Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Laukiu tikslių datų wub.gif

Stefi, ar tik tau ne laikas testui 4u.gif

Musmiryte mirksiukas.gif Baik su tais požymiais biggrin.gif

Pagaliau ir save pasapnavau smile.gif sapnas buvo toks tikroviškas, kad turėjau apsičiupinėti, ar tikrai esu ne nestuke.gif lotuliukas.gif Sapne dariausi testą, bet vis kas nors sutrukdydavo tongue.gif Kai pagaliau pasidariau ir parodė dvi juosteles, pabudau, nes...labai jau į tualetą norėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 12, 07:01)
Nežinau ar čia oras toks šiandien bet optimizmo nebeliko pas mane  verysad.gif  Šiąnakt sapnavau, kad atėjo mmm  verysad.gif Jausmas kaip ir prieš kiekvienas mmm. Nežinau kaip mergaitės atranda tiek stiprybės 5 ar net 6 IVFui  doh.gif

lotuliukas.gif aš irgi šianakt tokį sapną sapnavau, koks sutapimas, bet manau tikrai jis nieko nereiškia, vyk tokias mintis lauk, laikau kumštukus, kad pirmadienį praneštum džiugias naujienas wub.gif

Papildyta:
[quote=Ūlla,2007 10 12, 09:51]
Laukiu tikslių datų wub.gif

aš dviem dienelėm ankščiau už Musmirytę ax.gif matyt ir sapnai panašūs kankina lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos linkiu Jums svajonių išsipildymo,
Jūs to vertos. Jūs vertos būti vazinamos MAMOMIS.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas @ 2007 10 12, 11:11)

aš dviem dienelėm ankščiau už Musmirytę ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 12, 11:51)
Stefi, ar tik tau ne laikas testui  4u.gif

Nea, man 10.04 isodinomas buvo, tai dar visa savaite smile.gif
Ulla, manes dar nepasapnavai? Oi, gi fotkes neatsiunciau tau dar biggrin.gif
Atsakyti
Na ka beveik savaitgalis smile.gif
Visoms laukiancioms atsakymu, tikiuosi kad per savaigali visos tapsite nuo to laukimo besilaukiancios nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 10 12, 13:42)

Ulla, manes dar nepasapnavai? Oi, gi fotkes neatsiunciau tau dar biggrin.gif

lotuliukas.gif Prašom kuo greičiau atsiųsti, savaitgalį planuoju daug miegot tongue.gif lotuliukas.gif

Kas keisčiausia, prieš mm dažnai pasapnuoju, kad bėga kraujas ir po dienos kitos ar ryte taip ir būna blink.gif Tai jau labai tas sapnas apie testą malonus buvo lotuliukas.gif
Įdomūs dalykai su ta žmogaus pasąmone, ar čia taip sapnuoji, kad žinai, kad taip bus (apie mm kalbant biggrin.gif ), ar šiaip nei prie ko tie sapnai g.gif Prieš testuojantis ligoninėje pasapnavau dvynukus ir kad esu labai stora.Ir ką gi, buvo du, bet stora taip ir netapau...Nei nuo nėštumo verysad.gif , nei ... nuo maisto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 12, 14:49)
lotuliukas.gif  Prašom kuo greičiau atsiųsti, savaitgalį planuoju daug miegot  tongue.gif  lotuliukas.gif

bet stora taip ir netapau... nei ... nuo maisto  biggrin.gif

Nu tai valgyk daugiau, brangioji smile.gif Kosyciu visokiu, bulkuciu, sokolada. Ir labai svarbu pavalgius bent valandziuke pagulet biggrin.gif

Atsiusk man i az savo emaila - jau renku pacia graziausia fotke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 12, 14:49)
:

Įdomūs dalykai su ta žmogaus pasąmone, ar čia taip sapnuoji, kad žinai, kad taip bus (apie mm kalbant  biggrin.gif ), ar šiaip nei prie ko tie sapnai  g.gif  Prieš testuojantis ligoninėje pasapnavau dvynukus ir kad esu labai stora.Ir ką gi, buvo du, bet stora taip ir netapau...Nei nuo nėštumo verysad.gif , nei ... nuo maisto  biggrin.gif

Kas liečia sapnus aš taip pat prieš testavimąsi sapnuodavau, kad darausi testą ir testas būna teigiamas, dvi juostelės, bet tos juostelės tokios ilgos ilgos, kaip siūlai lotuliukas.gif . Tokius analogiškus sapnus sapnavau ir po kelių IUI, ir po IVF, tai aš galvoju, kad gal tas testas kada ir bus II, tik tas kelias iki dviejų juostelių bus labai ilgas, kaip kad tos testo juostelės sapnuose g.gif
Atsakyti
O as per savo gyvenima jau kelis kartus esu sapnavusi , kad turiu dvynukes (mergytes), ir sio IVF metu ta pati susapnavau.. Deja... Ir gydytoja savo sapnavau, kad mane pas nestukiu gydytoja jau siuncia, ir drauge mane pirma karta gyvenime sapnavo, kad laukiuosi... Ir pilnatis buvo .. Nu tiesiog visos galimybes sapnui issipildyti.. Ale va - verysad.gif
Nu, vadinasi po 4 IVF taip bus.... ax.gif

Stefi, laikau kumstukus ir uz tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 12, 15:07)
Stefi, laikau kumstukus ir uz tave  4u.gif

Aciu smile.gif As uz tavo sekminga 4 karta irgi jau pradedu laikyt kumscius 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau, mergaitės, bet man sapnai dėl nėštumo tik kelis kartus buvo, prieš pastojant ir dabar.Gal dar taip koks pranašingas sapnas prieš kokį pusmetį buvo doh.gif Tai dabar galvoju, tikėt ar ne g.gif Gal patikėt blush2.gif O po kiekvienos IUI ir po 1IVF man tik mm vaidenosi doh.gif Kelios forumietės tą geri žino lotuliukas.gif

Lauksim, kada euromergelė ivf darys lotuliukas.gif pažiūrėsiu, ar gerą hcg susapnavau biggrin.gif
Atsakyti