Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(dute_a @ 2007 11 04, 12:39)
bet galvoju ar del vientisumo ir grozio verta atsisakyti geresnio saldytuvo g.gif  unsure.gif

nezinau 4u.gif mes atsisakem vardan grozio 4u.gif tiesa sakant net nezinau ar musu saldytuvas toks jau prastas... 2 t jis mums ir kainavo, be nepamirsk kad darant imontuojama brangs ir pats virtuves komplektas... blush2.gif sunku ka patarti, man tikrai graziau imontuojami..... bet tai tik mano nuomone ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Jau už kelių savaičių vedžios pas mus santechniką ir elektrą,todėl jau manau reiktų mąstyt apie virtuvės apstatymą.Su alno vis pasibraižau,bet kaip įdėti jums kad pakritikuotumėt ir gerų minčių duotumėt,niekaip nesuprantu doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedriene @ 2007 11 04, 12:50)
Jau už kelių savaičių vedžios pas mus santechniką ir elektrą,todėl jau manau reiktų mąstyt apie virtuvės apstatymą.Su alno vis pasibraižau,bet kaip įdėti jums kad pakritikuotumėt ir gerų minčių duotumėt,niekaip nesuprantu  doh.gif  ax.gif

atsiusk i dute_@yahoo.com ikelsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 04, 14:02)
atsiusk i dute_@yahoo.com ikelsiu 4u.gif

Tai va kad is Alno niekaip man neuzsiseivina kaip paveiksliukas,tik kai ijungta Alno tada atidaro visus variantus,o kai neijungta can not open tada doh.gif
Atsakyti
o tu padarei ful screen? ten tada raso save ful screen, ir uzseivini, na tai atsiusk vistiek gal man atsidarys, gal pas tave kokios programos truksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2007 11 02, 21:41)
swoon.gif Čia tik mano nuomonė  cool.gif

Sveikos. Dekui už Jusu nuomone. Aš taip ir tikėjausi, kad ne visoms patiks. Kai kurie projektėliai man ir pačiam nepatinka. Tačiau aš pats nesu dizaineris ir darau tai, ko prašo klientas. Galiu tik patarti, kas ir kur praktiškiau, funkcionaliau ir pan., o dėl pačio grožio ir kokių baldų nori, tai turi apsispręsti klientas. Mano užduotis - yra tik sukonstruoti (suprojektuoti) ir paskui pagaminti, o dizaineris iš manęs tikrai ne koks blush2.gif ir tą aš kiekvienam klientui iš karto pasakau. Yra visokių žurnalų su gražiom nuotraukom, kuriuos galiu parodyti klientui, kai kurie turi jau su dizaineriu pasidarę projektą ir jiems tik reikia kad kas nors tą projektą įgyvendintų.

Tai tiek. Jei kam ko reikės, galite kreiptis.
Atsakyti
Na šiaip ne taip doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image

noriu vistik aukštai įmontuotos orkaitės ir mokrobangės,bet sumažėja darbastalio.Indaplovė vis gaunasi dešinėj nuo kriauklės doh.gif Gal kokių minčių pametėsit,nes kai užsiciklinau ant tokio projektelio,niekas daugiau ir nelenda galvon doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedriene: 04 lapkričio 2007 - 13:40
as irgi manau kad reik ziuret i darbo kokybe.jei virtuves atrodo baisios tai jau kalte tu kas jas susigalvojo, o baldzius jas tik pagamina 4u.gif
Atsakyti
Labas. Merginos, skaitydamas jusu foruma pastebejau, kad mano nuomone jus darote klaida pasitelkdamos programas projektavimo. Mes irgi buvome pasiprojektave su Alno, bet mums kazko truko, patare mums vienas baldu gamintojas, ideja turi prasideti nuo piestuko, ispradziu bendrais bruozais, gali buti ir netvarkingas eskiziukas, paskui is jo ant languoto popieriaus gimsta detalesnis. Paiimkite piestuka ir trintuka i rankas ir pamatysite, kad fantazijai nera ribu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klanas: 04 lapkričio 2007 - 15:16
Mergaites, aciu visoms uz nuomones de mano virtuves projektelio ir uz informacija del indaploves... 4u.gif

QUOTE(Puikute @ 2007 11 02, 20:49)
Nors ir neesu labai baru megeja bet man su baru variantas grazesnis thumbup.gif  Na o su stalu siaip atrodo praktiskesnis seimyna gales visa susest 4u.gif (ojai ir bara ir stala det tik mazesni koki prie lango? ar erdves mazai? g.gif ) O siaip del indaploves tai kiek esu maciusi ir turejusi visur dedamos prie kriaukles nes prijungimas patogesnis bet jai turi extra pinigeliu gali ja ir bet kur pastatyti tik teks vamzdzius prijunginet(jai namas tai gerai bet bute nezinau ar galima taip ir bedaryti) g.gif

