Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Virge @ 2007 10 14, 19:02)
Musmiryte, kaip laikaisi?? Kokios nuotaikos???

Šiandien iš pat ryto rudas Crinonas krito verysad.gif Pilva maudžia kaip prieš mmm. Ir dar rytoj neturėsiu galimybės pasidaryti HCG verysad.gif Šiandien buvau bažnyčioj... viskas Dievo valioj...
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 14, 19:09)
Šiandien iš pat ryto rudas Crinonas krito  verysad.gif  Pilva maudžia kaip prieš mmm. Ir dar rytoj neturėsiu galimybės pasidaryti HCG  verysad.gif Šiandien buvau bažnyčioj... viskas Dievo valioj...

Dar ne viskas prarasta. Laikykis, pasimelsiu ir as uz jus visas wub.gif Kad tik mus auksciausiasis isgirstu....
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 14, 19:09)
Šiandien iš pat ryto rudas Crinonas krito  verysad.gif  Pilva maudžia kaip prieš mmm. Ir dar rytoj neturėsiu galimybės pasidaryti HCG  verysad.gif Šiandien buvau bažnyčioj... viskas Dievo valioj...

nepanikok,viskas turi but gerai,svarbiausia reikia tiket kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Dabar galiu papasakoti daugiau apie savo starta, deja ne kokios naujienos. Per vizita pas gydytoja suzinojau kad viena mano kiauside labai maza, o kita normali tik cista turiu. Sestadieni teko apsilankyti vilniuje is punktavo cistos turini, kadangi gydytoja mano gali veikti tik viena kiauside. Todel apsidraude, dabar nuo rytojaus pradedu leistis gonali 900 po 150. Po penkiu dienu vel pas gydytoja.
Jauciu kad gali buti ne kas. Bijau kad gali nepriaugti folikulu.
Merginos gal buvo kam nors kas panasaus.
Jei ne aiskiai cia prirasiau nepykit labai labai bijau,nervinuosi dar labiau.
Atsakyti
Labas rytas merginos, kokios naujienos?
Musmiryte, tikiuosi tas rudas crynonas tave tik trumpam buvo išgąsdinęs schmoll.gif
Atsakyti
Aš jau šiandien trečia diena kaip leidžiuosi: tris dienas jau diferilina ir antra diena(vakare bus) gonalį. Nežinau ar čia normalu, bet jau mano pilvas gerokai pasipūtęs, o dar kiek dienų likę leistis. Be to norėjau Jūsų paklausti ar gonalis užsitaiso tiik ištraukus tą užtaisą? Nustatyti dozę reikia tik pagal tą juodą rodyklę, o kur ant užtaiso tie raudoni skaičiukai, tai ten nieko nereikia nustatinėti? vakar buvo pirmas kartas kaip leidausi, tai man atrodė labai jau ten sudėtinga. Ketvirtdienį jau einu pas dakltarę žiūrėti, kas ten užaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 10 15, 08:46)

Pupuliuk, http://www.fertility...f/pen/index.jsp čia labai aiškiai nurodyta kaip naudotis Gonal F pieštuku,įeik i tema Instrukcion for use, ten viskas aiškiai žingsniais nurodyta 4u.gif
Atsakyti
Pupuliuk, gerai įsiskaityk anotaciją kaip leistis gonalį, nes vieną sykį nustačius dozę, jos pakeisti negalėsi.Jei labai neramu, tai nuvažiuok į kliniką, paprašyk, kad seselė gerai išaiškintų kaip leistis šį vaistą.
Atsakyti
QUOTE(saulyte25 @ 2007 10 10, 17:32)
dar galvoju gal vertetu pabandyti auginti iki blastocistu,bet gydytoja sake, kad tik 20 procentu islieka g.gif

čia priklauso nuo spermos ir dar daug dalykų, nes pvz. mano atveju išliko 100 porc., deja neprikibo doh.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 10 15, 09:50-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 10 15, 09:50)
Pupuliuk, http://www.fertility...f/pen/index.jsp čia labai aiškiai nurodyta kaip naudotis Gonal F pieštuku,įeik i tema Instrukcion for use, ten viskas aiškiai žingsniais nurodyta 4u.gif

Ačiū tiesiog aš,
man atrodo, kad aš kai leidausi, tai tik tą juodą rodyklę nustačiau ant rodyklės, o to užtaiso nieko nenustatinėjau, nes man atrodė, kad jis per daug laisvai vaikšto, tai ir nesukinėjau. Įdomu ar gerai susileidau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 10 15, 08:02)
Pupuliuk, gerai įsiskaityk anotaciją kaip leistis gonalį, nes vieną sykį nustačius dozę, jos pakeisti negalėsi.

Veronika! doh.gif Ka cia rasai! blink.gif
Keisti gonalio piestuko doze galima pries kiekviena susileidima!
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 10 15, 09:16)
Veronika!  doh.gif  Ka cia rasai!  blink.gif
Keisti gonalio piestuko doze galima pries kiekviena susileidima!

Veronika turbūt turėjo galvoje, kad nusistačius klaidingai pvz.150 ir ištraukus antgalį jau į 75 sugrįžt negalėsi tam kartui. Bet aš manau ir tai nėra bėdos, nes vienas trakštelėjimas reiškia 37,5 taigi galima pasiskaičiuoti... Jei netyčia išsitraukei 150, o tau reikia 75, tai turi būti 2 trakštelėjimai ir daugiau nespausti - liks kitam kartui.
Atsakyti