Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

QUOTE(ingapoc @ 2007 10 11, 13:23)
O kur jo pirkt, vaistinej ar kosmet.parduotuvej ieskot? Kiek mazdaug kainuoja  smile.gif ? Aciu

naujojoj barmunej. va cia pasidomek: http://www.naujojibarmune.lt/
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 10 12, 00:56)
naujojoj barmunej. va cia pasidomek: http://www.naujojibarmune.lt/

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2007 10 10, 10:59)
Laba,norejau pasiklaust,gal kuri turi panasiu bedu kaip as-labai sausi kulnai..as juos ir mirkau ,sveiciu, kremu kas vakara nzn jau kelinti metai tepu,bet vistiek tokie sausi,kad pedkelnes toj vietoj pastoviai plysta  unsure.gif , jau nesneku apie tai,kad ziema suskyla iki krauju..kas tai patyre zino kas cia per "malonumas".
Tai va-norejau patarimu,kas susiduret su panasiom problemom,kaip ju atskratyt..Gal zinot kokiu kremu "stebuklingu" ar pan. Dekoju isanksto uz atsakymus  4u.gif

labai tam skirtos priemones yra firmos GEHWOL. Šitą produkciją kažkada mačiau pas savo pedikiūrininkę tai labai gyrė, sakė pagyvenusiem žmonėms net sugydo suskeldėjusius kulnus. Gali pamėginti..
Gali tiesiog pabandyt užbėgti į kokį grožio saloną kur pedikiųrą daro.
Aš mačiau VISUNITOJ ir FIGARO Vokiečių g.
Atsakyti
man tai labai issauseja vasara,tai bandziau visokius spec kremus butent sausoms pedoms,bet jokio poveikio.
mano atradimas-kremas baneocin,kuris skirtas zaizdelems ir nudegimams gydyti lyg ir smile.gif
nors naudoju ne pagal paskirti bet man jis thumbup.gif
labai riebus,dar ir kojines nekti uzsidedu kad poveikis butu didesnis
visoms, kurios turi panasiu problemu siulau isbandyti smile.gif
buna vaistinese,kaina apie 12lt,jei neklystu smile.gif
Atsakyti
Bandysiu ir as pirkt kazka is jusu pasiulytu priemoniu,labai dekui uz patarimus smile.gif
Atsakyti
O as atradau sau stebukla THE BODY SHOP koju krema su kanapem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2007 10 12, 09:55)
labai tam skirtos priemones yra firmos  GEHWOL.

drinks_cheers.gif Puikus daiktas. Iš šitos serijos naudoju "Lipidro" kremą – vienitelis, kuris padėjo. Yra pirkti ir "Eurovaistinėse" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 10 12, 20:26)
drinks_cheers.gif Puikus daiktas.  Yra pirkti ir "Eurovaistinėse" ax.gif

jėga... ir tikrai pasitepi vakare prieš miegelį ir užsidedi medvilnines kojinytes. tik lukterk šiek tiek, kad kremukas susigertų į odą, o ne į kojine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 10 12, 20:26)
drinks_cheers.gif Puikus daiktas. Iš šitos serijos naudoju "Lipidro" kremą – vienitelis, kuris padėjo. Yra pirkti ir "Eurovaistinėse" ax.gif

Apejau snd dvi Eurovaistines, bet pirkt neradau schmoll.gif ieskosiu dar smile.gif
Atsakyti
Mano giminaite turejo tokia pacia beda ir jokie kremai jai nepadejo, bet... Nuejo i vaistine, ir ten pat padare kazkoki tepala (toks geltonas, smirdantis ir labai lipnus) Tuo tepalu tepe ji kulnus pries eidama miegoti arba tiesiog budama namie, kai niekur nereikedavo eiti. Na, zinokit, rezultatas stulbinantis thumbup.gif kulnai svelnut svelnuteliai ir minksti pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2007 10 16, 21:55)
Apejau snd dvi Eurovaistines, bet pirkt neradau  schmoll.gif  ieskosiu dar  smile.gif

"Akropoly" ir VCUPe tikrai mačiau smile.gif
Atsakyti
man padeda suminkstinti kulnus Oriflame priemone su biciu vasku ir augaliniais aliejais "Tender care". Tokia mazute apvali bonkute. smile.gif
Atsakyti