Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šviesinti plaukus?

Ar tik aš neberandu Londos mėlynų miltukų pirkt ar jų iš tikrųjų nebėra, m? g.gif Tai kaip savo šviesias sruogytes dabar teks šviesint? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 01, 14:36)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Siulau tau issirinkti KEUNE TINTA COLOR plauku dazus, na kazkur 8-9 numeriuka su atspalviu, kad po tasko butu arba 3 (neutralizuoja zaluma) arba 5 (neutralizuoja ryzuma). Pvz, 8,3 8,5, 8,35 ir pan. Tada nusipirk emulsija 3% is tos pacios linijos saknims dazyti ir 6% arba 9% galams. Ir issitepk nuo saknu iki kur sviesiau su 3, po to tamsesnius galus su kitu procentu. Ir kazkiek susilygins bet daugiau nedekit tu hennu visu nes nupliksit blink.gif

Sveikute 4u.gif Negaliu atsistebeti tavo paslaugumu ir super patarimais!!! thumbup.gif Aciu aciu aciu 4u.gif

Bet turiu ir as viena toki klausimeli - prasymeli ax.gif

Esu blondine, dazausi namie pati, nes kazkada buvau juoda, kirpeja atsisake sviesinti, kai nusisviesinau, tapau ryza, o kai kirpykloj prasiau pagalbos, nudegino plaukus ir galvos oda, tai nepasitikiu kirpeja, bet paskui viskas susitvarke ir jau pora metu esu grazi sviesiaplauke wub.gif Dazausi namie pati, zinau kas tinka mano plaukam ir kas ne, bet...
Visa laika dazydavau su Garnier dazais, pradzioj nudazyti jie budavo pilki, bet paskui nusviesedavo labai grazia spalva, bet pasikeite dazai ar kas, kad nebeisgaunu tokios pat spalvos ir jau keletas menesiu kai vis bandau kitus, bet negaunu ko noriu doh.gif

Gal galetum patarti kokius dazus ir koki atspalvi geriausiai atitaikyciau? Galciau atsiusti savo nuotraukyte, gal ka patartum 4u.gif blush2.gif Visai balta nebenoriu but, bet ir geltona neeee schmoll.gif Noriu siek tiek naturalesnes, smelio rudumo, siek tiek i pilkuma... Galeciau net atsiust panasia spalva, gal lengviau butu isivaizduot... 4u.gif

Labai labai lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
judkiss, mane irgi kamavo panasios bedos kol sviesinau namie(dabar nusitamsinau) ax.gif 4u.gif Isbandziau hmm daug dazu rusiu tai labiausiai patiko Alfaparf dazai, jei nori i pilkuma ieskok atspalviu su n.1 nr. Labiausiai nepatarciau tai Keune dazu, bent jau man jie tiesiog istrauke dregme is plauku, po to kokia savaite reikia juos visaip gaivinti, tokie siaudai lieka verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 01, 03:35)
Sveikute  4u.gif  Negaliu atsistebeti tavo paslaugumu ir super patarimais!!!  thumbup.gif  Aciu aciu aciu  4u.gif

Bet turiu ir as viena toki klausimeli - prasymeli  ax.gif

Esu blondine, dazausi namie pati, nes kazkada buvau juoda, kirpeja atsisake sviesinti, kai nusisviesinau, tapau ryza, o kai kirpykloj prasiau pagalbos, nudegino plaukus ir galvos oda, tai nepasitikiu kirpeja, bet paskui viskas susitvarke ir jau pora metu esu grazi sviesiaplauke  wub.gif  Dazausi namie pati, zinau kas tinka mano plaukam ir kas ne, bet...
Visa laika dazydavau su Garnier dazais, pradzioj nudazyti jie budavo pilki, bet paskui nusviesedavo labai grazia spalva, bet pasikeite dazai ar kas, kad nebeisgaunu tokios pat spalvos ir jau keletas menesiu kai vis bandau kitus, bet negaunu ko noriu  doh.gif

Gal galetum patarti kokius dazus ir koki atspalvi geriausiai atitaikyciau? Galciau atsiusti savo nuotraukyte, gal ka patartum  4u.gif  blush2.gif Visai balta nebenoriu but, bet ir geltona neeee  schmoll.gif  Noriu siek tiek naturalesnes, smelio rudumo, siek tiek i pilkuma... Galeciau net atsiust panasia spalva, gal lengviau butu isivaizduot...  4u.gif

