Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(Bomba @ 2007 10 24, 16:46)
nereikai suplakti visu pasisakymu i kruva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as nesakiau kad darau kad nereiektu lankstytis, o sakiau kad darau stalcius po kaitlente, nes man bus arciau puodai ir keptuves ir irankiai prie darbo vietos, o orkaite visai kitam virtuves kampe, ja naudojuosi retai, be to biski ir del dizaino, nes kai projektvau savo virtuve , ir SM meraites patarinejo tame kampe pakelti ka nors, kad graziau atrodytu, nes pirminis variantas atrode nuobodziai  ax.gif

cia va dar negalutinis bet apytikslis busimos mano virtuves planelis  ax.gif
user posted image

i spalvas demesio nekreipkite, dureles greiciausia bus zalsvos, stalvirsis pieno spalvos

Nu kaip ir nieko.. g.gif Truputi kliūna mikrobangės vieta, nes lygtai pri šaldytuvo dėti mikrobanges, orkaitės ir kaitlentes nerekomenduojama, bet patogumo gal ir patogu. Bomba, o kur planuoji darytis??
Atsakyti
[quote=SweetTalk,2007 10 24, 15:44]
Ne paslaptis ax.gif 4375 Lt. Čia turbūt beveik 4 m. jo bus, su įlieta plautuve ir išfrezuotais nubėgimais į ją. Bet ne granitas bus, o tas dirbtinis akmuo.
Papildyta:
Mums Vokė 3 už beveik 4 metrus to stiklo paskaičiavo 250 Lt.
[/quote]

Soja, o jus kokia spalva issirinkot? Nes mums irgi Baltijos marmuras gamins stalvirsi (sestadieni esam susitare pasirasyt sutarti, spalva DGE-715), bet kolkas mums uz 3.2 m paskaiciavo 3000Lt, tai speju, si kaina be kriaukles ilietos (nors prasem paskaiciuot su ja), o gal.. g.gif Nes kaip matau Jusu kaina skiriasi tik 1400lt, bet cia uz didesni stalvirsi ir kriaukle smile.gif
Beje, Jus tikriausiai Voke-3 virtuve uzsisaket ir todel ten ir stikla isigijot"? Nes mes norejom tik stikla, bet pasake, kad siaip stiklo neparduos, reikia tada ir virtuve pirkti doh.gif smile.gif
[/quote]

Mūsų stalviršio spalvos kodas LXS-370 , jis toks į gelsvumą, šviesus. Šiaip tai kiek supratau ta įlieta kriauklė ne kaži kiek kainuoja, bet kiek tiksliai tai nežinau sad.gif
Taip, mūsų kompletukas iš Vokės3. Norėjom viską užsakyti iš "vienų rankų", kad paskui nebūtų problemų, kad kažkas kažką padarė ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 10 24, 15:56)
Nu kaip ir nieko..  g.gif  Truputi kliūna mikrobangės vieta, nes lygtai pri šaldytuvo dėti mikrobanges, orkaitės ir kaitlentes nerekomenduojama, bet patogumo gal ir patogu.  Bomba, o kur planuoji darytis??

dar nezinau kur darysiuos. o del mirkobanges tai ai doh.gif saldytuvui tai tikrai nenutiks nieko, nes ten plysiukas bus nemenkas, mikrobange turim sena, bet dar gera, MB neleidzia pakeisti doh.gif
Atsakyti
Žiūriu diskutuojat dėl kampinės spintelės. Aš nusprendžiau daryti paprastą lentyną. Ta spintelė gavosi nemaža, tai ją naudosiu jeigu taip galima išsireikšti baliniams indams. Neturėsiu naujuose namuose jokių bufetukų ar sekcijų.
O ant sienos dėjom plokštę. Galvojom ir apie stiklą, bet viską pergalvoję likom ties plokšte. Vienas iš argumentų prieš stiklą buvo tas, kad bent kaip mums sakė, siena už stiklo turi būti idealiai lygi.
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 10 23, 13:05)
o cia ant foto pas tave stalvirsis is akmens mases ar laminuotas?

