Labai gražu

QUOTE(Liucerna @ 2007 10 12, 21:09)
Vau! Kokia gražuolė

sveikinu, Liucerna!

Ačiū
Ir man neįtikėtinai graži. Kažin, ar prie grožio priprantama?

QUOTE(Liucerna @ 2007 10 12, 23:53)
Liucerna, ir as sveikinu

QUOTE(Liucerna @ 2007 10 12, 21:09)
Pražydo mano Ness Forever Pink
Tikrai smagu Liucerna ir man , dabar taip trūksta tų gražių akimirkų , pilkoje kasdienybėje , o čia gražus rūžavas žiedukas , tikrai labai gerai nuteika , turiu ir aš kuo pasdžiaugti ,dar tik , tik prasiskleidė , turėtų būti daug didesnis tai Jamn Madam... .

Atrodo labai švelni... O švelnumą paryškina pūkuoti lapeliai.

QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 13, 11:22)
turiu ir aš kuo pasdžiaugti ,dar tik , tik prasiskleidė , turėtų būti daug didesnis tai Jamn Madam... .

Sigute, Liucerna, labai grazu

QUOTE(eya @ 2007 10 13, 14:04)
Besidairydama Estų , Latvių augintojų puslapiuose , pasiskaitinėjau ir foto pasižiūrėjau , kaip jie gražiai parodo savo gėlytes , tą patį augaliuką stengesi įvairiai parodyti , ir jiems tai pavyksta , tai ir aš pabandžiau pagal jų parašymą , taip atsiskleidžia visas augalo vaizdas , iš paprasto popieriaus kerpamas apskritimas , įkerpama iki pusės , viduryje iškerpamas mažas apskritimas , ir visas augaliukas imaunamas , gaunasi kaip tu minėjai "pasijonis " , Estai taip ir į parodas pristato savo augalus , vazonėlio ir žemiu nesimato , jei ir prastesnis vazonas , nesumenkina augalo .....daug ten visokių smulkybių prisispoksau ....

Labai įdomus pateikimas
Ogi galima ir to popieriaus spalvomis žaisti, turint laiko

off topic, klausykit, o kas cia kalbejo apie meeta vilniuje spalio men. ar as ka nors jau praleidau?
http://www.rojaussod...opic.php?t=3166 gal apie šį renginuką girdėjai...