Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Vilma J. @ 2007 10 11, 12:52)
Na, tada aš nenormali  biggrin.gif Kuo toliau ėjau, tuo mažiau pergyvenau  doh.gif Per savo trečią IVF, jau planavau ketvirtą  blush2.gif  doh.gif ir laikiausi kaip Marytė Melnikaitė  tongue.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi iš Marytės Melnikaitės gerbėjų rato lotuliukas.gif Gaėtume klubą įkurt: Marytės Melnikaitės pasekėjos ar kažką panašaus lotuliukas.gif Bet turbūt trizniotojų klube būtų daugiau narių lotuliukas.gif
Nu jau visiškai nusišneku blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia kažkaip primečiau, kad Nepakartojama turėtų pirmiau manęs sužinoti savo rezultatus g.gif Taigi prašom neužsilikti ir pagal eilę atsiskaityti biggrin.gif
Atsakyti
Gal dar sakau prie parašiuko Ullos reiktų skliaustuose žirniukų pasiėmimo dieną įrašyt, kad žinotume kam eilė ateina testuotis pirmiau?
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2007 10 11, 11:16)
Na dar paskutinis IVF, būna kai nebelieka briedžio, su kuriuo galima daryti sekantį  g.gif Vyrai pas mus silpnoji lytis :oh

thumbup.gif labai teisingas pastebėjimas lotuliukas.gif Pelargonija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2007 10 11, 11:16)
Na dar paskutinis IVF, būna kai nebelieka briedžio, su kuriuo galima daryti sekantį Vyrai pas mus silpnoji lytis doh.gif

Tai gal kaskam naujas MB tik i gera - nes gal naujos galimybes atsivers mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 10 11, 16:34)
Tai gal kaskam naujas MB tik i gera - nes gal naujos galimybes atsivers  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Teisingas pastebėjimas, nes jei ivf daromas dėl vyriškų problemų, tai gal su nauju MB gali ir neprireikti ivf.

Bet aš tokių minčių neturiu, MB-man pats geriausias, koks bebūtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 11, 14:15)
Aš irgi iš Marytės Melnikaitės gerbėjų rato  lotuliukas.gif Gaėtume klubą įkurt: Marytės Melnikaitės pasekėjos ar kažką panašaus  lotuliukas.gif Bet turbūt trizniotojų klube būtų daugiau narių  lotuliukas.gif
Nu jau visiškai nusišneku  blink.gif  lotuliukas.gif

Jungiuosi prie jusu burelio 4u.gif
Nepatinka tryznioti, nes nuo to niekas nesikeicia.... tik aplinkiniems nervus tampo blush2.gif
Atsakyti
musmiryte,orchideja manau normalu, kad taip jaudinates,man irgi sis 3 ivf pats baisiausias blink.gif per praeitus ivf taip nebijojau ir buvo daugiau optimizmo,geriausia butu susikaupti ir netriznioti ax.gif bet.......lengva pasakyti,o padaryti labai sunku g.gif
kaip nors mergaites laikykimes ir pasieksim savo svajone juk drauge daug lengviau yveikti visus sunkumus mirksiukas.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 11, 15:38)
Čia kažkaip primečiau, kad Nepakartojama turėtų pirmiau manęs sužinoti savo rezultatus  g.gif Taigi prašom neužsilikti ir pagal eilę atsiskaityti  biggrin.gif

Tai jau tikrai atsiskaitysiu smile.gif smile.gif ir labai tikiuosi nesugadinsiu statistikos. Bet greiciausiai rezultata kartu suzinosim, nes siandien 8 d ir pagal viska siandien - ryt mm turetu pareit (man gavosi idejimas kaip normaliame cikle). Bet jei ne, tai ir as turbut pirmadieni bandysiu issiaiskinti. Nors gal tada ir paprastas testas jau ka rodys g.gif

O Tu mergyt, laikykis ir tikek, kad viskas bus gerai. Mano atvejis is pat pradziu buvo visiskai nedziuginantis, bet vistiek galvoju, kad pasiseks. Ir jei pavyks, tai, pasak gydytojos, bus pavykes eksperimentas. smile.gif
Atsakyti
Man punkcija šeštadienį. Turiu praktiškai 3 normalius folikulus, o tai, kaip žinia, labai mažai, kažkaip keistai kiaušidės į Gonalį reagavo. Bet jį leidausi pirmąkart. Prieš IUI naudojau clost. ir puregon. Augdavo geriau.

Belieka tikėtis, kad visi apsivaisins. Dievuliuk, juk bent vieno reikėtų...

O panika man prasidėjo nuo stimuliacijos pradžios. Pradėjau galvoti, kaip reiks išgyventi, jei nepasiseks. Bet VilmaJ gerai darė - ir aš galvosiu, jei ką, apie sekantį kartą, ir būtinai turėsiu lėliuką. victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 11, 14:17)
Gal dar sakau prie parašiuko Ullos reiktų skliaustuose žirniukų pasiėmimo dieną įrašyt, kad žinotume kam eilė ateina testuotis pirmiau?

drinks_cheers.gif tik kad ta Ūlla nelabai atsipaisto, kas ir kada biggrin.gif
Parašykit man į a.ž., įtrauksiu tikslią datą, nes taip ir pražiopsot galiu, labai jau atsigavo IVF skyrelis thumbup.gif Nespėju skaityt lotuliukas.gif

Tolsta laivas, sveika prisijungus prie Marytės Melnikaitės gerbėjų biggrin.gif
Aišku, sunku išlaikyt tą ramybę, bet kaip Vilma sakė, kuo toliau ėjo, tuo ramesnė buvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepakartojama @ 2007 10 11, 17:47)
Tai jau tikrai atsiskaitysiu smile.gif smile.gif ir labai tikiuosi nesugadinsiu statistikos. Bet greiciausiai rezultata kartu suzinosim, nes siandien 8 d ir pagal viska siandien - ryt mm turetu pareit (man gavosi idejimas kaip normaliame cikle). Bet jei ne, tai ir as turbut pirmadieni bandysiu issiaiskinti. Nors gal tada ir paprastas testas jau ka rodys  g.gif   

O Tu mergyt, laikykis ir tikek, kad viskas bus gerai. Mano atvejis is pat pradziu buvo visiskai nedziuginantis, bet vistiek galvoju, kad pasiseks. Ir jei pavyks, tai, pasak gydytojos, bus pavykes eksperimentas. smile.gif

drinks_cheers.gif nevalia pradėt tokią temą su nesekmėm. Aš dar laikausi. Gerai, kad rytoj jau penktadienis... savaitgaliui išvažiuosiu ir tikėsiuosi, kad neateis tos nelemtos mmm, nes per 1 IVF atėjo 9 dieną po įsodinimo.
Atsakyti