Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(Deimantukas @ 2007 10 12, 15:25)
Stai pagaliau ir  mes atsikeleme i savo naujaji busta ir pasidemonstruosiu savo ilgai kurta virtuve:)

Gražu... 4u.gif Kepa pyragas orkaitėj biggrin.gif Man patinka, kad nėra rankenėlių. Ar patogu naudotis?
Atsakyti
QUOTE(Liu @ 2007 10 12, 16:31)
Gražu...  4u.gif  Kepa pyragas orkaitėj  biggrin.gif  Man patinka, kad nėra rankenėlių. Ar patogu naudotis?

kepu, juk reikia namus uzkvepinti skaniai:) aha patogios rankeneles, nes jos per visa ilgi paciam virsui.
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 12, 14:07)
p.s. Labai aciu dar karta, ir noriu papildomai paklausti, kur rasti orkaites ir kaitlentes toj programoj nes nu jau atrodo viska perziurejau....  g.gif  Radau kriaukles ir kita inventoriu, o va kaitlenciu ne.....

Prašom 4u.gif. Jei pastatomose spintelėse, orkaitės su kaitlentėmis yra kartu su 60 cm pločio spintelėmis ("Base unit for built-under oven"). Jei spintoje, tai irgi yra 60 cm spintos kartu ta technika ("Tall unit for oven", "Tall unit for oven and microwave", "Tall unit for microwave").
Atsakyti
Deimantukas, graži virtuvytė mirksiukas.gif Gražu balta + ruda mirksiukas.gif O ta sala kaip ir bariukas tarnaus?
Atsakyti
Almuka, liuks virtuve, vis pamiršdavau pagirti ax.gif , savosios neturiu dar, na gal į spalio pabaiga jau bus. Siandien ieskojau plyteliu, tai zinai bus toks panasus variantas kaip Tavo, ta prasme, kad plyteles deres prie stalviršio, pas mus jis bus pilkas, tai ir plyteles nusiziurejau pilkas matines, o formatas toks kaip Tavo.
Atsakyti
taip tas bariukas bus kaip baras tik va dar kedziu nespejom isigyt ax.gif o pati virtuve tai tokia kremine, ne balta
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 10 12, 19:39)
taip tas bariukas bus kaip baras tik  va dar kedziu nespejom isigyt ax.gif o pati virtuve tai tokia kremine, ne balta

Man sakė, kad tas vanilines spalvas kažkaip papildomai dar dažo, norint išgauti gražią spalvą. Įdomu ar teisybė ?
O kokia tokios virtuvės kaina be buitinės technikos ? Klausiu, nes galvoju ar čia vanile su ruda spalva derint, ar likti prie šviesiai rudos su tamsiai ruda g.gif
Atsakyti
Ačiū Saja už Anlo programos paaiškinimus aciuks.gif
Pabandžiau ir aš savo virtuvę pabraižyti.
Mano virtuvė
Laukiu pastabų 4u.gif
Man atrodo reiktų kažką keisti sienoje prie šaldytuvo. Gal spintelę pakabinti, gal aukštąją spintą pagrąžinti....ax.gif Patarkit... Mano virtuvė bus sujungta su svetaine, todėl viena siena tuščia, ten planuoju užapvalintą stiklo blokelių pertvarą.
O gal reikia virtuvės baldus išdėlioti aplink langą? Kur tuomet padėti stalą su kėdėmis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 13 spalio 2007 - 17:53
Man visa virtuves su baru, bet buitines kainavo 18.000 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2007 10 13, 18:50)
O gal reikia virtuvės baldus išdėlioti aplink langą? Kur tuomet padėti stalą su kėdėmis?

O kam? Kad prie lango negaletum prieiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 10 14, 10:09)
O kam? Kad prie lango negaletum prieiti?  g.gif

Tik dėl to, jei darbastalis būtų prie lango, šviesiau ir maloniau būtų gaminti maistą, nei atsisukus į sieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 10 13, 20:24)
Man visa virtuves su baru, bet buitines kainavo 18.000 blush2.gif

kas gamino?? i kokie plotai ten pas jumi? man bais idomu nes mano kainavo praktiskai tiek pat (vos vos daugiau smile.gif ) ir man atrode beprotiskai daug blink.gif blink.gif bet vis tiek virtuves reikia, tad ir pasidarem smile.gif Visuo siaip daugiau maziau patenkinta (tiesa yra keletas niuansu) bet laukiu kol pabaigs visai viska ir gartraukio sulauksu tuomet galesiu ir Jums pasirodyt smile.gif
Atsakyti