Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

Mergaites, as irgi bandau su Alno programele savo busimos virtuves projektuka pasibraizyt, bet nesuprantu kai kuriu dalyku, pvz. kodel man kriaukles neina padet ant spinteles - ji tiesiog kybo ore... g.gif Gal tokiu klausimu jau ir buvo, bet kadangi auginu maza dukryte, tai laiko skaitinejimams (o taip butu idomu... rolleyes.gif ) visai nelieka... Busiu labai dekinga uz pagalba... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 10 15, 13:34)
kodel man kriaukles neina padet ant spinteles - ji tiesiog kybo ore... g.gif

Reguliuok aukštį (tiksliau z ašį), tame lange kur matmenis reguliuoji
3D formate "options". O aš neradau dujinės viryklės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 15 spalio 2007 - 12:39
QUOTE(aulina @ 2007 10 15, 12:39)
Reguliuok aukštį (tiksliau z ašį), tame lange kur matmenis reguliuoji
3D formate "options". O aš neradau dujinės viryklės blush2.gif

Aulina, aciu tau labai labai uz pagalba!!! notworthy.gif As dujines virykles dar neieskojau, tai nzn... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2007 10 14, 10:11)
Tik dėl to, jei darbastalis būtų prie lango, šviesiau ir maloniau būtų gaminti maistą, nei atsisukus į sieną  smile.gif

mano pazistamos virtuvej darbastalis prie lango thumbup.gif , bet guodesi nepatogumu, kuris nelabai ir esminis, kad truputi nepatogu prie to lango karstytis, kad jinuvalyti, nes pasirenka dulkiu, apsitasko rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimantukas @ 2007 10 12, 15:25)
Stai pagaliau ir  mes atsikeleme i savo naujaji busta ir pasidemonstruosiu savo ilgai kurta virtuve:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

nors dar nedaug laiko praejo, bet labai noreciau atsiliepimu apie spinteliu pavirsiaus tepluma, valyma ir braizymasi. Is nuotraukos man stalvirsis kaip ir ne akmens mases? Kaip jo atsparumas kavos, sulciu demems?

atsakyma galima ir po kurio laiko i az blush2.gif
Atsakyti
Man is tolo nesimato teplumo ar pirstu anspaudu,is arciau, gali izvelgt, bet akiu tikrai nebado, valyt nevalau kasdien, manau i savaite pora kartu pakanka su slapiu skuduru pralekt. o stalvirsi gerai pastebeta, ne akmnes, jo reikejo ilgiau laukt, tai pakeist ji bet kada galesiu , nera sunku, todel minties sios neatsisakau:)o dabar , net nezinau, kaip si medziaga vadinas jis baltas, nesibraizo visai, man patinka:)
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2007 10 15, 11:23)
Ačiū flight ir rumbai už pastabas  4u.gif
Norėčiau daugiau kritikos, negi mano suplanuotoje virtuvėje nematote nieko bloga? Kol kas joje galima viską keisti, nors ortakiai jau padaryti, bet manau galima pakeisti jų vietą. Pačiai mintys išsisėmė  mastau.gif

Man tai ta vieniša trumpa viršutinė spintutė schmoll.gif.Arba išvis viršutinių spintučių nedaryčiau, arba iki šaldytuvo. ax.gif
Jei langas vienas , tai aš palikčiau virtuvinį ten kur suplanuotas ir stalą prie lango.

Deimantuk-nestandartinė virtuvė thumbup.gif ,tik svetainėj pagalvytes pakeisčiau į oranžines, kaip *sala*. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Deimantuko virtuve noriu pagirt thumbup.gif grazu, o kokia medziaga tarp spinteliu?
Atsakyti
Mes irgi tokias rankenėles išsirinkom, kaip Deimantuko... bigsmile.gif
Ryt įkelsiu projektuką...
Atsakyti
Aciu labai , kam patiko 4u.gif tarp spinteliu medis. Masciau deti stikla spalvota, bet pagalvojau, kad pati virtuve kremine, tai norisi imesti koki tamsuma , kad isrysketu:)
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 10 15, 15:04)
Mes irgi tokias rankenėles išsirinkom, kaip Deimantuko...  bigsmile.gif
Ryt įkelsiu projektuką...

labai lauksim, rankenas ir as tokias nuziurejusi, ar jos daug pabrangina virtuve ? ir ar greitai iprantama uz kurios vietos paimti kad dureles atsidarytu ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 10 15, 11:02)
Kur tu matai kainas? mastau.gif
Mes kaip tik ten gaminam baldus.. kaina normali sakyčiau... g.gif

Pažįstama darėsi projekto skaiciavimus visose populiariose virtuvių salonuose Klaipėdoj, tai Tekoj buvo brangiausia cool.gif

QUOTE(jovana @ 2007 10 15, 11:23)
7500. jei ką nors sako, nematant projekto...

Tik tokia kaina g.gif , niu tikrai labai įdomu pamatyt projektą. Nes virtuvės Tekoj man net labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 15, 17:11)
labai lauksim, rankenas ir as tokias nuziurejusi, ar jos daug pabrangina virtuve ? ir ar greitai iprantama uz kurios vietos paimti kad dureles atsidarytu ?  blush2.gif

nežinau kiek pabrangina, nes MB iškart jas buvo nusižiūrėjęs. dar vienos buvo panašios su mažesnėm briaunom.

QUOTE(Loreli @ 2007 10 15, 18:04)
Pažįstama darėsi projekto skaiciavimus visose populiariose virtuvių salonuose Klaipėdoj, tai Tekoj buvo brangiausia  cool.gif
Tik tokia kaina  g.gif , niu tikrai labai įdomu pamatyt projektą. Nes virtuvės Tekoj man net labai patiko ax.gif

Mes Narbute pasiskaičiavom, nes buvom daręsi dabartinį komplektą, tai čia perpus pigiau swoon.gif

Bomba, aciuks.gif

Dabar aprašau.
Dešinėje pusėje, kampe - siena su visom ventiliacijom ir t.t..
Buitinė technika ne tokia schmoll.gif , rankenėlės irgi.
Po kriaukle kišiu mažą indaplovę..
Dešinėje blokas - orkaitė, virš jos montuojama mikrobanginė.

Rankenėlių tai turiu namie atspausdintą rankenėlių nuorodą..

DAr: darėm stalviršio pavišių, kur pereina į vertikalią pusę, tai nuožilnumą 45 laipsnių kampu.. kaži mastau.gif suprantamai aš čia? Pirmi šviesūs baldai... kaip va čia http://www.teka.lt/l...5F8F75883C4C493
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 16 spalio 2007 - 08:05