Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

QUOTE(raselita @ 2007 10 11, 12:08)
Aš irgi turiu panašią bėdą tai tepu vakare sviestmedžio aliejum ir dar kojinytes užsimaunu eidama miegot. Padeda  smile.gif  4u.gif

kaip tik norejau pasiulyt gryna taukmedzio sviesta (labai panasus dalykiukas) drinks_cheers.gif Nusipirkau lupoms, bet juo galima tepliotis viska-alkunes, kelius, kulnus, norint juos suminkstinti ax.gif Tas daiktas labai riebus, manau turetu padeti, nes lupos man iki krauju skildavo tokiu oru, o dabar tfu tfu su situo sviestuku patepus viskas ok thumbup.gif L'Occitane 19 lt kainuoja:
user posted image
Atsakyti
Reikia gausiai ishtepti ****** alyvuogiu aliejumi,apvynioti politileno plevele,apsiauti shiltas kojines ir pabuti valandele.Po keliu seansu kulnai bus kaip pas kudikeli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2007 10 10, 10:59)
Laba,norejau pasiklaust,gal kuri turi panasiu bedu kaip as-labai sausi kulnai..as juos ir mirkau ,sveiciu, kremu kas vakara nzn jau kelinti metai tepu,bet vistiek tokie sausi,kad pedkelnes toj vietoj pastoviai plysta  unsure.gif , jau nesneku apie tai,kad ziema suskyla iki krauju..kas tai patyre zino kas cia per "malonumas".
Tai va-norejau patarimu,kas susiduret su panasiom problemom,kaip ju atskratyt..Gal zinot kokiu kremu "stebuklingu" ar pan. Dekoju isanksto uz atsakymus  4u.gif

gamybinej vaistinej isigyt kremuka su slapalu, turetu nusloksniuoti odele, bet vistiek reiks kas karta prausiantis trinti supemza. O tas kremukas yra geris mirksiukas.gif
Atsakyti
Su sausais kulnais jau vargstu senokai, bet turiu pora kremu, kurie man labai gelbsti:
1. Lirene firmos koju kremas issausejusiai odai (pirkau Droge, mokejau apie 10 Lt). Bent jau as, tai tikrai matau rezultata, kuris nera momentinis.
2. Genera firmos ranku kremas su glicerinu (kaina 13Lt), kuri rinka naudoti ir pedoms, tai as istepu kulnus ir palaukiu kol susigeria.
Sias priemones naudoju neperseniausiai, bet kolkas mano kulnu oda nebera tokia issausejusi.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 10 19, 18:15)
gamybinej vaistinej isigyt kremuka su slapalu, turetu nusloksniuoti odele, bet vistiek reiks kas karta prausiantis trinti supemza. O tas kremukas yra geris  mirksiukas.gif

"Lipidro" kremuke irgi šlapalo yra.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 10 21, 18:14)
"Lipidro" kremuke irgi šlapalo yra.

gamintas tepaliukas labai pigus - apie 5-7 lt, o kiek tas tepalas kainuoja? Ir be to, didesne koncentracija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 10 22, 09:47)
gamintas tepaliukas labai pigus - apie 5-7 lt, o kiek tas tepalas kainuoja? Ir be to, didesne koncentracija  mirksiukas.gif

"Lipidro" nepigus - ~26 Lt (75 ml) ax.gif
Atsakyti
O man padejo beveik visu mamyciu turimas Bepanten'as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 10 10, 11:08)
Na pas mane panaši bėda...šaltu laikotarpiu pėdos labai sausos būna, be kremo negaliu tvert, bet naudoju bet kokį kremą ir tepu dažnai, nes tos vietos tiesiog gerte sugeria kremą ir labai greitai vėl išdžiūsta. Vasarą tokių bėdų neturiu...nežinau kodėl čia taip...

mane irgi tos pačios bėdos kamuoja. Kasdien tepu kūno sviestu, šveičiu, tačiau jei dieną nepasitepu, iškart situacija blogėja. Šiaip labai padeda kremo kaukės - storai storai ištepti kremu kojytę ir apsiauti kojinytėm. Šitaip ir į batus lendu, tik ne tiek daug kremo tepu.
Atsakyti
kojytes tepu gehwol extra kremuku thumbup.gif svelnios ir pamaitintos. taciau reikia kiekviena vakara nepamirsti pasirupinti jomis, juk visa diena ant kojyciu bunam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 27 spalio 2007 - 18:16
Esu girdejusi, kad medus labai padeda. Nakciai pasitepti ir uzsideti kojinytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,

pasiskaičiau ir nutariau parašyti dažnai odos gydytojų rekomenduojamą patarimą smile.gif
Pirmiausia reikėtų kojeles gausiai istepti salicilo (5%) rūgšties tepalu (parduodamas gamybinėse vaistinėse). Vakare ištepus, apvinioti plėvele ir apmauti kojinėmis. Tokias proceduras kartoti 3-5 vakarus. Salicilo rūgštis minkština raginį sluoksnį, veikia prieš mikrobus. Suminkštinus šį sluoksnį, jau drąsiai galime jį šalinti šveitikliu, o po to tepti kremais ir tepalais savo sudėtyje turinčiais šlapalo (urea). Reikia atkreipti dėmesį, kad turėtų būti 10% (jei nėra įtrūkimų). Esant įtrūkimams rinktis iki 5%(kitaip grauš) biggrin.gif

Sėkmės
Atsakyti