t=3166 gal apie šį renginuką girdėjai... g.gif
Atsakyti