Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

sveikute! 4u.gif man saremiai prasidejo 2val.nakties ir tesesi iki 7vakaro visalaik kas 2min,tai gavosi 17val.o epidro paprasiau po 13valandu,nes neiskenciau.o bambute tepiau su spirituotom servetelem,nors ligoninej sake tik su virintu vandeniu tept,bet as nusipirkau vaistinej ir dar is ligonines prisiemiau,aisku sesutei nematant,nes pacios vale su jom,o tipo namie su vandeniu g.gif prausem tik kai bambute nukrito,o iki to kiekviena diena su vatyte apvalydavau visa kuneli
Atsakyti
sveikutes esamos ir busimos mamytes 4u.gif as noriu taip pat kad priimtumet i savo gretas nestuke.gif ax.gif as taip pat jau laukiuos 20 savaiteliu ir gimdysiu Rotundos ligonineje, tikuosi viskas bus gerai ir man ir mano maziukui leliukui wub.gif nors zadu save pakankint gimdyt be epiudarinio nors ka gali zinot gal ir pasiprasysiu jo gimdant ax.gif
mane tai isgasdino kad taip anksti namo isleidzia pagimdzius blink.gif o gal ir gerai vienu atzvilgiu pinigeliu susitaupo nes kaip girdejau gimdymas ir pala yra mokama(o gal ir klystu) g.gif ir laukiu nesulaukiu kovo 12 dienos tada bus pirmas apsilankymas rotundos ligonineje tyrimai ir scanas ir tada gal suzinosiu kas pilvelyje gyvena thumbup.gif
Atsakyti

Sveikutės, aš irgi nestuke.gif jau 32 sav. gimdysiu Portlaoise ligoninėje,kiek žinau, tai visa neštukių priežiūra yra nemokama ir gimdymas ir t.t. ir dar 6 sav. po gimdymo prižiūrės tave ir lialių nemokamai.
Man pirmąjį scaną darė Lietuvoje, tai pasakė,kad berniukas, ir čia prieš kelias savaites patvirtino,kad sūnelis wub.gif, Na man šiaip jokio skirtumo kas, kad tik sveikas vaikutis būtų. Šiaip labai neramu ,kaip čia viskas klostysis toje ligoninėje, vis klausinėju, kas gimdė tai sako, kad viskas gerai, gera priežiūra. Turiu jau viską susiruošusi, dėl viso pikto, mirksiukas.gif terbikė nemaža gavosi,tai dabar belieka tik laukti finišo balandžio 15d. wub.gif wub.gif 4u.gif. Tiesa pirmąjį pernešiojau 10d. kažin, kaip dabar bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rpusevic: 16 vasario 2008 - 21:21
puiku kad jau greit sulauksi savo maziuko 4u.gif bet as esu gavus dokumentu is ligonines tai ten minima yra viesas gimdymas(nne privaciai) tai kainuoja 606 eurus, o apie privatu gimdyma nu net nesneku ten kaina zymaiai skirias bet nzn kaip yra is tikro nes airiai sako jie nemokejo uz gimdymus o apie mane jie negali pasakyti nes jie mokescius moka jau daug metu o as tik 3 metus bet manau viska isiaiskinsiu kovo menesi kai bus vizitas i liginine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2008 02 16, 20:03)
sveikutes esamos ir busimos mamytes 4u.gif  as noriu taip pat kad priimtumet i savo gretas  nestuke.gif  ax.gif  as taip pat jau laukiuos 20 savaiteliu ir gimdysiu Rotundos ligonineje, tikuosi viskas bus gerai ir man ir mano maziukui leliukui wub.gif  nors zadu save pakankint gimdyt be epiudarinio nors ka gali zinot gal ir pasiprasysiu jo gimdant ax.gif 
mane tai isgasdino kad taip anksti namo isleidzia pagimdzius blink.gif  o gal ir gerai vienu atzvilgiu pinigeliu susitaupo nes kaip girdejau gimdymas ir pala yra mokama(o gal ir klystu) g.gif  ir laukiu nesulaukiu kovo 12 dienos tada bus pirmas apsilankymas rotundos ligonineje tyrimai ir scanas ir tada gal suzinosiu kas pilvelyje gyvena thumbup.gif

