Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

Zinai ir man tas pats buna, labai netas svaigsta todel dabar pradejau rasyti tik kaip greitus atsakymus o kai parasau persikopijuoju i wordus ka parasau ir tada tik siunciu, nes viena diena buvau toki ilgai laiska parasiusi ir viskas dingo , tai tada perpykau siaubingai...

o del pagimdymo manau pas jumis nieko nera tai ir pagimdysit greiciau ....zinot kaip buna tyli kiaule gilia sakni knisa...tair ir jums bus nera jokiu pozymiu dabar o kai reiks bymt ir yra ....

man dazniausiai taip buna jei turiu kazkokia nuojauta tai vadinasi taip kaip nujauciu tikrai neivyks.... o as visada nujauciau kad pagimdysiu iki siandienos....
Atsakyti
Deimenaaa sevikinimai happybday.gif
mano noras pagimdyti toks stiprus..zinokit paklasiu jusu kvailo klausimo..as noriu pasidaryti ta toki uzrasa kuri rodo po jusu komentaru,beveik visos juos esat pasidariusios,as moku ji sukurti,bet nesuprantu kur ten ka kopijuoti po to kaip sukuri? fool.gif
Atsakyti
ziurekit as jau iseinu is paveiksliuko lotuliukas.gif
Papildyta:
tai vat as ir kartais nusikopinu bet kai nusikopinu neisnyksta,o kai pamirstu kai tycia tada uzstringa lotuliukas.gif
tai sakai tava nuojauta bloga,vadinasi ir mes nepagimdysim nes tu nujauti kad pagimdysim jau greit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tuoj dingsi,dar nepagimdzius lotuliukas.gif lotuliukas.gif :hihihi:Turiu galvoj,is paveikslelio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeks: 25 gegužės 2008 - 21:49
tai vat lotuliukas.gif valgau plasmasini airiska pomidora ir galvoju kas dabar bus cia su manim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na bliutaite pameginsiu paaiskinti,
taigi kai jau turi pasidariusi liniuote tau yra ismetamas jos adresas
taigi tu ji pasizymi ir paspaudi CTRL C kartu, arba desni klavisa ir Copy.

tada eini i supermama puslapi, prisijungi ir spaudi virsuje desneje puseje yra rasoma MY COTROLS

kai jau ieini i My Controls
kaireje puseje bus surasyta stulpeliu zemyn daug funkciju kurias gali atlikti , tu pasirenki is 5 stulpelio PERSONAL PROFILE antra eilute EDIT SIGNATURE

Tada atidaro tau langa jame kur parasyta signature turi ideti liniuotes adresa taigi ji jau turi nusikopinusi todel pasidejusi zymekli spaudi CTRL V arba desni klavisa ir PASTE

bei po to Spausti UPDATE My Signatureir viskas

po to kai rasai atsakyma nepamirsk padeti varneles ant uzraso ENABLE Signature

Tikiuosi pavyks
Atsakyti
bliutaite,as kazkur merginom aiskinau kaip ta liniuote pasidaryti,pavartyk puslapius tikrai rasi smile.gif
Atsakyti
O man antros liniuotes taip ir nerodo verysad.gif g.gif
Atsakyti
Zinot merginos ar galit padaryti man paslauga,
pries kelias dienas kuriau savo albuma cia, ir nezinau ar rodo albuma ar ne.
kai paspaudi ant vardo turi ismesti informacija ir nezinau ar tarkim belekas gali matyti mano albuma ar jo is vis nerodo,
Bandziau paziureti pas deimena kaip atrodo ...xi xi xi nesupyk bet ten nera sukurto albumo...tai gal kuri gali patikrinti...liksiu skolinga...
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2008 05 25, 23:11)
O man antros liniuotes taip ir nerodo verysad.gif  g.gif

man regis Adeks reikia abieju liniuociu duomenis nukopinta i viena langa tada rodis abi jas kartu
Atsakyti
tai siandiena uzbaigsime temike musu ta tikriausiai,ir lauksime naujos clap.gif
Atsakyti
Gyvate,maciau tavo albuma,viska rodo,fainos nuotraukos thumbup.gif .O liniuociu duomenis as ir nukopijavau kartu i viena langa ir nieko schmoll.gif g.gif
Atsakyti