Nea, ir baras, ir stalas virtuveje tikrai netilps... schmoll.gif Jau ir taip stala dariau matmenu 0,7m x 1,2m

QUOTE(Saja @ 2007 11 03, 20:21)
Elva, kasdieniam gyvenimui patogesnis yra variantas su stalu - nereikia toli nešti valgyti arba eiti per visą kambarį trūkstamą šaukštelį pasiimti  doh.gif (juk prie baro visi netilpsite), ir į virtuvę patogiau įeiti, nes nereikia baro apeiti. Kita vertus, jei reikėtų prie šito stalo vaišinti svečius, tai gautųsi, kad sėdite virtuvėje  unsure.gif. Nebent bus galima tam kartui stalą pernešti toliau. O jeigu tuščioj erdvėj statysite minkštą kampą, tai gausis du minkšti komplektai svetainėje?  g.gif Na gal ir nieko, o gal ir per daug  biggrin.gif. Kol dukrelė maža, ten būtų patogu patiesti kilimėlį žaidimams, kol mama virtuvėje darbuojasi. Arba kompiuterio stalą galima pastatyti (aišku, jei taip jums tinka, nes mano vyrui reikia atskiro darbo kambario, svetainėje-virtuvėje jam trūksta ramybės  doh.gif). O variantas su baru irgi geras, gal net gražiau ir įdomiau žiūrisi, tik nėra to patogumo, apie kurį parašiau pirmame sakinyje  mirksiukas.gif.

Dėl indaplovės vietos - manau, kad neturėtų būti problemų nuvesti vandentiekį toliau ir pastatyti ją toliau nuo plautuvės.

Saja, as irgi del to ta stala virtuvej ir susigalvojau, kad mano manymu taip tiesiog patogiau... g.gif Pvz. vaiku prie baro tai juk nepasodinsi, o jei nores kartu su mama dirbancia virtuveje kartu but? Tada stalas labai gerai butu... Na, o baras - akiai graziau ir gal ne taip buitiska kaip stalas... g.gif Na, sveciams vaisinti tas virtuvinis stalas tikrai butu per mazas, todel svajoju apie didesni valgomojo stala (bent su 6 kedem), tik nezinau, ar jis toj mano erdvej beisipaisytu... doh.gif Tiesiog ta svetaine tokia L raides formos gaunasi ir nezinau kaip i ja baldus reiks sustatyt...Va bendras svetaines - virtuves brezinukas: http://public.fotki....rtuntitled.html
Ten virsutinej brezinio daly, kairej dar matosi galiukas vonios, o praejimui tarp virtuves ir vonios like apie 1,1m.
Tai va, jei virtuve daryciau su stalu, tai minkstas kampas eitu uz virtuvinio stalo (ir svetainej tikrai neturesiu 2 minkstu kampu biggrin.gif ) Prie galines sienos butu sekcija su TV, o va ta dalis prie vonios (ir didziojo lango) lieka neisnaudota... g.gif Tai ir galvoju, ka man ten geriau tada daryt - ar kampeli vaikui (kaip tu, Saja teisingai ir pastebejai, kad tokio dalyko vistiek reikes), ar valgomojo stala det (bet tada virtuve su baru dayciau), ar kompiuteriui kampa skirt... Tesiog nebezinau kaip cia protingiau ta turima erdve isnaudot... doh.gif Labai riboja tas, kad sekcija galiu tik prie galines sienos statyt, o is sonu po du langus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 04, 01:10)
o cia musu naujausias projektas, tik spalvu neleidzia uzseivinti, ten visur turi buti ruda, tik stalvirsis kitos spalvos, gal kokiu patarimu ar kritikos turit? g.gif gal ka su spalvom patarsit?man atrodo kad gal per tamsi bus g.gif ir dar noriu patarimo,prie dujines galvojam deti plyteles arba plokste, o prie lango prie to stalvirsio nezinau ka daryti ar deti plyteles ar nieko nedeti g.gif 
user posted image

Dute_a, man tavo projektelis atrodo visai fainai mirksiukas.gif Kriaukles su indaplove vietomis nekeisciau, nes visai prarastum darbastalio... Dabar taip pagalvojau - o kaip butu jei kriaukle detum visai prie krasto (prie duru), o stalcius - i kriaukles vieta? Aisku, kriaukle prie krasto gal ir nera geriausia mintis, bet tada nenusidegintum plaudama indus, o ir darbastaliui vietos uztektu. Virs kriaukles ant sieneles dar galetum kokia dziovyklele ar siaip spintele pakabint. Tarp spinteliu (ir prie krastines sieneles deciau arba plokste arba plyteles (ziurint ka pati pasirinksi), nes jei ten ir bus tavo darbastalis, vistiek labai didele tikimybe, kad siena virs darbastalio nusiterlios, o nuo plokstes ar plyteliu galesi lengvai nuvalyti smile.gif

