
Aš irgi dedu tabetes ne tik į cepelinų masę,bet ir į kugelį,bulvinius blynus,baltesni būna

Gal kas verdate žalių bulvių cepelinus į kurių tešlą įeina varškė. Esu seniau virusi, bet neužsirašiau recepto ir pamiršau, labai skanus cepelinai gaudavosi. Įdaras budavo mėsytės. Gal pagelbėsit.
Turiu tokį rūpestį, net nežinau kur rašyt. Turim tetą Amerikoj ir per Kalėdas norim jai nusiųst knygą apie lietuviškus valgius, bet angliškai. gal žinot kur ieškot? Baltose lankose yra kažkoks vos ne lankstinukas už 12 Lt, reikia kažko solidesnio, nes kitur tai jau kainos gerokai virš šimto... O mums reiktų kažko per vidurį.
Jei žinot kur rasti, arba kur apie tai pasiskaityti, tai įmeskit kokią nuorodą, ar knygyną


QUOTE(himera @ 2007 11 05, 14:53)
Gal kas verdate žalių bulvių cepelinus į kurių tešlą įeina varškė. Esu seniau virusi, bet neužsirašiau recepto ir pamiršau, labai skanus cepelinai gaudavosi. Įdaras budavo mėsytės. Gal pagelbėsit.
Puse kg. varskes, apie 5 valg. saukstus bulviu krakmolo, druskos.
Idaras virtas, arba zalias farsas.
QUOTE(SUNO @ 2007 03 22, 18:24)
nu cia tai atradimas su tuo vitaminu, reiks isbandyti

O mano pazistama - padaro cepelinus ir dar neisvirtus apkepa keptuveje, o paskui juos verda, visai nieko

QUOTE(latede @ 2007 11 22, 21:24)
O mano pazistama - padaro cepelinus ir dar neisvirtus apkepa keptuveje, o paskui juos verda, visai nieko

...o kam ji juos pries tai apkepa

QUOTE(latede @ 2007 11 22, 22:24)
nu cia tai atradimas su tuo vitaminu, reiks isbandyti
O mano pazistama - padaro cepelinus ir dar neisvirtus apkepa keptuveje, o paskui juos verda, visai nieko

O mano pazistama - padaro cepelinus ir dar neisvirtus apkepa keptuveje, o paskui juos verda, visai nieko

Ir man idomu pasidare kam juos apkepti,ir paskiau dar virti.

Skonis kitoks gal buna?

QUOTE(SANTA @ 2007 11 22, 22:38)
nu cia ji kai daug daro,


Gal kas bande virti cepelinus anglijoj? kaip gavosi? pasidalinkit patirtim please




Prajuokinai cia


Laba, aš vietoj virtų bulvių dedu dubenėlį virtos manų košės ant vandens virtos,
košę atšaldau,
, kai man tokų būdą pasakė netikėjau ,kol pati nepabandžiau, gaunasi gerai ir laiko susitaupo ,ir skanu-2 dalys tarkių ir 1 dalis manų košės ir druska, įdarą dedu kokį norit ir verdat kaip ir visasda..
košę atšaldau,
, kai man tokų būdą pasakė netikėjau ,kol pati nepabandžiau, gaunasi gerai ir laiko susitaupo ,ir skanu-2 dalys tarkių ir 1 dalis manų košės ir druska, įdarą dedu kokį norit ir verdat kaip ir visasda..
QUOTE(Citriniukas @ 2008 01 12, 01:16)




Prajuokinai cia


aisku, nu tada bandysim, klausiau nes kiek girdejau, kad ne is visu bulviu gaunasi, istyzta ir pan

nu nepabandzius nesuzinosiu
