taupyt ir mes nemokam
  taupyt ir mes nemokam   aisku tevai paklaike, kad mes galim pasiimt paskola kelionei, jiems tai nesuprantama, nes jie iprate taupyti ir tik tada vaziuoti
  aisku tevai paklaike, kad mes galim pasiimt paskola kelionei, jiems tai nesuprantama, nes jie iprate taupyti ir tik tada vaziuoti   tai moralu uztektinai sulaukiam
  tai moralu uztektinai sulaukiam   

Jei i brangia kojine desi tai tas pats
 Jei i brangia kojine desi tai tas pats   

ant islaidu susitaupom
 ant islaidu susitaupom  o pacia kelione apmokam kreditine poto per metukus atiduodam
 o pacia kelione apmokam kreditine poto per metukus atiduodam  kitaip nesidauna
 kitaip nesidauna  kaip per metus susitaupyt kelionei 4asmenim jei butis vietoj nestovi tai tas tai anas,kas turi seimas ir vaikiuku pora mane supras
  kaip per metus susitaupyt kelionei 4asmenim jei butis vietoj nestovi tai tas tai anas,kas turi seimas ir vaikiuku pora mane supras  o jau kur masina,valgis
 o jau kur masina,valgis  niekaip nesukisciau i kojine tokios sumos
 niekaip nesukisciau i kojine tokios sumos  kad visi isvaziuotume
 kad visi isvaziuotume

seip pati tuo dar nesinaudojau
 seip pati tuo dar nesinaudojau   

ant islaidu susitaupom
 ant islaidu susitaupom  o pacia kelione apmokam kreditine poto per metukus atiduodam
 o pacia kelione apmokam kreditine poto per metukus atiduodam  kitaip nesidauna
 kitaip nesidauna  kaip per metus susitaupyt kelionei 4asmenim jei butis vietoj nestovi tai tas tai anas,kas turi seimas ir vaikiuku pora mane supras
  kaip per metus susitaupyt kelionei 4asmenim jei butis vietoj nestovi tai tas tai anas,kas turi seimas ir vaikiuku pora mane supras  o jau kur masina,valgis
 o jau kur masina,valgis  niekaip nesukisciau i kojine tokios sumos
 niekaip nesukisciau i kojine tokios sumos  kad visi isvaziuotume
 kad visi isvaziuotume Koks skirtumas ar metai iki, ar metai po tie pinigai atskaiciuojami keliones islaidoms
 Koks skirtumas ar metai iki, ar metai po tie pinigai atskaiciuojami keliones islaidoms  .
 . 

Koks skirtumas ar metai iki, ar metai po tie pinigai atskaiciuojami keliones islaidoms
 Koks skirtumas ar metai iki, ar metai po tie pinigai atskaiciuojami keliones islaidoms  .
 .

Kai kurie žmonės nemoka taupyti, pavyzdžiui, aš - kiek uždirbu, tiek ir išleidžiu.
 Kai kurie žmonės nemoka taupyti, pavyzdžiui, aš - kiek uždirbu, tiek ir išleidžiu.   Tai jau geriau imti paskolą, kad kažką vertingo įsigytum ir paskui mažiau išleistum nereikalingoms išlaidoms. Nors pati paskolos kelionei nesu ėmusi, bet manau, kad tai neblogas variantas nemokantiems taupyti.
 Tai jau geriau imti paskolą, kad kažką vertingo įsigytum ir paskui mažiau išleistum nereikalingoms išlaidoms. Nors pati paskolos kelionei nesu ėmusi, bet manau, kad tai neblogas variantas nemokantiems taupyti.