Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sidabriuk wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 10 15, 21:22)
Dideli, dideli sveikinimai sidabriukui ir musmiryte 4u.gif . tikrai derlingas rudenėlis, tikėkimės dar ilgai taip tėsis ir nudžiugins mus visas lotuliukas.gif .
O aš ką tik susileidau antrą kartą gonalį, šiandien jau buvo paprasčiau ir lengviau. Tikiuosi, kad viską gerai darau. O šiaip tai jau penktadienį man paskutinė leidimosi diena, tai įdomu kada tada bus punkcija? ar gali šeštadienį?

pupuliuk punkcija bent jau man buvo, po to kai susileidau ovitrely (jei neklystu) tai patys paskutiniai vaistukai ir butinai praejus 36val.po ju leidimo ax.gif
na nebent tau kokius nors kitus vaistus paskyre.
sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sidabriuk, aš dar norėjau tavęs paklausti kur dareisi IVF? Kaip supratau, tai kažkur ne Lietuvoj ax.gif
Atsakyti
Sidabriukui nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif

Ūlla, jei į sąrašiuką rašoma įsodinimo data, tai man ji poryt - 10.17 (aišku jei viskas bus gerai).

Mergytės, padėkit, turiu 2 klausimus:
- juk per įsodinimą vyras nebereikalingas? (jis labai užsiėmęs, pasiimčiau mamą)
- ar crinone kištis kuo giliau, iki antgaliuko?

Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janta: 15 spalio 2007 - 19:43
QUOTE(jolituks @ 2007 10 15, 19:27)
Tik man zaliai iskilo klausimas, tai kai leisiuosi kita karta vel istraukti ta galiuka kol ties mano doze  zymekliukas atsiras, ar ne taip.

Tikrai taip ir daryk.
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2007 10 15, 20:42)
Sidabriukui nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif

Ūlla, jei į sąrašiuką rašoma įsodinimo data, tai man ji poryt - 10.17 (aišku jei viskas bus gerai).

Mergytės, padėkit, turiu 2 klausimus:
- juk per įsodinimą vyras nebereikalingas? (jis labai užsiėmęs, pasiimčiau mamą)
- ar crinone kištis kuo giliau, iki antgaliuko?

Ačiū už atsakymus.

Vyras nereikalingas per įsodinimą. Per įsodinimą gali ir viena būti mirksiukas.gif O Crinone aš iki antgaliuko įstumiu.
Atsakyti
Ačiū Tau, Musmiryte. Labai noriu, kad ir man taip pasisektų, kaip Tau nestuke.gif .
Turiu 2 apsivaisinusius iš 2. Laikau už juos kumštukus ir meldžiuosi, kad jie būtų stiprūs ir gerai augtų victory.gif .
O kaip Tu ištvėrei tą laukimo laikotarpį? Ar labai sunku buvo?
Ir dar klausimas: HCG aišku iš veninio kraujo?
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2007 10 15, 21:09)
Ačiū Tau, Musmiryte. Labai noriu, kad ir man taip pasisektų, kaip Tau  nestuke.gif .
Turiu 2 apsivaisinusius iš 2. Laikau už juos kumštukus ir meldžiuosi, kad jie būtų stiprūs ir gerai augtų  victory.gif .
O kaip Tu ištvėrei tą laukimo laikotarpį? Ar labai sunku buvo?
Ir dar klausimas: HCG aišku iš veninio kraujo?

Sunkiai ėjosi man šį kartą laukt, nes matai kad 10 dieną nubėgau kraujo nuleist. Taip, kraujas veninis.
Deja nežinau to sėkmingo recepto, bet labai norėčiau, kad visoms pasisektų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 15, 14:38)
Tai va, atsakymas - 84,17 (šiandien 10 d. po žirniukų įdėjimo)

Pasimetusi juodai. Baimė ir džiaugsmas maišosi  umn.gif

QUOTE(sidabriukas @ 2007 10 15, 19:05)
Na jau ir aš su žiniom...jetau rankos, kojos dreba...net sunku kvėpuoti...
Taigi netempiu gumos... hcg 880  wub.gif tik nežinau kokiais vienetais jie čia matuoja, sakė geras wub.gif Dabar sedžiu ir bliaunu, aišku iš LAIMĖS wub.gif

Niu kokia džiugi diena, kokios nuostabios naujienos wub.gif Mergytės, nuoširdžiausiai sveikinimai, laikykit ir saugokit savo stebukliukus wub.gif nestuke.gif
Atsakyti

Musmiryte, Sidabriuk sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Jetau, Sidabriuk, yahoo.gif

Sveikinu, dziaugiuosi uz jus, mergaites, nu jus saunuoles.
Musmiryte, nu gi juokas man ima is tavo tryzniojimo pries kelias dienas mirksiukas.gif
Labai uz jus dziaugiuosi..

Dabar Stefi ir Nepakartojamos eile 4u.gif
Atsakyti
Na fantastika Sidabriuk thumbup.gif Sveikinu. wub.gif Tikejausi, kad tau pasiseks, nuosirdziai dziaugiuosi tavo laime. wub.gif Kiek tau isodino? Tikrai nemazas hcg, bet gal kad blastocistos, tai hcg kitaip auga?
QUOTE(sidabriukas @ 2007 10 15, 17:05)
Na jau ir aš su žiniom...jetau rankos, kojos dreba...net sunku kvėpuoti...
Taigi netempiu gumos... hcg 880  wub.gif tik nežinau kokiais vienetais jie čia matuoja, sakė geras wub.gif Dabar sedžiu ir bliaunu, aišku iš LAIMĖS wub.gif

Atsakyti