Labai megstu cepelinus, tad besidietindama netycia isradau labai skanu cepelinu receptuka, tai dabar mano visa gimine (net ir mociute, kuri visuomet megdavo cepelinus su farsu ir daaaug lasiniu) mano cepelinus valgo.
Pati tesla niekuo nesiskiria nuo iprastos - nuskuti bulves, sutarkuoji ir krakmola i tesla sudedi. Visas skanumas yra idare. As naudoju kalakutienos krutinele. Beje, vistienos nelabai tinka, nes skonis visai kitoks.
Taigi, isverdu kalakutiena ir ja labai smulkiai supjaustau, ty. lyg ji tarkuota butu. Po to ta mesa pakepinu keptuvej be riebalu (reikia geros keptuves) kol apskrunda ar net kiek padega. I mesa idedu pakepinto smulkiai pjaustyto svoguno(irgi be riebalu) ir troskinto smulkinto cesnako. Vienai krutinelei naudoju puse galvutes cesnako, nes ji gerai patroskinus jokio aitrumo nesijaucia, o skoni labai gera suteikia. Kas suriau megsta, gali ir druskos ideti.
Galiausiai ta idara dedu i cepelinus. Zinoma, jis visuomet yra birus, nesukibes, nes nenaudoju "lipinanciu" medziagu kaip kausinis ar pan. , bet skonis tikrai puikus.