QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 05, 12:34)
Gali gautis zebriuku geriau nerizikuok QUOTE(Aislanda @ 2006 06 06, 06:32)
Aš tai iš viso purškalą naudoju So Blonde, bet ne apie save kalbėjau. JaHarta sakė, kad pati dažosi, tai ir klausiu, kaip jinai ilgus plaukus sugeba pati, ir klausiu, ar sruogelėm, ar visą galvą dažosi
QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 06, 16:30)
Aš tai iš viso purškalą naudoju So Blonde, bet ne apie save kalbėjau. JaHarta sakė, kad pati dažosi, tai ir klausiu, kaip jinai ilgus plaukus sugeba pati, ir klausiu, ar sruogelėm, ar visą galvą dažosi 
Soriukas busiu netaip supratus
Siandien nusipirkau purskala SO BLONDE, bandysiu sviesinti plaukucius, nors mano dazyti sruogomis, noriu atspalvi grazesni suteikti...ziuresim kaip man cia gausis
norejau pasiteirauti, kaas ji naiudojat, o kas kiek laiko ji purskiat?tik saknis ar visus plaukus?
norejau pasiteirauti, kaas ji naiudojat, o kas kiek laiko ji purskiat?tik saknis ar visus plaukus?
O kur pirkai? Skaičiau šitoj temoj, kad So blonde neblogas, bet Sarmoj nebėra pirkti. kur gavai?
QUOTE(Nikusha @ 2006 06 07, 13:31)
O kur pirkai? Skaičiau šitoj temoj, kad So blonde neblogas, bet Sarmoj nebėra pirkti. kur gavai?
Siauliuose pirkau sarmoje, bet ir tai paskutini nugriebiau
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 06 07, 12:06)
Siandien nusipirkau purskala SO BLONDE, bandysiu sviesinti plaukucius, nors mano dazyti sruogomis, noriu atspalvi grazesni suteikti...ziuresim kaip man cia gausis
Kur tu jį gavai???
kai atauga, savaime aišku, purškiu tik šaknis, kam gadint gerą daiktą?
gaila, kad šiauliuose...
QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 07, 16:35)
Kur tu jį gavai???
Aš čia visoms rekomendavau, bet niekas nerado, tai jau bijojau, kad ir pati baigusi nebegausiu. Aš asmeniškai ant visų purškiu, ir man lygiai gražiai gaunasi, aišku, ne po vieno karto, reikia po kelių plovimų purkšt, kol gausi norimą rezultatą.
gaila, kad šiauliuose...
gaila, kad šiauliuose...
Aciu uz inf
niu matai ir as pati paskutini nugriebiau, o dar ir pakuote pazeista buvo - tikras deficitas
Tai siandien jau issipurskiau, tai efekto dar nelabai pastebejau
kaip suprantu reikia purksti po kiekvieno plovimo kol pasieksi norima rezultata? o paskui tik saknis?
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 06 07, 16:46)
kaip suprantu reikia purksti po kiekvieno plovimo kol pasieksi norima rezultata? o paskui tik saknis? 
Taip, nes šviesėja po truputį, o ne iš karto. be to, reikia būtinai džiovint natūralioje saulėje arba karštu džiovintuvu, kitaip nelabai efektas bus. Man pirma būna ryškiau geltonai, po to tas geltonumas mažėja, dar po kelių purškimų šviesėja. O šaknis irgi per kelis plovimus, pirma bus geltoniau, tada šviesės. Ir gali iki baltumo
nu bly kaip as jo noliu 
Papildyta:
turejo buti blyn
Papildyta:
turejo buti blyn
Tai gal Henna Plus pabandyk, kazkas rekomendavo, gal irgi neblogas
Savo So Blonde neatiduosiu, paciai mazai liko
O siandien jau ziuriu reiks sakneles pasipurksti galva issiplovus
as ir labai uzsimaniau SO blonde
o su Henna plius toks pats rezultatas gaunasi?