Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

parašykit gal kam nors teko gimdyt Airijoje smile.gif man teks tongue.gif ir aš labai bijau nes ten nieko nežinau ir nesu girdėjusi apie gimdymą verysad.gif
Atsakyti
thumbup.gif

sveikute!gali tikrai nebijoti gimdyt airijoje,as ten pagimdziau suneli ir mums viskas gerai,abu su vyru esam patenkinti prieziura,jei nori konkreciai ko paklausti prasom,i viska atsakysiu.gal zinai ka turesi?tik svarbiausia nesijaudink,viskas bus gerai.ar anglu moki?
Atsakyti

o kuriam mieste gyveni?jei dubline tai kurioj ligoninej gimdysi?
Atsakyti
kur dingai edelw?ar jau pagimdei?kodel nieko nerasai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(edelw @ 2007 10 08, 18:25)
parašykit gal kam nors teko gimdyt Airijoje smile.gif man teks tongue.gif ir aš labai bijau nes ten nieko nežinau ir nesu girdėjusi apie gimdymą verysad.gif

ir man teks gimdyti airijoje unsure.gif ...tikiuosi,kad viskas bus gerai.sese gimde kovo menesi,nieko blogo neivyko,kysiu duoti nereikia ir priziurejo istisai,tikiuosi kad ir man pasiseks ax.gif .gimde mulingare
Atsakyti
labutis smile.gif
zinoma,kad viskas bus gerai,nesijaudink.as pati gimdziau dubline,prieziura buvo labai gera,abu su vyru esam patenkinti ir turim nuostabu sunu.neabejoju,kad ir kituose miestuose gerai piziuri.ar greit jau gimdysi? bigsmile.gif
Atsakyti
as gimdysiu S. Airijoje unsure.gif kalbos beveik nemoku, pas gydytojus uzsisakau verteja. nepatinka tik man labai atsaini nestuke.gif prieziura unsure.gif bijau beproto doh.gif tik man dar toli viskas, gal apsiprasiu rolleyes.gif
Atsakyti
As gimdziau savo pirmagimi irgi Airijoj.Apie Dublina girdejau nekokiu atsiliepimu,nu dar cia i kokia ligonine papuoli.As seip Waterforde gimdziau,jei toki zinai.Prieziura visa nestuma buvo thumbup.gif Uztai dabar esam Lietuvoj jau ilga laika,tai ir abejoju kur gimdyt kokiam mieste.Bet seip del Airijos nepergyvenk-viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
ui tikrai nereikia bijoti thumbup.gif prieziura labai gera, tiesiog nuostabi, neklausyk visokiu kalbu tik ir viskas bus gerai thumbup.gif
man tai labai patinka, kd kai gimdai visa laika buna nors viena akusere prie taves, ta prasme kai jau esi gimdykloj, visada padaro viska ko prasai, o po vaikelio gimimo irgi nuolat priziuri atsako i bet koki klausima ir pamokina viska ko nezinai thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif Sveikutės aš rošiuosi gimgyti Portlaoise, tiesa priežiūra nestuke.gif ,kol kas esu nelabai patenkinta lotuliukas.gif .Gal kas žinote atsiliepimų apie gimdymą čia Portlaoise. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,musu pirmagime gime cia Dubline tikrai esu patenkinta viskuo kas susije su gimdymu.Nestukiu prieziura keistoka,bet kai viskas gerai,tai ir pakankama.Uzeikit y Yvairiu saliu mamu pokalbiai,Airijos nestukes.Mamos labai draugiskai dalina patarimus;)
Atsakyti
sveikutes
man taip pat teks gimdyti airijoje todel labai bijau ....na galbut tai kad cia didesne nezinomybe nei lietuvoje...kaip manau pacios tai suprantate del nestukiu prieziuros
lietuvoje i viska ziurima labiau nei cia
na bent man taip atrodo....esu 20 sav. nescia o apziurejo tik karta t.y. padare kraujo slapimo tyrima ir pasake registruotis skanui....o lietuvoje iki 20 savaites buna atliekama daugiau tyrimu ir labiau priziurima...na bent jau mano daktare tai daro...
be to gal kuri gali aprasyti kaip cia vyksta pati eiga kai atvyksti tarkim su saremiais i ligonine ....nes esu girdejui kad jei gimda atsidariusi nedag issiuncia namo o as gyvenu Co.Dubline o gimdysiu National maternity hospital in Holles street tai atsiprasau apie 45 km trenktis beja gal kas turit kokiu atsiliepimu apie sia ligonine?
Atsakyti