QUOTE(Smurka @ 2007 10 11, 08:12)
Jei vadovaučiaus tokia logika, nebūčiau išvažiavusi niekur, toliau Lietuvos  Man neišeina pasidėti po kokius 300 litų kas mėnesį, na, turiu tokią bėdą, nemoku taupyti. O bankui privalai grąžinti, niekur neišsisuksi. Be to, kai suma pasidalina, nelabai ten ir jauti permokėjusi kokį porą šimtelių
  Man neišeina pasidėti po kokius 300 litų kas mėnesį, na, turiu tokią bėdą, nemoku taupyti. O bankui privalai grąžinti, niekur neišsisuksi. Be to, kai suma pasidalina, nelabai ten ir jauti permokėjusi kokį porą šimtelių 
 Man neišeina pasidėti po kokius 300 litų kas mėnesį, na, turiu tokią bėdą, nemoku taupyti. O bankui privalai grąžinti, niekur neišsisuksi. Be to, kai suma pasidalina, nelabai ten ir jauti permokėjusi kokį porą šimtelių
QUOTE(indreja @ 2007 10 11, 08:20)
Aš imčiau. Aisku prieš tai įvertinusi, ar galėsiu be didelio diskomforto mano kišenei išsimokėti tą paskolą. Nemoku taupyti visiškai   , ir niekada niekur neišvažiuočiau ( į brangesnę kelionę), o bankas - drausmina
 , ir niekada niekur neišvažiuočiau ( į brangesnę kelionę), o bankas - drausmina  . Negaila man tų permokėtų pinigų, ispūdžiai -svarbiau
. Negaila man tų permokėtų pinigų, ispūdžiai -svarbiau   .
.
 , ir niekada niekur neišvažiuočiau ( į brangesnę kelionę), o bankas - drausmina
 , ir niekada niekur neišvažiuočiau ( į brangesnę kelionę), o bankas - drausmina  . Negaila man tų permokėtų pinigų, ispūdžiai -svarbiau
. Negaila man tų permokėtų pinigų, ispūdžiai -svarbiau   .
.Pritariu pilnai šioms dviems nuomonėms.
 Aš irgi visiškai nemoku taupyt, išleidžiu viską ką gaunu, o be kelionių - ne, negyvenimas
  Aš irgi visiškai nemoku taupyt, išleidžiu viską ką gaunu, o be kelionių - ne, negyvenimas  Tai paleidžiu savo kreditines į trasą paprastai, nes šiaip ar taip už bilietus internete reik mokėt kreditine, tai ant to pačio... o po to ir išsimoku, kai jau matau, kad reikia...
  Tai paleidžiu savo kreditines į trasą paprastai, nes šiaip ar taip už bilietus internete reik mokėt kreditine, tai ant to pačio... o po to ir išsimoku, kai jau matau, kad reikia...  
   taip daug lengviau, nei taupyt... o jau pačioms kelionės išlaidoms tai kažkaip būna.... neteko paskolos imt tam...
  taip daug lengviau, nei taupyt... o jau pačioms kelionės išlaidoms tai kažkaip būna.... neteko paskolos imt tam...