as tai prasoviau, tokio didumo virtuve turiu ir kriaukle kampe pasidariau, nu visiskai
Jurgitukas kampe kriaule nera labai patogi naudoti
Aisku jei kitaip niekaip niekaip tai tiks ir kampe 
as tai prasoviau, tokio didumo virtuve turiu ir kriaukle kampe pasidariau, nu visiskai
buvau kai brezinius ziurejau
QUOTE(Nerutė @ 2007 11 04, 18:51)
Jurgitukas kampe kriaule nera labai patogi naudoti
Aisku jei kitaip niekaip niekaip tai tiks ir kampe 
Kad nera kaip kitaip daryt
parodysiu fragmentuka savo virtuvinio su kampine kriaukle
gal kam tiks tokia ideja

ir virtuves staliuka su kedemis

QUOTE(kioske @ 2007 11 04, 22:32)
gal kam tiks tokia ideja

O kokie kampines spinteles ismatavimai,kur kriaukle istatyta?
QUOTE(kioske @ 2007 11 04, 21:32)
gal kam tiks tokia ideja

o po kriaukle tu pastaciusi siuksliadeze tikriausiai ? kokio dydzio tos dureles po kiaukle ? pas mane kazkas panasaus bus su kampine kriaukle, tik dureles atsidarys tokia armonikele - turiu omeny, kad dureles tokios dvigubos bus- viena dalis po kriaukle, o kita dalis ant tos uzsisukusios spinteles......
as kai cia paskaitydavau, irgi isikaliau i galva, kad kampe ar prie pat sienos kriaukle nepatogu
ir gailiuos siaip, kad nepritraukiau jos arciau saldytuvo, butu didesnis darbastalis, et...kad be galvos tai nieks nekaltas
mana, kad nepatogu gali buti tik kai baldai uzsisuka kampu, bet tas kampas paliktas status ir ten ikista kriaukle, nu suprantat
As apie toki kampa kalbu, gal kas aisku is nuotraukos, kai kampines spinteles durys yra tiesios ir darinejasi paprastai
O cia kriaukle kampe ir tam kampe toks paaukstininimas dar yra

Sitam komplekte tikta kampine kriaukle ir patinka
O cia kriaukle kampe ir tam kampe toks paaukstininimas dar yra

Sitam komplekte tikta kampine kriaukle ir patinka
QUOTE(Almuka @ 2007 11 05, 10:49)
as kai cia paskaitydavau, irgi isikaliau i galva, kad kampe ar prie pat sienos kriaukle nepatogu
ir gailiuos siaip, kad nepritraukiau jos arciau saldytuvo, butu didesnis darbastalis, et...kad be galvos tai nieks nekaltas
mana, kad nepatogu gali buti tik kai baldai uzsisuka kampu, bet tas kampas paliktas status ir ten ikista kriaukle, nu suprantat 
Ar kampas kur kriaukle status ar suapvalintas, neturi reiksmes, man asmeniskai vistiek nepatogu.
gal kas zinote ar susiduret- jei kampine spintele su nukirstu kampu kaip kad cia auksciau idetoje alanto foto, ar imanoma patogiai pasiekti virs jos esancia pakabinama spintele ? ir ar tas kampas su kampine spintele neatrodo grziozdiskas ?
visada norejau tureti spintele su staciu kampu, bet man labai daug kas sako, kad tos armonika atsidarancios dureles realybeje yra labai nepatogios, nes tipo jos apdauzo salia esancias spinteles, nes uzdarinejant reikai labai nusitaikyti
noreciau nuomoniu tu, kurios GYVAi turi vienokia ar kitokia aprasyta spintele
visada norejau tureti spintele su staciu kampu, bet man labai daug kas sako, kad tos armonika atsidarancios dureles realybeje yra labai nepatogios, nes tipo jos apdauzo salia esancias spinteles, nes uzdarinejant reikai labai nusitaikyti
Pervariau krūvą žurnalų, nes pasidarė įdomu, dėl orkaičių, ar jas dabar žemai ar pakeltas daro.Mano pastebėjimai tokie, jei virtuvė nedidelė, tai dažniausiai daro apačioje, o jei jau kelia į viršų, tai orkaitės apačia būna ne su lig darbastaliu, o žemiau.Manau, kad taip tikrai patogiau, negu iškelta aukščiau. Čia gal sakau kam įdomu, būtų
Žiūrinėjau italų virtuves, jei ką
QUOTE(Bomba @ 2007 11 05, 13:44)
noreciau nuomoniu tu, kurios GYVAi turi vienokia ar kitokia aprasyta spintele 
As tokias isbandziau pas draugus,man nepatiko
QUOTE(kioske @ 2007 11 04, 22:32)
gal kam tiks tokia ideja

As irg del tos kampines spinteles darinejimosi patogumo noriu paklaust, nors tiksliau noriu paprasyt, o ar negaletum ideti foto su pravirom durele