Stalvirsis is granito 4u.gif
QUOTE(jblmami @ 2007 10 23, 14:58)
Tavo ir grazus. O tie sviesus taskeliai kokia spalva ar blizga?
Turiu patarima. Kai rinksies granita butinai issinesk i saule. Gali ir spalva pasikeisti. lotuliukas.gif Mes si granita issirinkom virtuviu studijoj. O ten tik dirbtinos sviesos. Kita karta nuvaziavom i akmenu ir plyt. parduotuve, o ten didziuliai langai ir saule sviete. As vos nesusileidau, nes musu granitas labai ryskiai melinai blizgejo  schmoll.gif (todel taip vadinasi), o buvom jau uzsisake. As ji emiau tada del jo perlamutrinio blizgesio, nes visi aparatai pas mane aliuminio(nekenciu plieno) ir taip geriau tinka. Tai atradom, kad ji pasukus i viena puse pries saule, jis melinai sviecia. Tai daug darbininkam kavos prigirdziau ir pyragu prikepiau. Todel klojant plyteles ant grindu, jie pavargo kol susukiojo jas teisingai(kad melynai nesviestu).
O virtuves spinteles valau tik karta per savaite. Greitai pereinu su mickrofaser skudureliu ir tiek. Girdejau, kad ant tamsiu blizganciu viskas labai matosi. Ant baltos tikrai ne.

Papildyta:
Cia naturalus granitai ir darbastaliams ir grindims ir t.t.
Papildyta:
Kad optimaliausia varianta isgauti, manau turetum kartu projektuoti ir virtuves ir svetaines baldus. Juk viskas vienam kambaryje.

Jie blizga sidabru thumbup.gif tiks prie rankenu 4u.gif Na o kas liecia spalva mes pasiemem pavyzdely be jo nieko nebutume ir nutare, spalva tokia tamsiai juoda su blizguciais, bet sviesoje ji truputeli sviesesne ir blizgesne. Na stai isdesciau 4u.gif O kaip ir sakiau plyteles tai problema kokias det ar tokias kaip stalvirsy ar tiesiog juodo ir pilko(margas) granito doh.gif . jblmami as taip suprantu kad jusu stalvirsis ir plyteles grindu vienodos ane? Kaip atrodo?
O del valymo tai sake yra tokia microfiber kempine tai tik su ja kad blizgetu, o bruda visoki su slapiu skudureliu g.gif
Papildyta:
O kampine spintele dabar pas mane tarnauja kaip griliuko,virtuvinio kombaino ir sulciaspaudei ir visokiam kitam nestandartiniam daiktam susidet. priejimas gan platus ir dureles dvigubos bet atsidaro kaip viena. Siaip sakyciau gan patogu tureti sitokia didele spintele. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 24, 17:46)
nereikai suplakti visu pasisakymu i kruva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as nesakiau kad darau kad nereiektu lankstytis, o sakiau kad darau stalcius po kaitlente, nes man bus arciau puodai ir keptuves ir irankiai prie darbo vietos, o orkaite visai kitam virtuves kampe, ja naudojuosi retai, be to biski ir del dizaino, nes kai projektvau savo virtuve , ir SM meraites patarinejo tame kampe pakelti ka nors, kad graziau atrodytu, nes pirminis variantas atrode nuobodziai  ax.gif

cia va dar negalutinis bet apytikslis busimos mano virtuves planelis  ax.gif
user posted image

i spalvas demesio nekreipkite, dureles greiciausia bus zalsvos, stalvirsis pieno spalvos

