Sidabriuk, Musmirytė, nuoširdžiausi sveikinimai
ulla,as taip pat nepasakius kada man buvo ysodinimas,jeigu pagal tai trauki y sarasiuka
tai gi ysodinimas buvo spalio 12d.
aciu
tai gi ysodinimas buvo spalio 12d.
aciu
vaje
matyt busiu praleidus
ale mielai isgirsciau su smulkmenom koks ten buvo mano HCG...gal kartais sapnavai ir kuri menesi dariausi IVF, nes esu pasiklydus biskuti ir nebezinau ar siais metais besidarysiu ka...
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 15, 15:08)
Euromergele, ar skaitei, kad tave sapnavau
Taip aiškiai, ir hcg buvo labai aiškus
Plačiau į a.ž., jei tik nori
Laba ryta 
na kokios smagios zinios is pat ryto
sveikinu Jus
na kokios smagios zinios is pat ryto
sveikinu Jus
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 15, 18:35)
Sidabriuk, aš dar norėjau tavęs paklausti kur dareisi IVF? Kaip supratau, tai kažkur ne Lietuvoj 
taip aš ne LT dariausi
Papildyta:
QUOTE(Sicily @ 2007 10 15, 20:47)
Na fantastika Sidabriuk
Sveikinu.
Tikejausi, kad tau pasiseks, nuosirdziai dziaugiuosi tavo laime.
Kiek tau isodino? Tikrai nemazas hcg, bet gal kad blastocistos, tai hcg kitaip auga?
man 1 žirniuką įsodino
Musmiryte, o ka daro vaistai Estrimax? man niekada ju neskyrė, tai smalsu
Sidabriuk, sakiau, kad tavo optimizmas ne bereikalo
QUOTE(redute @ 2007 10 16, 10:11)
Žinok nežinau. Čia porino viena forumietė, kad gleivinei auginti
QUOTE(saulyte25 @ 2007 10 15, 18:07)
na tikrai derlingas ruduo
sidabriuk sveikinu
gal gali papasakot ar ka nors jautei,kokie pozymiai ar buvo?
sekmes jums mergaites

gal gali papasakot ar ka nors jautei,kokie pozymiai ar buvo?
sekmes jums mergaites
požymiai
Papildyta:
QUOTE(redute @ 2007 10 16, 08:11)
Redute, vaistai Estrimax gali būti skiriami grivinei storinti stimuliacijų metu, jeigu jos storis neatitinka reikiamų normų, taip pat Estrimax man skyrė, kai bandžiau su snaigutėmis.
Per šį IVF Estrimx ir Aspiriną paskyrė gerti po įsodinimo, kaip supratau, tai nėštumo palaikymui ir gėriau juos gal iki 11 savaitės iš pradžių po 1 tab, paskui po pusę ir galų gale nutraukiau, kai liepė gydytoja. V pasakė, kad kai Estrimax skiriamas po įsodinimo, tai jis skiriamas ne dėl leivinės, o dėl kitų dalykų, bet dėl kokių nepaaiškino.
Per šį IVF Estrimx ir Aspiriną paskyrė gerti po įsodinimo, kaip supratau, tai nėštumo palaikymui ir gėriau juos gal iki 11 savaitės iš pradžių po 1 tab, paskui po pusę ir galų gale nutraukiau, kai liepė gydytoja. V pasakė, kad kai Estrimax skiriamas po įsodinimo, tai jis skiriamas ne dėl leivinės, o dėl kitų dalykų, bet dėl kokių nepaaiškino.
QUOTE(redute @ 2007 10 16, 10:11)
Na va matau nepakartojama jau čia. Prašom į mūsų gretas jungtis
kaip pas tave reikaliukai?
QUOTE(tikiu @ 2007 10 16, 10:34)
Redute, vaistai Estrimax gali būti skiriami grivinei storinti stimuliacijų metu, jeigu jos storis neatitinka reikiamų normų, taip pat Estrimax man skyrė, kai bandžiau su snaigutėmis.
Aciu.
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 15, 15:38)
Tai va, atsakymas - 84,17 (šiandien 10 d. po žirniukų įdėjimo)
Pasimetusi juodai. Baimė ir džiaugsmas maišosi
Pasimetusi juodai. Baimė ir džiaugsmas maišosi
Sveikute,
labai dziaugiuosi uz tave.
O mano "loterijos biliete" si karta parasyta "Bandykite dar karta". Sekmadieni vakare prasidejo mm. Gydytoja sake, kad labai stora gleivine, buvo uzkibe, bet kazkodel neuzsiliko... Todel ateiciai vilciu tikrai yra