Paimi skustas žalias bulves sutarkuoji ir į masę pripili to taip vadinamo mišinio cepelinams (na žinote iš pakelių, tik ten parašyta, kad vandeniu reikia skiesti) tai štai pili tiek, kad gautūsi masė tinkama formuoti cepelinams. cepelinai gaunasi minkštučiai ir

Na o mano vyrui jie nepatiko- per minkšti, tai specialiai dėl jo išmokau daryti kietus cepelinus- viskas tas pats tik jau masę prieš tai nusunkiu- supilu visą pokelį cepelinų mišinio ir pamažu nusunktą skystį pilu- tiek, kad tik tik išsimaišytų, va tada gaunasi kietoki iš vieno pokelio + bulvės man gaunasi apie 20 normalaus dydžio cepelinų (na panašių į didesnius parduotuvinius) Jie tikrai tinkami užšaldyti, aš šaldymo stalčiuje pasikloju celofano ir tolėliau vieną nuo kito sudedu, po keleto valandų paimu ir supilu į maišelį. Na nežinau, man atrodo, kad jų skonis nepakinta.

Tai tiek mano šeimynos cepelinų darymo paslapčių.