QUOTE(d_kris @ 2013 08 14, 18:06)
As ir prisijungsiu sioje temeleje, jei nesupyksit
Mes vestuves keliame is savo lesu, bet neisvengiame ir teveliu paramos, kas saldumynais rupinasi, kas alkoholio nuperka, taciau nesiskolinam kitiems savo sumanymams. As esu prie ivairias paskolas vestuvems, kad paskui reiktu metus ar kelis atidavinet, nemanau, jog verta taip pradet bendra seimynini gyvenima su skoloms, geriau jau issikelti maza svente uz turimas santaupas.
Nesutiksiu su vienos forumietes pasisakymu, jog kaip galima eiti i vestuves, kurias zmones kelia is emigracijoj uzdirbtu pinigu, nes ten sunkiai dirba, jog svente issikeltu, pavyzdziui mes su savuoju jau devyneri metai kartu ir pries metus nusprendeme susituokti, taciau del susiklosciusiu aplinkybiu vestuves atkeleme siems metams, taip pat esame emigrave ir sventei uzdirbame uzsienyje, taciau cia tik musu reikalas kur mes tuos pinigus uzdirbame ir kaip...taip pat man norisi, jog mano sveciai ateje pasidziaugtu mano seimyninio gyvenimo pradzia, o ne skaiciuotu kiek isleidau, kaip uzdirbau, jeigu mes darome svente, tai reiskia butent jai ir norime isleisti uzdirbtus pinigelius.
Pritariu, aš irgi nesuprantu, kaip galima kaltinti žmones tuo, kad emigravo užsidirbti. Vestuvėms ar ne - nesvarbu. Didelės jos bus ar mažos - jų reikalas. Mes irgi emigravome, nes visi žinom, kokia situacija Lietuvoje su darbais ir tik nereikia tų utopiškų "jei tik labai norėsi, stengsiesi - viską pasieksi". Kolkas dirbam savo malonumams, lepinamės, kiek galim, o kai aš baigsiu mokslus, tada pradėsiu rimčiau vestuvėms taupyti, dabar tik po truputį atsidedam