Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 17, 16:29)
ei ei cia man tik neisijausk nono.gif  taip iseina as pirmesne gimdysiu,o marti jau kokia liks tokia? g.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
patalyne tai as is lt atsiveziau,o ko dar pritrukau tai eilinese parduotuvelese susirinaku ax.gif

priespienis pasirode gal kokia 26-28 sav..kartas nuo karto pamatai kokia slapia deme ant liemenel.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .Tikrai,pasirinkimas zento bus didelis friends.gif ,tiek daug berniuku bus oro_buckis.gif thumbup.gif .
Atsakyti
sveiki mamukai ir pilvinukai 4u.gif nusprendziau sedeti siandien namie ir niekur neiti,nes oras nera labai siltas... g.gif ir vyrelis mano darbe,tai bus visai man liudna verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif ,as taip pat visa diena namie siandiena sedziu nors ir oras neblogas visai sunglasses2.gif ,bet su savuoju ziurim filmus,vis galvoju negi nepagimdysiu nei dieneles anksciau nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
na as tai noreciau jau 38 sav gimdyti,kazkaip sunkoka darosi,o vaikutis jau irgi issivystes.
Atsakyti
merginos ar cia teisybe yra kad kai pagimdai gauni vienkartine pasalpa 750 euru? g.gif jauciu kad neteisybe, bet butu gerai yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 17, 19:29)
ei ei cia man tik neisijausk nono.gif  taip iseina as pirmesne gimdysiu,o marti jau kokia liks tokia? g.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
patalyne tai as is lt atsiveziau,o ko dar pritrukau tai eilinese parduotuvelese susirinaku ax.gif

mirksiukas.gif thumbup.gif na paziuresim kuri ica pirma pagimdys , manasis vyrukas kazko lyg ir noretu jau gimti ale vis tie skausmai nereguliarus....

be to merginos pas mane krutineje sausra jokio priespinio...jis buvo atsirades t.y. tik keli laseliai gal kai buvau 7 mnesi nescia o dabar sausra....nera ne laso nes spaudziant....
o jau ir gimdymas antnosies turetu buti...deja nieko...neramu daros
Atsakyti
Sveikos smile.gif ,as ir norejau bet va jau tuoj 39 ir vis dar nesirodo g.gif ,o as taip noriu anksciau 2.gif ,pas mane isvis sausra dar nepasirode nei laso nzn gal nebus pieniuko schmoll.gif ,o del tu750tai as nezinaau negirdejau kad kas gautu,aisku butu neblogai thumbup.gif
Atsakyti
as irgi nieko negirdejau del 750, cia jau mistika butu....bet labai i nauda keikvienai is musu man atrodo
dabar skaiciau pagal horoskopa jei gims po dvyniu zenklu koks lelius bus smile.gif
juokinga paliko..xi xi xi
Jei Žiurkė yra:
Avinas – agresyvi, energinga Žiurkė.
Tauras – žavi Žiurkė.

Dvyniai – žiurkių Žiurkė, galinti išvengti visų spąstų.

Vėžys – Žiurkė-svajotoja, jos mėginimai pasilinksminti gali brangiai kainuoti.
Liūtas – Žiurkė-keistuolė, nesutarianti pati su savimi.
Mergelė – laboratorinė Žiurkė, kuri ras išėjimus gyvenimo labirintuose.
Svarstyklės – Žiurkė, sugebanti prisitaikyti, jos agresyvumas gerokai susilpnėjęs.
Skorpionas – kandi, pikta Žiurkė, viską griaunanti savo kelyje.
Šaulys – energinga Žiurkė, galinti net sukaupti turto.
Ožiaragis – sunkiai sugaunama, griežta Žiurkė.
Vandenis – intelektuali Žiurkė, turinti rašytojo talentą.

• Geros savybės: žavingumas, draugiškumas, išradingumas, lankstus protas, energingumas, pastabumas.
• Blogos savybės: godumas, egoizmas, pomėgis manipuliuoti žmonėmis.
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif tai mano bus ziurkiu ziurkius nestuke.gif ziauru kaip doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
niu sveikutes merginos niu mano tada butu irgi ziurkiu ziurke palei su horoskopa sunglasses2.gif lotuliukas.gif
niu va merginos ir mane jau pasieke nesciosios vienas negalavimas: siandien pirma diena kaip pradejo rugstis kilti man unsure.gif o taip dziaugiausi kad dar nekyla lotuliukas.gif
Atsakyti
oo tai dabar pamatysi koks bjaurus jausmas nekenciu kai rugstis kyla doh.gif o ypac vakarais,esu priversta atsigert pieno nes sakoma kad padeda o pieno tai nemegstu ziauriai wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti