as taip pat nesiskundziu daktarais ir lt pasitaiko nesamoniu
,o del tos pilietybes as vakar kaip tik ziurejau zinias tai nera tokio istatymo isviso dar
QUOTE(VikteIrl @ 2008 05 01, 17:07)
kaip smagu tau, jau greit susitiksi su maziuku
o va del tos zindymo pradzios man ir baisiausia
sveikos .
As savo pirmagimi maitinau iki 1,8m.
Pirmos dienos tikrai buvo labai sunkios. Vaikas nepaleisdavo krutines nei diena , nei nakti. Tepiau krutine iv.kremais-ir padejo. Tiesa net pieno neteko nei karto nusitraukti. tai padarydavo sunelis.
Dabar esu 32 sav.nescia. Daktarai sake,kad tai vel berniukas...
QUOTE(Lina 31 @ 2008 05 17, 17:21)
sveikos .
Pirmos dienos tikrai buvo labai sunkios. Vaikas nepaleisdavo krutines nei diena , nei nakti. Tepiau krutine iv.kremais-ir padejo. Tiesa net pieno neteko nei karto nusitraukti. tai padarydavo sunelis.
pirmiausia sveikinu su nestumu
o jums merginos jau buvo isbeges priespienis, nes kazkur skaiciau kad tai turi buti nu dar nepagimdzius leliaus kartais isbega priespienis, jei taip tai kada mazdaug tai nutiko nes man dar niekas nelasa is krutiniu
Adeks,nespesi zentu skaiciuoti 
Papildyta:
bego bego ir nekarta
ir dabar karts nuo karto atsikeliu su slapia maikute ties krutine,o pradejo kada tiksliai nepamenu na gal nuo 32 sav kazkur
Papildyta:
bego bego ir nekarta
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 17, 15:25)
pirmiausia sveikinu su nestumu
ir ziuriu musu temukej kolkas karaliauja berniukai-zirniukai 
Ir as mergyte nesioju
na ka,tada jau turbut reikia savo berniuka i eile irasyti,nes dar be marcios liksiu,kad jau cia dalybos skelbiamos
aga
atspejai 
Papildyta:
kur mamytes pirkot uzvalkaliukus patalynei leliuko, nes as niekur grziu nemaciau
Papildyta:
QUOTE(mimuliuke @ 2008 05 17, 19:20)
kur mamytes pirkot uzvalkaliukus patalynei leliuko, nes as niekur grziu nemaciau
ei ei cia man tik neisijausk
taip iseina as pirmesne gimdysiu,o marti jau kokia liks tokia?

Papildyta:
patalyne tai as is lt atsiveziau,o ko dar pritrukau tai eilinese parduotuvelese susirinaku
Papildyta:
patalyne tai as is lt atsiveziau,o ko dar pritrukau tai eilinese parduotuvelese susirinaku
man joks priespienis nebega iki siol,nezinau kodel?gal pieniuko neturesiu