Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Wow, čia tai bent naujenos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sidabriuk, Musmirytė, nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif Kad ir toliau viskas eitusi sklandžiai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ulla,as taip pat nepasakius kada man buvo ysodinimas,jeigu pagal tai trauki y sarasiuka blush2.gif
tai gi ysodinimas buvo spalio 12d. ax.gif
aciu smile.gif
Atsakyti
vaje bigsmile.gif matyt busiu praleidus biggrin.gif ale mielai isgirsciau su smulkmenom koks ten buvo mano HCG...gal kartais sapnavai ir kuri menesi dariausi IVF, nes esu pasiklydus biskuti ir nebezinau ar siais metais besidarysiu ka... ax.gif

QUOTE(Ūlla @ 2007 10 15, 15:08)
Euromergele, ar skaitei, kad tave sapnavau  biggrin.gif Taip aiškiai, ir hcg buvo labai aiškus  lotuliukas.gif Plačiau į a.ž., jei tik nori  mirksiukas.gif

Atsakyti
Laba ryta smile.gif

na kokios smagios zinios is pat ryto smile.gif

sveikinu Jus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 15, 18:35)
Sidabriuk, aš dar norėjau tavęs paklausti kur dareisi IVF? Kaip supratau, tai kažkur ne Lietuvoj  ax.gif

taip aš ne LT dariausi ax.gif posakis toks yra: ramus kaip belgas lotuliukas.gif tai ten smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sicily @ 2007 10 15, 20:47)
Na fantastika  Sidabriuk thumbup.gif Sveikinu.  wub.gif Tikejausi, kad tau pasiseks, nuosirdziai dziaugiuosi tavo laime.  wub.gif  Kiek tau isodino? Tikrai nemazas hcg, bet gal kad blastocistos, tai hcg kitaip auga?

man 1 žirniuką įsodino wub.gif ale gajus matyt ax.gif as irgi taip galvoju, kad blastocistos hcg kitaip auga, ačiukas už sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Musmiryte, o ka daro vaistai Estrimax? man niekada ju neskyrė, tai smalsu blush2.gif
Sidabriuk, sakiau, kad tavo optimizmas ne bereikalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 10 16, 10:11)
Musmiryte, o ka daro vaistai Estrimax? man niekada ju neskyrė, tai smalsu  blush2.gif

Žinok nežinau. Čia porino viena forumietė, kad gleivinei auginti g.gif Aš neklausiau gydytojos. Išrašė, liepė gert, tai taip ir dariau ir nesiaiškinau labai nuo ko ir dėl ko.
Atsakyti
QUOTE(saulyte25 @ 2007 10 15, 18:07)
na tikrai derlingas ruduo  thumbup.gif  sidabriuk sveikinu  4u.gif

gal gali papasakot ar ka nors jautei,kokie pozymiai ar buvo?

sekmes jums mergaites  4u.gif  4u.gif

požymiai g.gif na pilvą maudė pirmas tris dienas po įsodinimo, 2d. po įsodinimo net naktį pabudau nuo maudimo ir rytą atsikėlus papukai nebe tokie stangrūs buvo ax.gif va tada pagalvojau vsio š.... blush2.gif o dabar tik papukus skauda, ypač vakarais. Pilvukas vos vos kartais pamaudžia, kaip ir viskas atrodo ax.gif ir pradėjau litrais gerti pomidorų sultis lotuliukas.gif kiekvienai tie požymiai labai individualūs, tad nereikia pagal juos vertinti mirksiukas.gif sėkmiuko Tau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(redute @ 2007 10 16, 08:11)
Musmiryte, o ka daro vaistai Estrimax? man niekada ju neskyrė, tai smalsu  blush2.gif
Sidabriuk, sakiau, kad tavo optimizmas ne bereikalo  biggrin.gif

blush2.gif biggrin.gif po teisybei tai esu labai didelė pesimistė blush2.gif , bet tvardausi ir bandau vaizduoti optimistę lotuliukas.gif
Atsakyti
Redute, vaistai Estrimax gali būti skiriami grivinei storinti stimuliacijų metu, jeigu jos storis neatitinka reikiamų normų, taip pat Estrimax man skyrė, kai bandžiau su snaigutėmis.
Per šį IVF Estrimx ir Aspiriną paskyrė gerti po įsodinimo, kaip supratau, tai nėštumo palaikymui ir gėriau juos gal iki 11 savaitės iš pradžių po 1 tab, paskui po pusę ir galų gale nutraukiau, kai liepė gydytoja. V pasakė, kad kai Estrimax skiriamas po įsodinimo, tai jis skiriamas ne dėl leivinės, o dėl kitų dalykų, bet dėl kokių nepaaiškino.

QUOTE(redute @ 2007 10 16, 10:11)
Sidabriuk, sakiau, kad tavo optimizmas ne bereikalo  biggrin.gif

Atsakyti
Na va matau nepakartojama jau čia. Prašom į mūsų gretas jungtis mirksiukas.gif kaip pas tave reikaliukai?
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 10 16, 10:34)
Redute, vaistai Estrimax gali būti skiriami grivinei storinti stimuliacijų metu, jeigu jos storis neatitinka reikiamų normų, taip pat Estrimax man skyrė, kai bandžiau su snaigutėmis.
Per šį IVF Estrimx ir Aspiriną paskyrė gerti po įsodinimo, kaip supratau, tai nėštumo palaikymui ir gėriau juos gal iki 11 savaitės iš pradžių po 1 tab, paskui po pusę ir galų gale nutraukiau, kai liepė gydytoja. V pasakė, kad kai Estrimax skiriamas po įsodinimo, tai jis skiriamas ne dėl leivinės, o dėl kitų dalykų, bet dėl kokių nepaaiškino.

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 15, 15:38)
Tai va, atsakymas - 84,17 (šiandien 10 d. po žirniukų įdėjimo)

Pasimetusi juodai. Baimė ir džiaugsmas maišosi  umn.gif

Sveikute,
labai dziaugiuosi uz tave. thumbup.gif Laikykis, kad ir echoskopas patvirtintu HCG parodymus. smile.gif
O mano "loterijos biliete" si karta parasyta "Bandykite dar karta". Sekmadieni vakare prasidejo mm. Gydytoja sake, kad labai stora gleivine, buvo uzkibe, bet kazkodel neuzsiliko... Todel ateiciai vilciu tikrai yra smile.gif Siaip skaudu, bet, jei nesupyksi, tai uzuojautu nepriimu (is kitu merginu taip pat). Jau pavargau saves gaileti. Be to, nenoriu "tersti eterio" ir inesti pesimizmo kitoms. Jei pavyks issispresti del pinigeliu, tai planuoju po poros menesiu vel startuot. Todel negaliu uzsilikti ties savigrauza, reikia greiciau atstatyti organizma. Taip, kad laikysiu rysi smile.gif
Atsakyti