Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(boruzite @ 2007 10 13, 16:42)
Jo tai pas mane valgiarostis labai apribuotas,dar i slapta forma deabeto.Zinai ka suzinojau bet dar ne iki galo,kad Lenkijoi viena karta moki ir daro kol nepasiseks

Jo? Nesu girdejusi, reikes pasieskoti informacijos apie tai. Mhm, tada idomu, kokia kaina turetu buti, kad atpirktu visus nepavykusius bandymus??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 10 13, 16:45)
Jo? Nesu girdejusi, reikes pasieskoti informacijos apie tai. Mhm, tada idomu, kokia kaina turetu buti, kad atpirktu visus nepavykusius bandymus???  g.gif

as dar pasiduomesiu nes pas mane pusesere gyvena lenkijoi,ir pati dirba medsese
man apie tai papasakoja sese,jos drauge is Baltarusijos vazios ten,jai pats daktaras pasiule nuvaziot ir suzinot viska
Atsakyti
Maruse wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 12, 20:38)
Merginos, ar gali po suleistos dozes dusinti? Pradejo oro trukti ir atrodo kakle kazkas spaudzia  doh.gif

Aš dusau nuo Suprecuro doh.gif
Atsakyti
Labukas visoms mergytėms biggrin.gif . Buvau išvykusi į sesiją, tai senokai čia lankiausi. Tačiau man šiandien labai gera dien, nes pagaliau prasidėjo mm, tai jau pradėjau leistis vienus vaistukus. Nuo rytojaus jau pradedu ir gonalį. Jau artėja tas momentas, kai padarys punkciją ir įsodins biggrin.gif . laukiu, nesulaukiu. Tik nežinau kaip man pavyks tą genalį leistis, nes tas pieštukas man atrodo sudėtingas. Tikiuosi mokėsiu tinkamai naudotis biggrin.gif
Sėkmės visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 10 13, 19:55)
Labukas visoms mergytėms biggrin.gif . Buvau išvykusi į sesiją, tai senokai čia lankiausi. Tačiau man šiandien labai gera dien, nes pagaliau prasidėjo mm, tai jau pradėjau leistis vienus vaistukus. Nuo rytojaus jau pradedu ir gonalį. Jau artėja tas momentas, kai padarys punkciją ir įsodins biggrin.gif . laukiu, nesulaukiu. Tik nežinau kaip man pavyks tą genalį leistis, nes tas pieštukas man atrodo sudėtingas. Tikiuosi mokėsiu tinkamai naudotis biggrin.gif
Sėkmės visoms biggrin.gif

Oi, pupuliuk, sekmes tau dideliausios.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 12, 21:38)
Merginos, ar gali po suleistos dozes dusinti? Pradejo oro trukti ir atrodo kakle kazkas spaudzia  doh.gif

Gal tau nerviškai???
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2007 10 12, 17:09)
Vilmute, o gal žinai, ar antram IVF duoda nuolaidą, nepriklausomai nuo to pavyko pirmas ar ne...?

akedite,

Antram, trečiam ir t.t. IVF Vaisingumo klinikoje taikoma 15 proc. nuolaida. Tai už procedūra reikėtų mokėt 4000 Lt. Nuolaida 700 Lt. Nuolaida taikoma ir ne VA nariams.
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 10 13, 22:11)
akedite,

Antram, trečiam ir t.t.  IVF Vaisingumo klinikoje taikoma 15 proc. nuolaida. Tai už procedūra reikėtų mokėt 4000 Lt. Nuolaida 700 Lt. Nuolaida taikoma ir ne VA nariams.

ačiū, Daivute 4u.gif

nežinojau...... blush2.gif
tikrai nemaniau, kad ten nuolaidos įmanomos.... unsure.gif
bandau kaupti jėgas ir finansus tolimesniems žygiams...

sėkmės ir tikėjimo laukiančioms nestuke.gif
Atsakyti
SVEIKOS MERGAITES 4u.gif
Na ir nesiseka man. Sugeriau du pakelius K, o cista vistiek yra.Gydytoja pasiule trecia pakuote K, ir i menstruaciju pabaiga atvaziuot pasitikrint, nuvaziavau dar nesibaigus menstruacijoms 4c.d echoskopui ir cista vistiek yra. Jau net nebezinau
ka ir bedaryti.Gydytoja liepe baigiantis tabletem K vel atvaziuot echo, jei dar bus, reiks vel operuoti. Jau tris kartus operuota ir kiausintakius pasalino, trys IVF doh.gif jau susiplanavau ketvirtam IVF, o dabar net nebezinau.Gydytoja sako, kad po tu operaciju tikimybe mazeja, nes kazkiek pakenkia kiausidem. As iki siol issipunktuodavau po 10-13, apsivaisindavo po 6-8 pasak gydytojos labai geru, bet rezultatu jokiu verysad.gif net nebezinau, dingsta pasitikejimas g.gif
Atsakyti
Cita, o kokia pas tave cista yra g.gif Blyn, kad nesmagu, tos operacijos unsure.gif
Laikykis wub.gif
Tas juodas laikotarpis turi praeiti mirksiukas.gif

Orchidėja, gal tave tikrai nerviškai dusina g.gif Nes paskaičius kelias tavo žinutes, susidaro vaizdas, kad per daug nerviniesi.

Atsakyti
Labas rytas...

Cita verysad.gif Laikykis, sirdele wub.gif

Orchideja, Nepakartojama, Musmiryte, Stefi - kaip laikotes?????

Viktoriuk, ilgiausiu metu ilgiausiuuuuuuuuu happybday.gif Linkiu tau svajoniu issipildymo mirksiukas.gif

Geros dienos visoms ..
Atsakyti
oij mergaites, laukiam laukiam pirmadienio 4u.gif

cita, labai gaila... o tau gal endometrioze? Man buvo tas pats, kai mate cista net po KT 2 ciklu gerimo, ir padarius laparoskopija paasikejo, kad tai buvo endometrioidine cista unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole: 14 spalio 2007 - 10:00