Labai labai lauksiu atsakymo  4u.gif

Mano emeilas vanilliuke@yahoo.com atsiusk plaukuciu nuotrauka ir kelis pavyzdzius kokios spalvos noretum mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 02 01, 12:02)
judkiss, mane irgi kamavo panasios bedos kol sviesinau namie(dabar nusitamsinau)  ax.gif  4u.gif  Isbandziau hmm daug dazu rusiu tai labiausiai patiko Alfaparf dazai, jei nori i pilkuma ieskok atspalviu su n.1 nr. Labiausiai nepatarciau tai Keune dazu, bent jau man jie tiesiog istrauke dregme is plauku, po to kokia savaite reikia juos visaip gaivinti, tokie siaudai lieka verysad.gif doh.gif

Na zinok man Keune buvo super, mano plaukai labai riebus lieka netgi sviesinant, tad as imdavau 6% emulsija, kad jie bent kiek pasausetu, bet schmoll.gif Tik va pastebejau, kad Alfa Parf grazesni atspalviai, daugiau y pilkuma tokiu neblogu yra, o Keune y smelio spalva, y rusvuma - vat tas labai nepatiko pastaruoju metu rolleyes.gif
Atsakyti
Egliukasz, na as is savo patirties rasau, bet kadangi mano plaukai naturaliai labai sausi ir veliasi, taij butent sie dazai netiko ax.gif one man's trash - another's gold bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 01, 12:42)
Mano emeilas vanilliuke@yahoo.com atsiusk plaukuciu nuotrauka ir kelis pavyzdzius kokios spalvos noretum mirksiukas.gif
Papildyta:
Na zinok man Keune buvo super, mano plaukai labai riebus lieka netgi sviesinant, tad as imdavau 6% emulsija, kad jie bent kiek pasausetu, bet schmoll.gif  Tik va pastebejau, kad Alfa Parf grazesni atspalviai, daugiau y pilkuma tokiu neblogu yra, o Keune y smelio spalva, y rusvuma - vat tas labai nepatiko pastaruoju metu rolleyes.gif

o is kur man galima butu nusipirkti tu alfa parf dazu? g.gif salonuose, kur su jais dirba parduotu kazi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 01, 13:46)
o is kur man galima butu nusipirkti tu alfa parf dazu? g.gif  salonuose, kur su jais dirba parduotu kazi?smile.gif

Ziurint kur gyveni, jeigu Kaune tai pasakyciau kur. O kitur tai nezinau. Siaip salonuose jei ateini ir paprasai neparduoda. Nebent kazka sau daraisi, tik tada. Mol prekyba vystyt juk reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 01, 14:13)
Ziurint kur gyveni, jeigu Kaune tai pasakyciau kur. O kitur tai nezinau. Siaip salonuose jei ateini ir paprasai neparduoda. Nebent kazka sau daraisi, tik tada. Mol prekyba vystyt juk reik biggrin.gif

tai labai puiku, nes as is kauno, o ten dazai tubelej ir viskas, papildomai daugiau jokiu milteliu nieko nereikia pirkt?smile.gif paaiskink man daugiau:) aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 01, 19:07)
tai labai puiku, nes as is kauno, o ten dazai tubelej ir viskas, papildomai daugiau jokiu milteliu nieko nereikia pirkt?smile.gif paaiskink man daugiau:) aciu labai 4u.gif

Reikia pirkt dazus ir oksidatoriu (as mokedavau 26lt), be to yra tokia labai faina ampulyte i dazus is alfaparf wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 01, 20:07)

Savanoriu prospekte, islipus antroje stoteleje nuo tik uzkilimo ant kalno (berods aukstaiciu stotelej) kitoj gatves pusej yra tokia parduotuve, kur prekiauja dazais kirpykloms daugiausia. Ten dirba labai fainos moterys, kurios visada pataria kas geriau, kokia spalva imti. Ten yra dazai tutelem po 60 ml ir oksidatoriu reikia nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 01, 21:58)
Savanoriu prospekte, islipus antroje stoteleje nuo tik uzkilimo ant kalno (berods aukstaiciu stotelej) kitoj gatves pusej yra tokia parduotuve, kur prekiauja dazais kirpykloms daugiausia. Ten dirba labai fainos moterys, kurios visada pataria kas geriau, kokia spalva imti. Ten yra dazai tutelem po 60 ml ir oksidatoriu reikia nusipirkti mirksiukas.gif

o aha zinau ta parduotuve:) o tai labai fainai:) aciu:) ai tiesa, o tai kaip man suzinot kokio stiprumo tas oksidatorius, kiek jo ten det, nes as tai kai ne kirpeja tai neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 01, 21:43)
o aha zinau ta parduotuve:) o tai labai fainai:) aciu:) ai tiesa, o tai kaip man suzinot kokio stiprumo tas oksidatorius, kiek jo ten det, nes as tai kai ne kirpeja tai neisivaizduoju blush2.gif

Parduotuviniuose manau 6% buna, o siaip tai turetu vietoj pakonsultuot 4u.gif
Atsakyti