QUOTE(dute_a @ 2007 11 04, 11:39)
na gal ir taip, bet va galvoju del saldytuvo, mes galim skirti apie 2000lt o uz tokia suma imontuojami labai prasti, o neimontuojamu yra tikrai geresniu, kazi ar labai baisiai jis atrodytu neimontuotas g.gif spalva butu sidabrine g.gif , bet galvoju ar del vientisumo ir grozio verta atsisakyti geresnio saldytuvo g.gif  unsure.gif

Na tau su saldytuvu dar visai normaliai gaunasi - jis pas tave sidabrinis, o pas mane - isvis baltas... doh.gif biggrin.gif Tai as irgi taip nenoriu 3 metus gerai veikiancio saldytuvo pusvelciui prakalt, nes pinigu tai juodai viskam truksta... doh.gif O jeigu stalvirsi darytum kokio pilko atspalvio, tai manau tas tavo saldytuvas labai puikiai derintusi.
Bijai, kad virtuve gali atrodyti per tamsi? Tai stalvirsi, plokste (ar plyteles) bei virtuves sienas rinkis sviesios spalvos ir viskas bus OK! thumbup.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Giedriene @ 2007 11 04, 13:34)
Na šiaip ne taip  doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image

noriu vistik aukštai įmontuotos orkaitės ir mokrobangės,bet sumažėja darbastalio.Indaplovė vis gaunasi dešinėj nuo kriauklės  doh.gif Gal kokių minčių pametėsit,nes kai užsiciklinau ant tokio projektelio,niekas daugiau ir nelenda galvon  doh.gif

Giedriene, nelabai supratau, kodel tau sumazeja darbastalio pakelus aukstai orkaite su mikrobange? unsure.gif g.gif Tegu buna ta orkaite su mikrobange didelej spintoj prie saldytuvo (bet tada ja daryciau vienodo aukscio su saldytuvu). Kitas pakabinamas spintutes irgi deciau viename aukstyje su saldytuvo ir didziosios spintos virsumi (o gal jos ir yra vienam auksty, tik atrodo kitaip?)
O kuo blogai kad indaplove desinej nuo kriaukles? g.gif Jei nori kad butu kairej, tai gal galima butu sukeisti kriaukle su virykle vietomis?Tada kairej pusej kriaukles galetum statyti indaplove, o tarp didziosios spintos ir virykles tegu buna stalciai? g.gif Nebent jau nebegalima keist virykles ir kriaukles vietos...
Papildyta:
QUOTE(klanas @ 2007 11 04, 15:15)
Labas. Merginos, skaitydamas jusu foruma pastebejau, kad mano nuomone jus darote klaida pasitelkdamos programas projektavimo. Mes irgi buvome pasiprojektave su Alno, bet mums kazko truko, patare mums vienas baldu gamintojas, ideja turi prasideti nuo piestuko, ispradziu bendrais bruozais, gali buti ir netvarkingas eskiziukas, paskui is jo ant languoto popieriaus gimsta detalesnis. Paiimkite piestuka ir trintuka i rankas ir pamatysite, kad fantazijai nera ribu.

Manau, kad daug kas pacioj pradzioj butent taip ir daro smile.gif (bent jau as tai tikrai taip dariau), bet juk norisi viska pasideliot ir su kokia programele ir savo "pasvaigimus ant popieriaus" pamatyt erdviniame vaizde smile.gif Va tada daug tokiu "beribes fantazijos vaisiu" ir atbyra... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 04, 12:39)
na gal ir taip, bet va galvoju del saldytuvo, mes galim skirti apie 2000lt o uz tokia suma imontuojami labai prasti, o neimontuojamu yra tikrai geresniu, kazi ar labai baisiai jis atrodytu neimontuotas g.gif spalva butu sidabrine g.gif , bet galvoju ar del vientisumo ir grozio verta atsisakyti geresnio saldytuvo g.gif  unsure.gif

Vat ir man tapati problema, niekaipnesugalvoju kas geriau doh.gif

Turiu dar kita problema,kadangi sugalvojau kampe daryti kriaukle, tai jos spinteles ismatvamai 80x80 cm, jei nenoriu, kad butu status kampas, tai spinteles po kriaukle dureliu plotis gaunas tik apie 28 cm doh.gif
Nemoku su programa projekto pabraizyti blush2.gif Kai projektabraizem Alante, tai nei puse zodzio apie siauras dureles nesake, nepatare, kad bus nepatogu ar pan doh.gif O visi ivadai jau padaryti ir realiai keisti nelabai turiu kaip, nes virtuve maza ir kampu sukasi smile.gif
Jei bus aisku, tai ismatavimai 1.9 x 2.6 m. Tai vienoje puseje saldytuvas, indaplove 45 cm, kampe kriaukle, tada sukasi darbastalis 90 cm, po juo stalciai, virykle ir iki sienos dar 30 cm lieka, kokiam arbatinukui vietos bus biggrin.gif Gal kas turit tokiu imatavimu kampine spintele? unsure.gif
Atsakyti