Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

Kreipiuosi patarimų, ir tikiuosi atsiras bendramincių ax.gif . Mano pedų oda labai sausa, ir tai buna visada. Ji nesuskilinejusi, taciau ypac ta sausuma pajuntu vakare prieš einant miegot, tiesiog nes nesmagu prie patalynes prisiliesti buna, taip tempia oda labai g.gif . Išbandžiau įvairius kremus, šveitiklius ir panašiai,tačiau pagalba būna iki sekančio vakaro, kada vėl nesmagiai jaučiuosi verysad.gif . Gal kam nors kas nors panasaus buvo rolleyes.gif . Pasidalinkit patarimais su manimi ax.gif
Atsakyti
Vienintelis tikrai užtikrintas būdas pagerinti pėdų būklę - ne išorinis, o vidinis. biggrin.gif Gerk vitaminų A+E kapsules, galima naudot karotino kapsules, ypač dabar, esant saulei (dviguba nauda).
Atsakyti
pas mane tas pats pastoviai, o ypač kai orai atšyla. aš naudoju viska iį Gewoll koju priežiūros kremus. Ir jei jau labai sausa tai nusipirk Lipidro (jis kainuoja apie 25 Lt) krema kojom, kai nusiplauni vakare itrinka ir panaudosi susitvarkys. Tos firmos visi kremai yra priesgrybelines sudėties, tai neduoda kojom prakaituoti. Man tai tikrai labai liuks padeda, as perku dideles pakuotes tu kremu su dozatorium ir pamirstu tas problemas. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2007 05 23, 09:00)
pas mane tas pats pastoviai, o ypač kai orai atšyla. aš naudoju viska iį Gewoll koju priežiūros kremus. Ir jei jau labai sausa tai nusipirk Lipidro (jis kainuoja apie 25 Lt) krema kojom, kai nusiplauni vakare itrinka ir panaudosi susitvarkys. Tos firmos visi kremai yra priesgrybelines sudėties, tai neduoda kojom prakaituoti. Man tai tikrai labai liuks padeda, as perku dideles pakuotes tu kremu su dozatorium ir pamirstu tas problemas. Sekmes  smile.gif

O KUR eskot sita krema Lipidro g.gif
Atsakyti
As naudoju kapsules Biocell thumbup.gif ,juos perku vaistinei,jis specialiai ir skirtas drekinti oda.Tik reikia naudoti 2-3 menesius,veliau menesi pertauka.taip man sake vaistinei.As poveiki pastebejau jau po 2 savaiciu,dabar gaunasi kas jau vartoju 1.5 men
Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Na reiks ir man kuri nors varianta pabandyt, nes is visu jusu minetu, nieko nebandziau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 05 23, 09:06)
O KUR eskot sita krema Lipidro  g.gif

nezinau kokiam mieste esi. Bet siaip grozio salonuopse yra ir didesnese eurovaistinese taip pat. Bet jei didesniais kiekiais tai reikia ieskoti salonuose. Kur kaune ir Klaipedoj galiu pasakyti o kitu meistu nezinau. Bet eurovaistinese Akropoly tikrai yra
Atsakyti
Laba,norejau pasiklaust,gal kuri turi panasiu bedu kaip as-labai sausi kulnai..as juos ir mirkau ,sveiciu, kremu kas vakara nzn jau kelinti metai tepu,bet vistiek tokie sausi,kad pedkelnes toj vietoj pastoviai plysta unsure.gif , jau nesneku apie tai,kad ziema suskyla iki krauju..kas tai patyre zino kas cia per "malonumas".
Tai va-norejau patarimu,kas susiduret su panasiom problemom,kaip ju atskratyt..Gal zinot kokiu kremu "stebuklingu" ar pan. Dekoju isanksto uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2007 10 10, 11:59)
Laba,norejau pasiklaust,gal kuri turi panasiu bedu kaip as-labai sausi kulnai..as juos ir mirkau ,sveiciu, kremu kas vakara nzn jau kelinti metai tepu,bet vistiek tokie sausi,kad pedkelnes toj vietoj pastoviai plysta  unsure.gif , jau nesneku apie tai,kad ziema suskyla iki krauju..kas tai patyre zino kas cia per "malonumas".
Tai va-norejau patarimu,kas susiduret su panasiom problemom,kaip ju atskratyt..Gal zinot kokiu kremu "stebuklingu" ar pan. Dekoju isanksto uz atsakymus  4u.gif

Na pas mane panaši bėda...šaltu laikotarpiu pėdos labai sausos būna, be kremo negaliu tvert, bet naudoju bet kokį kremą ir tepu dažnai, nes tos vietos tiesiog gerte sugeria kremą ir labai greitai vėl išdžiūsta. Vasarą tokių bėdų neturiu...nežinau kodėl čia taip...
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 10 10, 11:08)
Na pas mane panaši bėda...šaltu laikotarpiu pėdos labai sausos būna, be kremo negaliu tvert, bet naudoju bet kokį kremą ir tepu dažnai, nes tos vietos tiesiog gerte sugeria kremą ir labai greitai vėl išdžiūsta. Vasarą tokių bėdų neturiu...nežinau kodėl čia taip...

O pas mane visais metu laikais taip buna, vasara tai jau tiesiog negrazu basutes avet, o ziema dar ir skilinet pradeda,tai skausmas ,sakes koks unsure.gif
tai ka,lauksim patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu panašią bėdą tai tepu vakare sviestmedžio aliejum ir dar kojinytes užsimaunu eidama miegot. Padeda smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2007 10 11, 12:08)
Aš irgi turiu panašią bėdą tai tepu vakare sviestmedžio aliejum ir dar kojinytes užsimaunu eidama miegot. Padeda  smile.gif  4u.gif

O kur jo pirkt, vaistinej ar kosmet.parduotuvej ieskot? Kiek mazdaug kainuoja smile.gif ? Aciu
Atsakyti