Na nežinau, aš nelabai ekspertė, bet man atrodo, kad orkaitė dabar visai ne į temą, tiesiog atrodo, kad nešė, nešė ir pastatė bet kur ,kur rado vietos.Ir čia tikrai ne todėl, kad nusistačiusi prieš orkaitę ne po virykle.
O dėl to, ar pakelti orkaitę ar ne, tai tikrai, gal galėtų kitos motyvuoti, kodėl padarė, taip ar kitaip, nes dėl lankstymosi ne motyvas.O tarkime ištraukti kepinį, ypač jei ten daugiau kepė ir dar padažiuko susidarė, tai man atrodo patogiau iš apačios.Nu gal aš atsilikusi visai, gal orkaitės durelės jau kaip mikrobangių atsidaro? tada gal patogiau būtų prie orkaitės prieiti, kai ji pakelta, bet jei atsidaro tradiciškai, tada manau, kad ir tradicinis variantas patogesnis.Žodžiu, apšvieskite mane atsilikusią, kol nevėlu, nes virtuvė dar neužsakyta, dar nevėlu pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 24, 17:12)
dar nezinau kur darysiuos. o del mirkobanges tai ai  doh.gif saldytuvui tai tikrai nenutiks nieko, nes ten plysiukas bus nemenkas, mikrobange turim sena, bet dar gera, MB neleidzia pakeisti  doh.gif

Bomba ziurau mikrobange irgi palyginti zemai blush2.gif Man ne tiek kliuva kad prie saldytuvo bet kad taip zemai blush2.gif As va ziuriu i savo ta kolkas skyle ir dar nesusivokiu kaip ten reikes sildyti doh.gif mikrobanges tai neturiu dar tokios kuri tilptu ten lotuliukas.gif aij..... kaip nors..... nors jau matau kiek mazajam bus dziaugsmo lengvai pasiekiami mygtukai doh.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2007 10 24, 16:31)
Stalvirsis is granito  4u.gif

Jie blizga sidabru  thumbup.gif  tiks prie rankenu  4u.gif  Na o kas liecia spalva mes pasiemem pavyzdely be jo nieko nebutume ir nutare, spalva tokia tamsiai juoda su blizguciais, bet sviesoje ji truputeli sviesesne ir blizgesne. Na stai isdesciau 4u.gif  O kaip ir sakiau plyteles tai problema kokias det ar tokias kaip stalvirsy ar tiesiog juodo ir pilko(margas) granito doh.gif . jblmami as taip suprantu kad jusu stalvirsis ir plyteles grindu vienodos ane? Kaip atrodo?
O del valymo tai sake yra tokia microfiber kempine tai tik su ja kad blizgetu, o bruda visoki su slapiu skudureliu g.gif
Papildyta:
O kampine spintele dabar pas mane tarnauja kaip griliuko,virtuvinio kombaino ir sulciaspaudei ir visokiam kitam nestandartiniam daiktam susidet. priejimas gan platus ir dureles dvigubos bet atsidaro kaip viena. Siaip sakyciau gan patogu tureti sitokia didele spintele.  4u.gif

Jau anksciau rodziau kaip atrodo. Viena nuotr. pakartosiu. tiesa virtuve fot. nevalyta(isskyrus kaitlente). Deja nuotr. neperduoda to kaip ji istikruju atrodo. Bet man patinka, kad darbastalis, grindys, palanges ir tu aukstesniu spinteliu virsus yra is to pacio granito. Plautuve darem is apacios montuojama, nes man taip geriau tinka prie granito, o nuo tos mazos plautuvytes tas sietelis nusiima. Kaip sakiau visi papratai aliuminio, tad nera problemu del pirstu antspaudu(kaip anksciau vargdavau su plieno pavirsiais doh.gif ). O vietoj plyteliu stiklas. Virtuve tinkavom su tokiu spec. nelygiu tinku. Tai man patinka, kad uz stiklo tas tinkas taip pat matosi. Zodziu as megstu minimalizma.user posted image
Papildyta:
QUOTE(murrmiau @ 2007 10 24, 08:48)
Ai dar kazkada uzmaciau pas viena mamka stalciuose sudetas lekstes tarp tokiu laikikliu, tai va, jeigu kam idomu vnt kaina 170 lt blush2.gif  blink.gif

