Siandien mums metukai
, tiesiog nejauciau ju, taip greitai jie prabego. Tiesa siandien trumpam buvo uzpludes liudesys sugrizus i prisiminimus, bet uzteko pazvelgti i savo sunyti, kuris tiesiog spinduliuoja laime, dziaugsmu, begaliniu geriu, ir taip vel pasidare gera
Na jis pas mus toks yra salia jo neina liudeti

QUOTE(krista31 @ 2008 06 05, 23:37)
Siandien mums metukai
, tiesiog nejauciau ju, taip greitai jie prabego. Tiesa siandien trumpam buvo uzpludes liudesys sugrizus i prisiminimus, bet uzteko pazvelgti i savo sunyti, kuris tiesiog spinduliuoja laime, dziaugsmu, begaliniu geriu, ir taip vel pasidare gera
Na jis pas mus toks yra salia jo neina liudeti 

Sveikiname Krista31 jus su gimtadieniu
Tiesa tokia ,kad susugyveni su savo beda ir paskui atrodo kad ir taip turi buti net kita karta pagalvojus neisivaizduoji kitai.O kuo bus didesni ir jeigu eisite tik geryn ir geryn
to jums linkiu tai visai visa pamirsite. sekmes jums

Mano sunus laike lietuviu bandomaji egzamina is dveiju daliu rasini islaike dabar taiso testa.Pirmadieni laikys metematika ir antradieni lietuviu zodiu.
tai mums jau dabar dar dasidejo kitikie rupesciai.
tai mums jau dabar dar dasidejo kitikie rupesciai.
Na o aš kankinuosi su vairavimo kursais,mokyklinį teorijos išsilaikiau,dabar teks Regitrą šturmuoti

Sekmes augutis nes be masinaus tau turi buti sunku.as per savo suneli irgi ismokau vairuoti nes visur reikejo vezti.O dabar neisivaizduoju gyvenimo be jos.

Aguti linkiu tau sėkmės ir nesijaudink, ramiai..... viskas bus ok:)
aš ir gi mokausi vairuoti - teoriją Regitroj išlaikiau, liko dar praktinis egzaminas, jau greit....
Toks gyvenimo tempas, todėl reikalingas vairuotojo pažymėjimas.....
Ir ko aš taip ilgai delsiau???????
Amriirm sėkmės tavo sūnui ir toliau laikant egzaminus....mano sūnus ir gi laiko, tik dar rezultatų nežinom
aš ir gi mokausi vairuoti - teoriją Regitroj išlaikiau, liko dar praktinis egzaminas, jau greit....
Toks gyvenimo tempas, todėl reikalingas vairuotojo pažymėjimas.....
Ir ko aš taip ilgai delsiau???????

Amriirm sėkmės tavo sūnui ir toliau laikant egzaminus....mano sūnus ir gi laiko, tik dar rezultatų nežinom
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.