Sveikute as irgi gimdysiu Rotundoj. Tai vat norejau pasakyt kad visos paslaugos yra nemokamos jei tu ar tavo vyras esate Airijoje isdirbe du metus. Tada tereikia pristatyti tavo arba jo P60 forma ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
niu gera naujiena pasakei bigsmile.gif na nuo dabar galesiu pinigelius leliukui pataupyt nes parsides nemokami vizitai i ligonine ir pas GP, nes lig siolei eidavau ir pinigelius mokedavau smile.gif bet negaila budavo zinodavau kaip mano mazius laikosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2008 02 17, 10:55)
niu gera naujiena pasakei  bigsmile.gif  na nuo dabar galesiu pinigelius leliukui pataupyt nes parsides nemokami vizitai i ligonine ir pas GP, nes lig siolei eidavau ir pinigelius mokedavau smile.gif bet negaila budavo zinodavau kaip mano mazius laikosi wub.gif

Pas GP moketi reikia tik atejus pirma karta, o jau paskui tikrai ne. O ligoninej, kaip del skano nezinau, jie skiria lygtai du, o del ekstra manau paprasius tikrai priimtu mirksiukas.gif
Atsakyti
na nezinau kaip ten yra su tais mokejimais bet as visad jam mikedvau kai eidavau pas ji smile.gif jis man net daves yra bukleteli su nestumo savitem ir nuo 20 savaites yra pazymeti vizitai pas ji kurie prasideda dabar nemokami o anksteni vizitai nebuvo pazymeyi tad ir moket reikedavo
g.gif
Atsakyti
Nu kažkokia nesąmonė tau su tais mokėjimais, aš mokėjau tik pirmą kartą 50eur,nes buvau dar neprisirašius ten, o po to viskas nemokamai ir scaną daro kiekvieną mėnesį, nereikia nieko prašyti, aišu man nelabai patinka, kad daro taip dažnai,bet aš jų neprašau, taip toj ligoninėj visoms daro.Kiekvieno apsilankymo metu ir ligononėj ir pas GP dar indelius šlapimui kitam kartui duoda nemokamai, arba pati gali pasiimti kiek tau reikia 4u.gif .
Atsakyti
na man taip pat nereikejo moketi uz nieka,bet saskaita is rotundos vistiek pareis,tada nuvesi jiem savo p60 ir panaikins visus mokejimus,man scana dare 2kartus(rotundoj).mimuliuke,gal tu priklausai domino grupei?oi tu dar nebuvai ligoninej,tai dar nezinai,bet jeigu siulys tai gali imti ta grupe as jai priklausiau ir labai dziaugiuosi biggrin.gif o rotundoj ilgai tikrai nelaikys,nes vietu pastoviai truksta,jeigu viskas gerai greit paleidzia 4u.gif
Atsakyti
Azuolaite gal gali issamiau paaiskinti kas tas tra "domino" grupe, tada jei zinosiu kas tai ir siulys tai galesiu ir sutikt su ju pasiulimu smile.gif aciukas is anksto 4u.gif
Atsakyti
na priklauso nuo to kokiam rajone tu gyveni,jei ne centre tai gali siulyt ta domino grupe,tada tau nereiks vazineti i ligonine ir laukti ilgiausiai eileje,turesi vaziuoti pas juos i artimiausia poliklinika ir greit tave apziures ir leksi namo,tik butinai pasiimk is ju lapeli,kad buvai pasitikrinti tada nunesi darbdaviui ir tau apmokes ta diena.o po gimdymo tos grupes sesutes ateis kiekviena diena pas tave apziureti leliuka ir dar skambindavo kiekviena vakara paklausti ar viskas gerai,na jie labiau rupinasi nei siaip ligoninej ir jei pati turi kokiu klausimi gali bet kada jiem skambinti,visalaik patars. biggrin.gif thumbup.gif tai tiek atrodo apie ta grupe,nieko ispudingo,bet nesigailiu kad jai priklausiau lotuliukas.gif
Atsakyti