QUOTE(Ieva* @ 2008 06 27, 19:00)
Dar nea

Šiaip turiu pastovius dažus, kurie gražiai nušviesina, be jokių geltonumų ir t.t., tik plaukus labai labai išsausina!!

Rusiški BLONDEA firmos- tuos miltelius sumaišau su 9% Estel Professional oksidatoriumi dar į tą mišinį imetu kelis
34% oksidatoriaus granules ir džiaugiuos gražia plaukų spalva

Kai dažysiu ataugusius plaukučius pabandysiu šituos dėl įdomumo ir parašysiu rezultatus

Kas cia do biesas?
Papildyta:
QUOTE(Pikola @ 2008 06 30, 16:26)
Aš tai šviesinu plaukus su dažais GARNIES NUTRESE 10.13 nr (baltas smėlis). Būtų lyg ir viskas tvarkoj, jei ne tos mano ataugusios šaknys, o jos tamsios pelenų spalvos. Tai šitie dažai man neišbalina iki tokio lygio kaip plaukų galai, tad nusidažius turiu vaikščiot ryžom šaknim.

Atsibodo... net nebežinau ka daryti. Gal ieškot kito atspalvio, o gal yra stipresnių dažų kurie nekenktų plaukams
Patarkit merginos
As paskutiniu metu daziau is Palette anti-orange serijos daziuku, kuris sviesina 4-6 tonais

Plaukuciai laabai graziai nusisviesino, o labiau jiems kenke Alfaparf su 6 ar 9% oksidatorium nei sie dazai. Praejo apie 3 savaites, o dar net saknu dazyt nereik, neisryzejo, kaip kad anksciau su kitais dazais dazant