bet zinokit kokiu geriu ten yra lotuliukas.gif

Tikriausiai, cia as rodziau tu leksciu laikiklius. Nu bet Lietuvoj kainos doh.gif . As mokejau kazkur jei gerai prisimenu 5eur. Na aisku, jie ne blum o skandinaviski is Ikea. Bet ne ka prastesni schmoll.gif
Atsakyti
jblmami, matau pas Jus taip atskirai imontuota, man labai grazu:) As irgi pas save noreciau kur baras ten ir kaitlente deti. Bet turiu keleta klausimuku. Ar lengva priziureti? Neprisitasko visur? Ar patogu? Ir beje kaip gartraukis ten montuojamas? Tikriausiai brangiau nei iprastai (jei nepaslaptis, kiek kainavo)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 24, 17:12)
dar nezinau kur darysiuos. o del mirkobanges tai ai  doh.gif saldytuvui tai tikrai nenutiks nieko, nes ten plysiukas bus nemenkas, mikrobange turim sena, bet dar gera, MB neleidzia pakeisti  doh.gif

Bomba, kiek kvadratų tavo virtuvė? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JOMAJO @ 2007 10 24, 17:20)
Žiūriu diskutuojat dėl kampinės spintelės. Aš nusprendžiau daryti paprastą lentyną. Ta spintelė gavosi nemaža, tai ją naudosiu jeigu taip galima išsireikšti baliniams indams. Neturėsiu naujuose namuose jokių bufetukų ar sekcijų.
O ant sienos dėjom plokštę. Galvojom ir apie stiklą, bet viską pergalvoję likom ties plokšte. Vienas iš argumentų prieš stiklą buvo tas, kad bent kaip mums sakė, siena už stiklo turi būti idealiai lygi.

Aš irgi jau beveik apsisprendžiau dėl plokštės. Jomajo, o tau jau padarė virtuvę? Sakyk, kiek už tą sieninę plokštę paskaičiavo, už kvadratą?
Atsakyti
[quote=SoJa,2007 10 24, 16:57]
Soja, o jus kokia spalva issirinkot? Nes mums irgi Baltijos marmuras gamins stalvirsi (sestadieni esam susitare pasirasyt sutarti, spalva DGE-715), bet kolkas mums uz 3.2 m paskaiciavo 3000Lt, tai speju, si kaina be kriaukles ilietos (nors prasem paskaiciuot su ja), o gal.. g.gif Nes kaip matau Jusu kaina skiriasi tik 1400lt, bet cia uz didesni stalvirsi ir kriaukle smile.gif
Beje, Jus tikriausiai Voke-3 virtuve uzsisaket ir todel ten ir stikla isigijot"? Nes mes norejom tik stikla, bet pasake, kad siaip stiklo neparduos, reikia tada ir virtuve pirkti doh.gif smile.gif
[/quote]

Mūsų stalviršio spalvos kodas LXS-370 , jis toks į gelsvumą, šviesus. Šiaip tai kiek supratau ta įlieta kriauklė ne kaži kiek kainuoja, bet kiek tiksliai tai nežinau sad.gif
Taip, mūsų kompletukas iš Vokės3. Norėjom viską užsakyti iš "vienų rankų", kad paskui nebūtų problemų, kad kažkas kažką padarė ne taip.
[/quote]

Niu nesu tikra ar ne kazi kiek kainuoja ilieta kriaukle. Pvz., jei daryti ja is Corian'o ar Cristalano, tai kainuotu nuo 1.500 iki 2000 Lt blink.gif
Tai va vis bandau prisiminti ar Baltijos marmuro vadybininkas man su kriaukle iskaiciavo ar ne unsure.gif Anyway, viskas paaiskes 6tadieni smile.gif
O kiek Jusu virtuve kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SweetTalk: 25 spalio 2007 - 08:00