Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

Butent Inesa84,delto man irgi ji nepatiko biggrin.gif as ir jos nesupratau,ko ji ten tada tema uzvede,mazdaug gal pasigyrkime kas ka turi biggrin.gif pati pasigyre,kad nauja nama turi ir dingo. lotuliukas.gif
Atsakyti
aha sako prisistatykim lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gerai kad dar sava saskaitos numerius nepristate lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
nu jau zengiam i 49 beveik,tai kur tavo temuke ax.gif o gal primigai prie klaveturos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labai noreciau,bet dar laikausi lotuliukas.gif na laukiu kada jau busit sita prikalbeje,nes poto moderatores duos velniu,kad tuscia tema stovi o sita dar nepabaigta ax.gif
Papildyta:
o kazin i nauja tema Lina31 itraukti? ji cia biski bendravus yra tai nzn....
Papildyta:
na einu vyrui vakariene padarysiu,gryzus paziuresiu kiek pripliurpet,jei busit ties finisu eisiu tema kurti smile.gif
Atsakyti
tai ka nieks nekalba siande kazko tik mes abi cia rasinejames biggrin.gif
Papildyta:
tai as nzn itrauk gal prades daugiau bendrauti smile.gif
Atsakyti
ale tikrai,visos issilakste kazkur.... g.gif as jau idejau visciuka i griliu kepti,belieka laukti vyro.
mes dviese sunkiai pabaigsim sita tema...ka manai del Linos31? arba einu gal jai i az parasysiu..
Papildyta:
nu ok,tavo sutikimu itrauksiu smile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
bandziau prisiminti kaip ikelti paveiksliuka ir man pavyko thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
jes! clap.gif
Atsakyti
labas vakarelis,
As tai rami nes vyras savaitgali nedirba tai atsiimu uz visas dienas kai dirba ir man nera kas veikti....
siandien vel nekaip jauciuosi, va ka tik vemiau, vel rugstis sukilo nerealiai, skausmai tokie atsiranda kaip kiekviena vakara....
o leliaus kaip nera taip nera....kazkaip nusivyliau nes manaiu kad gal jau si savaitgali mazius pasirodys teveliams,

Del naujos temukes tai Deimenaaa tu tikra saunuole reikes mums torta tau pirkti uz temeliu sukurima, o as ir uz tai jog tureti savo temele kurioje butent bendrausime apie save savo leliukus ir kylancias problemas bei galesime pasigirti leliuku pasiekimais...

ir manau nesvarbu as esi nestuke ar jau mama visos galime bendrauti, nes visos kazka patiriame ar patyreme kazkada...

Be to ir auginti lelius bus linksmiau...

Atsakyti
grazios fotkikes thumb_yello.gif
Atsakyti
notworthy.gif aciu uz pagyras,tortus as megstu hihihi.gif

na Gyvate,man jau panasu ,kad tu ant dienu gimdysi 4u.gif tie visi tavo skausmeliai,o dar va sakei vemei,nu kazkas panasaus kad jau kruta tavo lelius...o man tai nieko visai nera,kaip ne nescia ax.gif
Atsakyti
o Krincikas kur rase apie lietuviskus kepsnius,tai ten lietuviska kavine su lietuviskais patiekalais ar tik tie kepsniai panasus i lietuviskus? g.gif
Atsakyti
Tai va ir man buvo kaip ne nescia bet dabar prasidejo, taciau naktimis miegu kaip uzmusta... nes dienomis stengiuosi nemiegoti, nors miego ir norisi...
Va tu miegi o tai sakoma yra labai gerai, ir lelius bus ramesnis kai gims, ir pati truputi pailsesi pries dideles permainas.

Maniskis tai tik spaudzia mane kuo toliau tuo labiau, netgi kaip minejau striju ant uzpakalio atsirado nors visa nestuo nieko nebuvo....
manau ir taip jau didlis jis ten...biggrin.gif uztenka jam beaugti...

Na Inesa84 kaip tavo savijauta, tu pas mus dabar mamayte nr 1 kuri turi gimdyti ant dienu....kokie pozymiai pas tave pasireiskia???

Papildyta:
na ten siaip lietuve yra savininke, valgiau vienasyki cepelinus
tikrai galiu pasakyti buvo skanus, taciau man aplinka visai nepatinka eiline airiu take away su staliukais,
butent cia airijoje trukta tikros lietuviskos kavines su panasia aplinka kaip lietuvoje...
taciau del maisto prikisti nieko negaliu ka valgiau tas buvo tikrai skanu ir manau mus aptarnavo pati savininke, buvo tikrai maloni.
is pradziu kai iejom maniau kad suklydom nes buvo surasyti pavadinimai vien airiu maito bet mums lietuviams dave kita meniu biggrin.gif

Atsakyti
mane tai nervina mano internetas,rasau rasau ir dingsta,arba atsakymas siunciasi ilgai,nu ir vargstu,uztat negaliu niekaip atrasyt greit.norejau pasakyt kad bus tikrai labai linksma naujam forumiuke pasidalinti savo dziaugsmiukais ir neisisiunte g.gif jauciu kad liksiu numeris4,is to1,nes pozymiu jokiu irgi jauciuosi kaip ne nescia.
Atsakyti